Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 19, 14:42)
o tu kartais nesi pardaveja is Bioboutique?  ax.gif

Kaaaa?
Nesu. Be to Kaune ner Bioboutique.
Kodel taip paklausei??? Ar cia koki bloga puslapi uzrodziau???
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 19, 14:08)
Na, man patinka Druide plaukų želė, su ja tikrai galima suglostyti plaukus ir neatrodys, kad sulipę ar be blizgsio. Labai natūraliai atrodo, lyg nieko nebūtų tepta, p plaukučiai tokie nepasišiaušę thumbup.gif

Man irgi visai patinka tas kondicionierius, padrėkina neblogai ir visai neapsunkina plaukų, neriebina.

aciu 4u.gif matyt reikes ta zele paimti.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 19, 13:28)
o kas nors bandete sangos sampunus? ax.gif 
beje, ka gero galima rasti 'mirra liuks' ir 'geru daiktu' krautuveleje?  smile.gif
gal kas lankesi, kokios ten prekes?

Šampūnų pati nebandžiau.
Kaip skelbiama, šiose parduotuvėse galima rast Sangos produkcijas, Mirra liuks parduotuvėj - Mirra liuks kosmetikos priemonių. O ko dar būtų „Gerų daiktų“ parduotuvėlėj tai nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 19 sausio 2009 - 15:29
QUOTE(dilditele @ 2009 01 19, 15:10)
Kaaaa?
Nesu. Be to Kaune ner Bioboutique.
Kodel taip paklausei??? Ar cia koki bloga puslapi uzrodziau???

tai tada su kazkuo sumaisiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 01 19, 13:53)
Katik isbandziau sampuna,tai pirmas ispudis kad labai netaupiai naudojasi,nes visgi jis skyslas ir nelabai putoja. Gal Hauskos geresni?  g.gif

man tik vienas sampunas pakankamai taupiai naudojosi - Weledos rozmarininis.. jo kiekis tik 100 ml, o uztekdavo man 1.5 men. plaunant galva kas antra diena..
o visi kiti sampunai (Sante, Bema, Urtekram ir kt.) labai greit naudojasi (mazdaug irgi 1.5 men. uztenka), bet ju kiekis tai 200-250 ml.. sie skystesni sampunai.. kazkaip ir sueina vienu kartu nemazai... g.gif
Atsakyti
situ produktu:
http://www.eco-meta....frmArticleID/27

bent jau EA ir visokiu misinuku tikrai yra IKi pardese - apie juos ir klausiau kazkada,ar kokybiski, nes kainos EA nuo 12 Lt berods uz 10 ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 19, 15:55)
bent jau EA ir visokiu misinuku tikrai yra IKi pardese - apie juos ir klausiau kazkada,ar kokybiski, nes kainos EA nuo 12 Lt berods uz 10 ml smile.gif

svarbiausia ziureti data galiojimo, nes as kazkada pirkau ju firmineje parduotuveje antakalnyje ir po menesio pastebejau, kad ju galiojimas kaip ir pasibaige doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2009 01 19, 13:51)
kol kas issirinkau tik Druide Leave Inn kondicionieriu, ar geras pasirinkimas? Atrodo gerus atsiliepimus buvau skaiciusi apie ji.

Pas mus Madoje jo kaina 55 lt., skirtumas tikrai nedidelis ax.gif nebent ne iš Vilniaus esate smile.gif

QUOTE(Laurute... @ 2009 01 19, 13:53)
Katik isbandziau sampuna,tai pirmas ispudis kad labai netaupiai naudojasi,nes visgi jis skyslas ir nelabai putoja. Gal Hauskos geresni?  g.gif

Kaip keista, viena mergina kaip tik juo labai džiaugiasi, kad atrado putojantį šampūną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 01 19, 17:43)
Pas mus Madoje jo kaina 55 lt., skirtumas tikrai nedidelis ax.gif  nebent ne iš Vilniaus esate smile.gif
Kaip keista, viena mergina kaip tik juo labai džiaugiasi, kad atrado putojantį šampūną rolleyes.gif

Nu matai as kitu neisbandziusi dar tai negaliu palyginti. schmoll.gif
Galvoju apie kondicionieriu,reikes sestadieni uzlekt ir nusipirkt. o gal zinot kiek kremas su arganu kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 01 19, 17:43)

su sampuno putojimu tai ivairiai buna biggrin.gif pvz man kartais labai gerai uzputoja sampunas, o kartais ne.. ir lygtai pastebejau, kad jei mano plaukai labiau pasiriebalave buna, tai tada maziau putoja g.gif (cia nekalbu apie konkretu koki nors sampuna... tiesiog apie naturalius sampunus)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 19, 16:40)
man tik vienas sampunas pakankamai taupiai naudojosi - Weledos rozmarininis.. jo kiekis tik 100 ml, o uztekdavo man 1.5 men. plaunant galva kas antra diena..
o visi kiti sampunai (Sante, Bema, Urtekram ir kt.) labai greit naudojasi (mazdaug irgi 1.5 men. uztenka),  bet ju kiekis tai 200-250 ml.. sie skystesni sampunai.. kazkaip ir sueina vienu kartu nemazai...  g.gif

O kokia weledos kaina ir kur ji perkat? Skiriasi sampunas skirtas vaikam ir ne? Vaikiska pas mus panevezi tai nuke maciau,o val kitur nerandu niekur ju produkcijos unsure.gif
Dukrytei esu weledos krema nupirkus,tai tikrai nenusivyliau thumbup.gif Man jis veidui butu per riebus,bet kunui thumbup.gif Mat labai sausa mano oda,tik kad sau gaila tepti,kunui daug reikia o kiekis nedidelis ir kaina nemaza. Gal koki alieju reiketu sau nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurute...: 19 sausio 2009 - 16:58
QUOTE(Laurute... @ 2009 01 19, 17:56)
O kokia weledos kaina ir kur ji perkat? Skiriasi sampunas skirtas vaikam ir ne? Vaikiska pas mus panevezi tai nuke maciau,o val kitur  nerandu niekur ju produksijos  unsure.gif

as is Vilniaus, tai kur Panevezy nusipirkt galima nezinau blush2.gif bet Weledos sampunai visur kainuoja apie 28 lt (o Holos parduotuvej (Vilniuj) ~26 lt))
vaikisko nesu bandzius tai palygint negaliu..
Atsakyti