Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

QUOTE(Grantee @ 2010 01 19, 17:44)
kad gautusi toks?
user posted image

supjaustyk tesla trikampiais ir susuk,o galiukus "uzriesk" i vidu,kad gautusi lenkta forma 4u.gif

nebesulaukiau atsakymo,tai pati panasiai sugalvojau.
aciukas uz atsakyma,dabar zinosiu,kad teisingai dariau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 01 19, 16:03)
Visada perku toki popieriu, jis abejose pusese dengtas silikonu, dar niekas nera prikibes thumbup.gif
user posted image

aciu, reiks susirasti, man atrodo, kad kazkoki kitoki buvau pirkusi
bandeles kaip pirmam kartui, tai sakyciau gavosi kietokos, jauciu truputi daugiau miltu iseiga gavosi, kol isminkiau, kad neliptu prie ranku
bet siaip labai skanu
labai dabar noriu bandeliu su varske, tik dar neradau varskes idara, kaip daryt, kad jis nepabegtu is bandeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 01 19, 15:03)
Visada perku toki popieriu, jis abejose pusese dengtas silikonu, dar niekas nera prikibes thumbup.gif
user posted image

as irgi perku GOSIA, tik su lenkiskais uzrasais, man jis irgi pats paciausiais

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2010 01 19, 15:38)
gal kartais turit kazkoki popieriu,kuri visada perkat kepiniams mirksiukas.gif

Aš viską kepu ant silikoninio paklotėlio, man tai pats geriausias dalykas thumbup.gif

Kokių bandelių prikepėt bigsmile.gif

daivaP bandeles su špinatais būtinai išbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
eisiu siandien kept bandeles su varske ir pievagrybiais
vakar MBsake,kad labai skanios su desrele wub.gif
Atsakyti
Merginos, as vel patarimo
klausykit nusipirkau matuokli, pagal recepta reikejo 500 gr miltu, kadangi dariau 2 porcijas, tai 1 kg... taciau atmatavau 700 gr idejau, sakau 300 pasiliksiu,kai tesla iskils
supilu likusius miltus - rodo 600 gr matuoklis
taip iseitu,kad 1.3 kg miltu pokelyje yra, nors raso 1 kg
tai kuo dabar tiket lotuliukas.gif
arba busiu miltu nedadejusi arba vel perdesiu ir bus kietos bandeles doh.gif
Atsakyti
Gal Tavo matuoklis rodo mililitrus, o ne gramus.
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2010 01 20, 11:19)
Merginos, as vel patarimo
klausykit nusipirkau matuokli, pagal recepta reikejo 500 gr miltu, kadangi dariau 2 porcijas, tai 1 kg... taciau atmatavau 700 gr idejau, sakau 300 pasiliksiu,kai tesla iskils
supilu likusius miltus - rodo 600 gr matuoklis
taip iseitu,kad 1.3 kg miltu pokelyje yra, nors raso 1 kg
tai kuo dabar tiket lotuliukas.gif
arba busiu miltu nedadejusi arba vel perdesiu ir bus kietos bandeles doh.gif

tai miltu nematuok,ziurek pagal tesla,turi buti labai minksta,tik tada bus minkstos bandeles,geriau idek maziau ir minkydama idesi dar jei labai lips.
Atsakyti
daivaP, bandeles labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
iskepiau, miltus tikrai rodo gr... nezinau, kame cia reikalas, su grybais gavosi kuo puikiausios, nedejau daugiau miltu, tik aliejum rankas pasitepiau
o kitas su varske, tai truputi pamiltinau, tai ir kietesnes gavosi, daug koses dejau, jauciu reikejo daugiau pakepti,nes kazkodel skrandis stoja blink.gif
Atsakyti
Susirgau bandeliu manija lotuliukas.gif ,seima reikalauja kasdiena,si karta kepiau su varske,kaip Linas per iki laida dare,na ir kelis bandutes,nu jau toks apsirijimas ,man skaniausios su varske thumbup.gif
Niekada netikejau,kad namie galima issikepti,toki skonuma,aciu merginos,kad dalinates patirtimi 4u.gif thumbup.gif
user posted image

Tiesa,miltu niekada nesveriu,dedu is akies,kad tesla neliptu prie ranku ir visada kepdavau su paprastais miltai,o si karta,pirkau karaliskus 400 D,bet jokio skirtumo nepastebjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 20 sausio 2010 - 18:46
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 20, 19:43)
kaip Linas per iki laida dare,na ir kelis bandutes,nu jau toks apsirijimas ,man skaniausios su varske  thumbup.gif

gal galima recepta? ax.gif
Atsakyti