Ir aš labai noriu, jei galima
astagreb@gmail.com
AČIŪ
raganaite2 ir aš labai norėčiau receptų gintaved@gmail.com labai ačiū
Noriu ir aš su jumis pasidalinti labai paprastai pagaminamų, bet be proto skanių bandelių receptuku.
Reikia:
sluoksniuotos mielinės tešlos,
"Nutela" šokoladinio kremo,
kiaušinio.
Tešlos lakštus truputį pakočioju ir supjaustau juostelėm (iš vieno lakšto padarau 4 juosteles). Ant juostelės uždedu šokoladinio kremo, susuku tūtelę. Bandeles ištepu kiaušinio plakiniu ir dedu kepti į įkaitintą orkaitę.
Skanaus!
Reikia:
sluoksniuotos mielinės tešlos,
"Nutela" šokoladinio kremo,
kiaušinio.
Tešlos lakštus truputį pakočioju ir supjaustau juostelėm (iš vieno lakšto padarau 4 juosteles). Ant juostelės uždedu šokoladinio kremo, susuku tūtelę. Bandeles ištepu kiaušinio plakiniu ir dedu kepti į įkaitintą orkaitę.
Skanaus!
QUOTE(astagreb @ 2009 12 10, 12:42)
Noriu ir aš su jumis pasidalinti labai paprastai pagaminamų, bet be proto skanių bandelių receptuku.
Reikia:
sluoksniuotos mielinės tešlos,
"Nutela" šokoladinio kremo,
kiaušinio.
Tešlos lakštus truputį pakočioju ir supjaustau juostelėm (iš vieno lakšto padarau 4 juosteles). Ant juostelės uždedu šokoladinio kremo, susuku tūtelę. Bandeles ištepu kiaušinio plakiniu ir dedu kepti į įkaitintą orkaitę.
Skanaus!
Reikia:
sluoksniuotos mielinės tešlos,
"Nutela" šokoladinio kremo,
kiaušinio.
Tešlos lakštus truputį pakočioju ir supjaustau juostelėm (iš vieno lakšto padarau 4 juosteles). Ant juostelės uždedu šokoladinio kremo, susuku tūtelę. Bandeles ištepu kiaušinio plakiniu ir dedu kepti į įkaitintą orkaitę.
Skanaus!
Sudomino receptas, bet noriu pasitikslint, nes nelabai tas juosteles isivaizduoju, nes teslos lakstu ivairaus dydzio buna. Kokiu ismatavimu daugmaz juosteles darote? Ir kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepti?
ne i tema parasiau
QUOTE(Sigitaw @ 2009 01 15, 19:41)
Sveikutės, gal galėtumėte vaizdžiai parodyti kaip darosi šios širdelės?
Ir dar gal galėtumėte padėti, kažkada kepiau mielines bandeles su aguonų įdaru, skonis šiektiek primena šimtalapį, ten daug sviesto juose naudojasi, gal kuri turite kažkokį tai panašų receptuką, nes neberandu...
QUOTE(Siguciuks @ 2009 12 16, 16:59)
Sveikutės, gal galėtumėte vaizdžiai parodyti kaip darosi šios širdelės?
Ir dar gal galėtumėte padėti, kažkada kepiau mielines bandeles su aguonų įdaru, skonis šiektiek primena šimtalapį, ten daug sviesto juose naudojasi, gal kuri turite kažkokį tai panašų receptuką, nes neberandu...
Ir dar gal galėtumėte padėti, kažkada kepiau mielines bandeles su aguonų įdaru, skonis šiektiek primena šimtalapį, ten daug sviesto juose naudojasi, gal kuri turite kažkokį tai panašų receptuką, nes neberandu...
http://www.good-cook.../tort_231.shtml
cia daromos jos
na, įsiveršiu čionais, nes nežinau, kurioje temoje teirautis - gal kas turės patarimų?
kalėdoms kepsiu mielinį aguonų pyragą pagal daividijos receptą.
o klausimas toks:
anksčiau (labai anksčiau - kol dar nė negamindavau, vadinasi, prieš gerų šešetą metų) maksimoje pirkdavome tokį aguonų vyniotinį, pačios bičiulės m. gamybos - tešla būdavo susukta panašiu principu kaip "palmjerams" (aišku, ne tame esmė - tiesiog užsimenu - gal kas žinos tą pyragą), ir turėjo ij vieną tokią žavią savybę - pyrago viršus buvo toks nuostabiai traškus ir blizgantis, ne"bulkutinis". aišku, pati tešla (kurios ten būdavo LABAI mažai - proporcingai aguonų buvo kone dvigubai daugiau nei tešlos) minkšta ir viską, tačiau tas viršus toks oooooo.
tad mano klausimas: kaip tai išgauti iš mielinių kepinių?
aptepti kokiu pienu ar kiaušinio plakiniu?
kalėdoms kepsiu mielinį aguonų pyragą pagal daividijos receptą.
o klausimas toks:
anksčiau (labai anksčiau - kol dar nė negamindavau, vadinasi, prieš gerų šešetą metų) maksimoje pirkdavome tokį aguonų vyniotinį, pačios bičiulės m. gamybos - tešla būdavo susukta panašiu principu kaip "palmjerams" (aišku, ne tame esmė - tiesiog užsimenu - gal kas žinos tą pyragą), ir turėjo ij vieną tokią žavią savybę - pyrago viršus buvo toks nuostabiai traškus ir blizgantis, ne"bulkutinis". aišku, pati tešla (kurios ten būdavo LABAI mažai - proporcingai aguonų buvo kone dvigubai daugiau nei tešlos) minkšta ir viską, tačiau tas viršus toks oooooo.
tad mano klausimas: kaip tai išgauti iš mielinių kepinių?
aptepti kokiu pienu ar kiaušinio plakiniu?
QUOTE(pragiedruliai @ 2009 12 16, 17:04)
na, įsiveršiu čionais, nes nežinau, kurioje temoje teirautis - gal kas turės patarimų?
kalėdoms kepsiu mielinį aguonų pyragą pagal daividijos receptą.
o klausimas toks:
anksčiau (labai anksčiau - kol dar nė negamindavau, vadinasi, prieš gerų šešetą metų) maksimoje pirkdavome tokį aguonų vyniotinį, pačios bičiulės m. gamybos - tešla būdavo susukta panašiu principu kaip "palmjerams" (aišku, ne tame esmė - tiesiog užsimenu - gal kas žinos tą pyragą), ir turėjo ij vieną tokią žavią savybę - pyrago viršus buvo toks nuostabiai traškus ir blizgantis, ne"bulkutinis". aišku, pati tešla (kurios ten būdavo LABAI mažai - proporcingai aguonų buvo kone dvigubai daugiau nei tešlos) minkšta ir viską, tačiau tas viršus toks oooooo.
tad mano klausimas: kaip tai išgauti iš mielinių kepinių?
aptepti kokiu pienu ar kiaušinio plakiniu?
kalėdoms kepsiu mielinį aguonų pyragą pagal daividijos receptą.
o klausimas toks:
anksčiau (labai anksčiau - kol dar nė negamindavau, vadinasi, prieš gerų šešetą metų) maksimoje pirkdavome tokį aguonų vyniotinį, pačios bičiulės m. gamybos - tešla būdavo susukta panašiu principu kaip "palmjerams" (aišku, ne tame esmė - tiesiog užsimenu - gal kas žinos tą pyragą), ir turėjo ij vieną tokią žavią savybę - pyrago viršus buvo toks nuostabiai traškus ir blizgantis, ne"bulkutinis". aišku, pati tešla (kurios ten būdavo LABAI mažai - proporcingai aguonų buvo kone dvigubai daugiau nei tešlos) minkšta ir viską, tačiau tas viršus toks oooooo.
tad mano klausimas: kaip tai išgauti iš mielinių kepinių?
aptepti kokiu pienu ar kiaušinio plakiniu?
Aptepk kiausiniu,apibarstyk gausiai cukrumi ir tau gausis toks traskus saldus virsus.
QUOTE(daividija @ 2009 12 16, 20:26)
Aptepk kiausiniu,apibarstyk gausiai cukrumi ir tau gausis toks traskus saldus virsus.
o jei be cukraus - vis viena bus traški plutelė?
QUOTE(raganaite2 @ 2009 12 16, 17:21)
[email=http://www.good-cook.ru/tort/tort_231.shtml]http://www.good-cook.ru/tort/tort_231.shtml[/email]
cia daromos jos
cia daromos jos
Kažkaip neatidaro man šito psl., meta outluk pašto dėžutę...
Jau atsidariau ačiū