Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

Ir aš labai noriu, jei galima blush2.gif
astagreb@gmail.com
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astagreb: 09 gruodžio 2009 - 14:19
raganaite2 ir aš labai norėčiau receptų gintaved@gmail.com ax.gif labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Noriu ir aš su jumis pasidalinti labai paprastai pagaminamų, bet be proto skanių bandelių receptuku.

Reikia:
sluoksniuotos mielinės tešlos,
"Nutela" šokoladinio kremo,
kiaušinio.

Tešlos lakštus truputį pakočioju ir supjaustau juostelėm (iš vieno lakšto padarau 4 juosteles). Ant juostelės uždedu šokoladinio kremo, susuku tūtelę. Bandeles ištepu kiaušinio plakiniu ir dedu kepti į įkaitintą orkaitę.
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(astagreb @ 2009 12 10, 12:42)
Noriu ir aš su jumis pasidalinti labai paprastai pagaminamų, bet be proto skanių bandelių receptuku.

Reikia:
sluoksniuotos mielinės tešlos,
"Nutela" šokoladinio kremo,
kiaušinio.

Tešlos lakštus truputį pakočioju ir supjaustau juostelėm (iš vieno lakšto padarau 4 juosteles). Ant juostelės uždedu šokoladinio kremo, susuku tūtelę. Bandeles ištepu kiaušinio plakiniu ir dedu kepti į įkaitintą orkaitę.
Skanaus!


Sudomino receptas, bet noriu pasitikslint, nes nelabai tas juosteles isivaizduoju, nes teslos lakstu ivairaus dydzio buna. Kokiu ismatavimu daugmaz juosteles darote? Ir kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepti?
Atsakyti
ne i tema parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 10 gruodžio 2009 - 13:00
QUOTE(Sigitaw @ 2009 01 15, 19:41)


Sveikutės, gal galėtumėte vaizdžiai parodyti kaip darosi šios širdelės? blush2.gif


Ir dar gal galėtumėte padėti, kažkada kepiau mielines bandeles su aguonų įdaru, skonis šiektiek primena šimtalapį, ten daug sviesto juose naudojasi, gal kuri turite kažkokį tai panašų receptuką, nes neberandu...
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2009 12 16, 16:59)
Sveikutės, gal galėtumėte vaizdžiai parodyti kaip darosi šios širdelės? blush2.gif
Ir dar gal galėtumėte padėti, kažkada kepiau mielines bandeles su aguonų įdaru, skonis šiektiek primena šimtalapį, ten daug sviesto juose naudojasi, gal kuri turite kažkokį tai panašų receptuką, nes neberandu...

http://www.good-cook.../tort_231.shtml
cia daromos jos
Atsakyti
na, įsiveršiu čionais, nes nežinau, kurioje temoje teirautis - gal kas turės patarimų?
kalėdoms kepsiu mielinį aguonų pyragą pagal daividijos receptą.
o klausimas toks:
anksčiau (labai anksčiau - kol dar nė negamindavau, vadinasi, prieš gerų šešetą metų) maksimoje pirkdavome tokį aguonų vyniotinį, pačios bičiulės m. gamybos - tešla būdavo susukta panašiu principu kaip "palmjerams" (aišku, ne tame esmė - tiesiog užsimenu - gal kas žinos tą pyragą), ir turėjo ij vieną tokią žavią savybę - pyrago viršus buvo toks nuostabiai traškus ir blizgantis, ne"bulkutinis". aišku, pati tešla (kurios ten būdavo LABAI mažai - proporcingai aguonų buvo kone dvigubai daugiau nei tešlos) minkšta ir viską, tačiau tas viršus toks oooooo.
tad mano klausimas: kaip tai išgauti iš mielinių kepinių?
aptepti kokiu pienu ar kiaušinio plakiniu?
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2009 12 16, 17:04)
na, įsiveršiu čionais, nes nežinau, kurioje temoje teirautis - gal kas turės patarimų?
kalėdoms kepsiu mielinį aguonų pyragą pagal daividijos receptą.
o klausimas toks:
anksčiau (labai anksčiau - kol dar nė negamindavau, vadinasi, prieš gerų šešetą metų) maksimoje pirkdavome tokį aguonų vyniotinį, pačios bičiulės m. gamybos - tešla būdavo susukta panašiu principu kaip "palmjerams" (aišku, ne tame esmė - tiesiog užsimenu - gal kas žinos tą pyragą), ir turėjo ij vieną tokią žavią savybę - pyrago viršus buvo toks nuostabiai traškus ir blizgantis, ne"bulkutinis". aišku, pati tešla (kurios ten būdavo LABAI mažai - proporcingai aguonų buvo kone dvigubai daugiau nei tešlos) minkšta ir viską, tačiau tas viršus toks oooooo.
tad mano klausimas: kaip tai išgauti iš mielinių kepinių?
aptepti kokiu pienu ar kiaušinio plakiniu?

Aptepk kiausiniu,apibarstyk gausiai cukrumi ir tau gausis toks traskus saldus virsus.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 16, 20:26)
Aptepk kiausiniu,apibarstyk gausiai cukrumi ir tau gausis toks traskus saldus virsus.


o jei be cukraus - vis viena bus traški plutelė?
Atsakyti
QUOTE(raganaite2 @ 2009 12 16, 17:21)
[email=http://www.good-cook.ru/tort/tort_231.shtml]http://www.good-cook.ru/tort/tort_231.shtml[/email]
cia daromos jos

Kažkaip neatidaro man šito psl., meta outluk pašto dėžutę...


Jau atsidariau thumbup.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguciuks: 16 gruodžio 2009 - 19:57
QUOTE(Siguciuks @ 2009 12 16, 19:48)
Kažkaip neatidaro man šito psl., meta outluk pašto dėžutę...
Jau atsidariau thumbup.gif  ačiū 4u.gif



bandeliu formavimas

sita turetu atidaryti 4u.gif
Atsakyti