Bandelės su dešrele.
Mums reikės:Mielinės sluoksniuotos malsenos tešlos (raudonas įpakavimas, 5 lapeliai.)
20 mažų dešrelių. (arba 10 didelių, tik jas pjaunam per pusę.)
Kiaušinio baltymo.
Gaminimas:
Atitirpdinam tešlos lapelius, leidžiam 15 min pakilti (aš padėjau ant katilinės.
)
tada supjaustom stačiakampiais (1 lapelis - 4 mini lapeliai.)
vyniojam dešrelę, ir dedam bandelę siūle žemyn į blėtą padengtą folija/kepimo popierium.
tada kiekvieną bandelę ištepam kiaušinio baltymu,
ir štai tokius paruoštus pusfabrikačius dedame į orkaitę.
kepam apie 25 minutes.
gavosi labai skanios, traškia tešla bandelės.
Pilkoji fotografija yra daug tikroviškesnė už spalvotąją, nes tikrovė yra pilka.