Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

QUOTE(daividija @ 2009 11 08, 15:26)
Drasiai gali keisti,skonis tikrai nenukentes mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
šiandien kepiau mielines bandeles pagal šį receptą ax.gif dariau su cinamonu ir su lašinukais cool.gif
user posted image
Atsakyti
Rageliai su džemu

user posted image

receptas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 22 lapkričio 2009 - 01:02
Bandelės su dešrele. smile.gif
Mums reikės:
Mielinės sluoksniuotos malsenos tešlos (raudonas įpakavimas, 5 lapeliai.)
20 mažų dešrelių. (arba 10 didelių, tik jas pjaunam per pusę.)
Kiaušinio baltymo.
Gaminimas:
Atitirpdinam tešlos lapelius, leidžiam 15 min pakilti (aš padėjau ant katilinės. biggrin.gif)
tada supjaustom stačiakampiais (1 lapelis - 4 mini lapeliai.)
vyniojam dešrelę, ir dedam bandelę siūle žemyn į blėtą padengtą folija/kepimo popierium.
tada kiekvieną bandelę ištepam kiaušinio baltymu,

user posted image

ir štai tokius paruoštus pusfabrikačius dedame į orkaitę.

user posted image

kepam apie 25 minutes.
gavosi labai skanios, traškia tešla bandelės. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 12 03, 16:54)
Bandelės su dešrele. smile.gif

ale ir skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 12 03, 22:01)
ale ir skaniai atrodo  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles ir as susigundziau jusu skaniomis bandelemis thumbup.gif Niekada nekepiau bandeliu,o is mieliu is viso jokio kepinio neteko kepti. Ir stai sumasciau pabandyti. Issirinkau Bandeles su obuoliais pagal Sonatina. Ir spekit kas gavosi? Ogi fantastika.... thumbup.gif Apsivalgiau iki negalejimo doh.gif Na seniai nevelgiau tokiu skaniu bandeliu. Aciu jums uz temele ax.gif
O stai ir mano bandeles photo.gif
user posted image

Niam niam tongue.gif
Atsakyti
o aš kepiau bandeles su lašinukais. nebepamenu kieno receptas: 30g mielių, 250ml pieno, 500g miltų, 100g sviesto, cukraus, druskytės.
Pirma, mano bandelės išsipūtė nesvietiškai, kokis 5 kartus. nežinau kaip į dar mažesnes tų lašinukų prikišt. nebent kildint tešlą 3 valandas, ir tik tada lipdyt g.gif . ir dar jos labai greit liko kaip nešviežios: per pietus kepiau, vakare jau šiaip sau skonis buvo, kaip pasenusių.. unsure.gif
bandysiu kitą receptuką gal... g.gif mano dukra dievina tas Maximos bandutes, tai bandžiau kažką panašaus, bet kol kas nepavyko..
Atsakyti
dar kart paziurejau - dariau pagal Amalios receptuka.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 04, 21:59)
Sveikos, vakar kelias val.skaičiau temą, nes prireikė bandelių su dešrelėm...
pasisėmiau daug idėjų,nesu niekada nieko kepus pati iš mielinės tešlos,tai pirmasis bandymas sakyčiau gavois neblogas smile.gif

Dariau pagal receptą, berots daividijos, na ten kur labai linksmai buvo išverstas iš vok. kalbos.
pakilus tešlai, beveik poskystč pasipyliau ant stalo ir vis pridėdavau miltų,kol gavos maloni minkymui ir visai nelipo prie rankų,taip žaidžiau gal pusvalandį  doh.gif  na bet bandelės gavos minkštutės smile.gif

Supynimai ne visų gerai išėjo,bet kaip pirmam kartui tai esu patenkinta smile.gif gan didelės gavos, nes kai perlaužiau į kelias dalis, nebesigavo supinti  blush2.gif

Nu grange, pavarei groziu blink.gif Atrodo superiskai drinks_cheers.gif Saunuole!

O cia manosios Bandeles su desrelem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 05 gruodžio 2009 - 17:29
Sveikutes kepejeles,
aciu uz temele man patinka jos ir iseina, beskaitinedama jusu receptus padariau 1 isvadea pagal savo praktika, bet koks receptas jei i ji nededi kiausinio bandeles buna minkstesnes issilaiko minkstos minimum 3 dienas be jokiu maiseliu ir papildomu sildymu tiesiog ant stalo ir tesla geriau pakyla. o mieliu kvapas maziausiai jauciasi tesla kildinant letai. tai as dabar visus receptus pakoreguoju pagal sia savo praktika ir viskas ciki.
P.S. beje jei kas tingit ieskot abiejuose temose receptuku as turiu visus susisteminus Worde galit prasyt atsiusiu smile.gif negaila:) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2 @ 2009 12 06, 10:27)
Sveikutes kepejeles,
aciu uz temele man patinka jos ir iseina, beskaitinedama jusu receptus padariau 1 isvadea pagal savo praktika, bet koks receptas jei i ji nededi kiausinio bandeles buna minkstesnes issilaiko minkstos minimum 3 dienas be jokiu maiseliu ir papildomu sildymu tiesiog ant stalo ir tesla geriau pakyla. o mieliu kvapas maziausiai jauciasi tesla kildinant letai. tai as dabar visus receptus pakoreguoju pagal sia savo praktika ir viskas ciki.
P.S. beje jei kas tingit ieskot abiejuose temose receptuku as turiu visus susisteminus Worde galit prasyt atsiusiu smile.gif negaila:)  wub.gif

gal gali man atsiusti-buciau dekinga firmapreliuda@gmail.com 4u.gif
Atsakyti