Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

QUOTE(daividija @ 2009 10 09, 18:50)
O pati tesla ar iskilo pries darant bandeles?Nezinau kodel neiskilo g.gif jei orkaite kazkiek ikaista,turetu iskilti.
O kad prilipo tai gal kepimo popierius netinkamas,pati toki nusipirkau ir prie jo viskas limpa,tai teko kita pirkti.

Nu nelabai man ji kyla ir bliude g.gif Ka ne taip galejau padaryt g.gif O popieriu reiks tada kita isbandyt 4u.gif Gal sausos mieles geriau kyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 10, 07:16)
Nu nelabai man ji kyla ir bliude g.gif Ka ne taip galejau padaryt g.gif O popieriu reiks tada kita isbandyt 4u.gif Gal sausos mieles geriau kyla g.gif

tai kazkas negerai su mielem,arba jos neaktyvios,arba... g.gif gal trumpai kildini?
As kazkaip pamegau su sausom viska daryt,gerai gaunasi...
Atsakyti
labas dienas,kepejeles!
ateinu pikta kaip sirse...dariau Daividijos ragelius..ir ka jus manot??tesla man visiskai neiskilo blink.gif doh.gif kiek dariau mieline tesla,visad viskas budavo ok...o dabar kai reik,š gaunasi aggressive.gif matyt mieles pasenusios buvo...nes jos man nei suputojo,nei nieko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 10 10, 09:21)
labas dienas,kepejeles!
ateinu pikta kaip sirse...dariau Daividijos ragelius..ir ka jus manot??tesla man visiskai neiskilo  blink.gif  doh.gif kiek dariau mieline tesla,visad viskas budavo ok...o dabar kai reik,š gaunasi aggressive.gif matyt mieles pasenusios buvo...nes jos man nei suputojo,nei nieko  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kaip gaila,bet jei mieles net nesuputojo,tai greiciausiai senos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 10, 14:18)
kaip gaila,bet jei mieles net nesuputojo,tai greiciausiai senos schmoll.gif

bet galiojimas geras doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 10, 11:17)
tai kazkas negerai su mielem,arba jos neaktyvios,arba... g.gif gal trumpai kildini?
As kazkaip pamegau su sausom viska daryt,gerai gaunasi...

Tai kad sviezios biggrin.gif Sakau gal trumpai minkau tesla,nes kad iskiltu tai laukiu ilgai,o gal silumos per mazai gaunasi? g.gif O kai mieles sudedi i piena kad istirptu,ar reikia kad pienas ataustu visai?Nes as dar silta supilu.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 14, 15:05)
Tai kad sviezios biggrin.gif Sakau gal trumpai minkau tesla,nes kad iskiltu tai laukiu ilgai,o gal silumos per mazai gaunasi? g.gif O kai mieles sudedi i piena kad istirptu,ar reikia kad pienas ataustu visai?Nes as dar silta supilu.

As tai mieles (slapias) issuku su sauksteliu cukraus, paskui uzpilu apie 100ml silto pieno ismaisau ir padedu, kad suputotu, kai jos labai labai suputja tada pilu jau i miltus ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 14, 16:07)
As tai mieles (slapias) issuku su sauksteliu cukraus, paskui uzpilu apie 100ml silto pieno ismaisau ir padedu, kad suputotu, kai jos labai labai suputja tada pilu jau i miltus ir t.t thumbup.gif

Oi as niekad nemaciau kad man jos putotu bigsmile.gif Ot vista...tai turbut del to ir neiskyla doh.gif Nu sian sausu nusipirkau,bandysiu su varske bandeles.Nepasiduosiu protest.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noriu padekoti daividija uz rageliu recepta 4u.gif
Dariau su avietemis,labai skanu, net mb labiausiai gyre rolleyes.gif
man mieles kuo puikiausiai jogurte suputojo,as visada palaikau siltai apie ~10 min uzdengus ...
user posted image
Atsakyti
Kepiau Mišelės bandeles su cinamonu . apsivalgymas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
O aš kur parašyta sausų mielių, visada dedu šviežių mielių arba išvis nedarau blush2.gif Nesiseka man su tom mielėmis, nekyla tešla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 10 14, 18:30)

Gal kas galetu man pagelbeti ir pasakyti marcipaninio cukucio recepta, labai panasiai atrodo kaip sis auksciau esantis, aguoneles iskeptas. Tik maniskis sukutis kuri labai megstu yra apibarstytas aguonom, sezamais, ir yradaras ne uogiene o marcipaninis kremas. Sakes man taip patinka, perku IKI arba maksimose dar buna. Maldauju padekit, labai svajoju ji issikepti pati. smile.gif))))
Atsakyti