Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

QUOTE(kaubojey @ 2009 09 25, 23:55)
O tai mielės tai tos kur milteliai ane?

taip mieles kur buna drozlemis,milteliais smile.gif

Papildyta:

Tai prie to pačio dar užduosiu klausimuką  blush2.gif , pagal šitų bandelių pudinginių receptą galiu kepti ir kitokias bandeles ane, pvz su varške ir t.t.? Tešla tinka visokioms?

taip tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 25 rugsėjo 2009 - 22:58
merginos sos sos,kazkur buvo nuoroda kaip formuoti bandeles sirdeles formos,gal kas prisimenat kur? rasau didelem raidem,nes skubiai reik blush2.gif
Atsakyti
Nezinau ar padesiu,bet pirmam puslapi yra Bandelės/pliuškos1 (daug bandelių formavimo pavyzdžių) (rusų k.),tik man neatidaro,gal ten ir rasit kaip sirdeles formuot
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 27, 16:13)
merginos sos sos,kazkur buvo nuoroda kaip formuoti bandeles sirdeles formos,gal kas prisimenat kur? rasau didelem raidem,nes skubiai reik blush2.gif

gal cia?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 25, 23:39)
oi,lotute doh.gif tokios bandeles nakti ax.gif ir velnias mane nese i sita galera lotuliukas.gif jau taip skaniai atrodo thumbup.gif o is ko cia g.gif gal is sloksniuotos teslos g.gif

tesla mieline mirksiukas.gif sloksniuotos teslos kolkas dar nemoku daryti, bet kai išmoksiu pirmas kepinys bus rageliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tiesa, norejau pamėginti išsikepti bandelias su pudingu, bet man nepavyko jo išsivirti sumete gabalais, tai teko viska sukratyi i WC doh.gif , kaip jus ta pudingą verdat?turiu omeni tuos pudingus is pakeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 27, 17:06)
tesla mieline mirksiukas.gif sloksniuotos teslos kolkas dar nemoku daryti, bet kai išmoksiu pirmas kepinys bus rageliai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiesa, norejau pamėginti išsikepti bandelias su pudingu, bet man nepavyko jo išsivirti sumete gabalais, tai teko viska sukratyi i WC doh.gif , kaip jus ta pudingą verdat?turiu omeni tuos pudingus is pakeliu  g.gif

Verdu viska tiksliai taip,kaip parasyta ir gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 27, 15:13)

nezinau ar dar reikia, bet va cia yra

http://www.good-cook.../tort_231.shtml
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 27, 16:13)

o as radau dar cia http://www.saule-tw....i...t&Itemid=41
Atsakyti
Sveikos,

Gal turite namini skrusdelyno recepta? buciau labai dekinga.

Atsakyti
Sveikos, o jei aš šiandien dabar susiminkyčiau tešlą, ir padėčiau kilti šiltai per naktį, jai nieko neatsitiks, kad per naktį išbus? Nebūtina dėti į šaldytuvą? Juk nebūtina iškart kai iškyla pult ir kept g.gif ?
Atsakyti
Stai mano bandeles su varske, antra karta kepiau bandeles smile.gif , isvaizda gal ir ne pati graziausia rolleyes.gif , bet skonis liuks thumbup.gif , tereikia ismokti graziai jas padaryti, ir viskas bus ciki clap.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 27, 15:06)
tesla mieline mirksiukas.gif sloksniuotos teslos kolkas dar nemoku daryti, bet kai išmoksiu pirmas kepinys bus rageliai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiesa, norejau pamėginti išsikepti bandelias su pudingu, bet man nepavyko jo išsivirti sumete gabalais, tai teko viska sukratyi i WC doh.gif , kaip jus ta pudingą verdat?turiu omeni tuos pudingus is pakeliu  g.gif

Bandelem pudinga darau laba ipaprastai, imu 0.5 litro pieno tada i ji supilu pudingo pokeli ir gerai viska imaisau, tada dedu ant virykles ir pastoviai maisant, nes kitaip prisvils , kaitinu iki norimo tirstumo, gaunasi labai labai tirstas, nes imu tik 0.5 litro pieno, o ne 0.75 litro kaip buna parasyta nat pokelio. Visada taip darau ir visada gaunasi.
Atsakyti