Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

QUOTE(laimasa @ 2009 09 23, 15:21)
g.gif na nežinau g.gif kepiau budeles iš paraščiausiu Šiaulių miltų. bandelės mielinės. na jau eina trečia diena jos man dar minkštos. gal, kad laikau uždarytam inde g.gif

o ka tik iskeptos irgi buna minkstos??
nes man mielines bandeles su Malsenos 550D miltais gaunasi pokietes doh.gif kita diena jau patylesiu doh.gif
Atsakyti
O tas su desrelem bandeles, is kokiu miltu geriau kepti, nes jau ryt susiruosiau kept ax.gif o turiu 550 D, kakzokiu dar neaiskaus numerio, ir extra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 09 23, 15:49)
o ka tik iskeptos irgi buna minkstos??
nes man mielines bandeles su Malsenos 550D miltais gaunasi pokietes  doh.gif kita diena jau patylesiu  doh.gif

Ne nuo miltų viskas priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 09 23, 22:48)

o nuo ko tada?jei tas pats receptas su skirtingais miltais gaunasi kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 09 23, 19:48)

Noreciau pasigincyti.Miltai turi labai daug reiksmes bandeliu,duonos gamybai.Zinoma,kad ne vien tik nuo ju priklauso,o nuo minkymo,kuo ilgiau minkai,tuo puresnes gaunasi,taip pat nuo teslos kietumo,kuo minkstesne tesla,tuo geriau.Cia kas liecia namines bandeles,duonos kepykloj nedirbau,tai nezinau.
Bet,kad miltai turi buti tinkami,tai faktas kaip blynas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzsiminkiau tesla bandelems su desrelem, ziuresim kas man gausis...
Atsakyti
Gavosi bandeles su desrelem thumbup.gif valgau ir valgau biggrin.gif tik iskilo klausimas, gal as per daug mieliu imaisiau. Kiek tu Daividija dejai? As sumeciau visa 11 g pokeli, bet galvoju butu uzteke 7 g g.gif ir pyliau vietoj vandens piena. Kazin ar skonis labai keiciasi? Ir dejau pieniskas desreles, bet gal butu dar skaniau su pieniskom parukytom g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 24, 16:05)
Gavosi bandeles su desrelem  thumbup.gif valgau ir valgau biggrin.gif

parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 24, 13:05)
Gavosi bandeles su desrelem  thumbup.gif valgau ir valgau biggrin.gif tik iskilo klausimas, gal as per daug mieliu imaisiau. Kiek tu Daividija dejai? As sumeciau visa 11 g pokeli, bet galvoju butu uzteke 7 g  g.gif ir pyliau vietoj vandens piena. Kazin ar skonis labai keiciasi? Ir dejau pieniskas desreles, bet gal butu dar skaniau su pieniskom parukytom  g.gif

As dedu 11g mieliu,pas mus jos po tiek supakuotos.
Kita karta pabandyk su pienu ir pieniskom parukytom,pamatysi skirtuma,as dejau ir neparukytas.
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 09 24, 16:46)

Aij, ka ten rodyt... tokios pat gavosi, kaip kitu, tik gal susukimas nelabai grazus. Bet man labai patiko lankstyt jas lotuliukas.gif
Atsakyti
as dar siltas bandeles sudedu i maisiuka,jos palieka slapesnes,minkstesnes ir ilgiau issilaiko.
dar toki pastebejima turiu,jei dedu kiausinius,riebalus pradzioje,tai tesla leciau kyla,bet bandeles buna slapesnes,jei kiausini,riebalus dedu gale(kai tesla suminkyta)tesla labai greit iskyla,bandeles gaunasi puresnes,bet sausesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kettim: 24 rugsėjo 2009 - 17:29
QUOTE(daividija @ 2009 09 24, 07:56)
Noreciau pasigincyti.Miltai turi labai daug reiksmes bandeliu,duonos gamybai.Zinoma,kad ne vien tik nuo ju priklauso,o nuo minkymo,kuo ilgiau minkai,tuo puresnes gaunasi,taip pat nuo teslos kietumo,kuo minkstesne tesla,tuo geriau.Cia kas liecia namines bandeles,duonos kepykloj nedirbau,tai nezinau.
Bet,kad miltai turi buti tinkami,tai faktas kaip blynas. lotuliukas.gif

Labai sutinku su siuo pasisakymu, nes kaip tik norejau parasyti, kad kai kepdavau bandeles pries keleta metu, naudodavau paprastus miltus ir niekada man tos bandeles nebudavo gerai iskilusios ir lengvos. Visai neseniai sugalvojau issikept ir pagal recepta pasirinkau duonos miltus (geresnes kokybes su daugiau baltymu), tai bandeles isejo nerealiai skanios, lengvos, purios, minkstos...Zodziu norejau tik pasakyti, kad norint gero mielinio kepinio, tikrai verta pirkt geresnius miltus, rezultatas bus daug geresnis nei kepant su paprastais. Skaniu jums bandeliu 4u.gif
Atsakyti