QUOTE(daividija @ 2009 09 24, 07:56)
Noreciau pasigincyti.Miltai turi labai daug reiksmes bandeliu,duonos gamybai.Zinoma,kad ne vien tik nuo ju priklauso,o nuo minkymo,kuo ilgiau minkai,tuo puresnes gaunasi,taip pat nuo teslos kietumo,kuo minkstesne tesla,tuo geriau.Cia kas liecia namines bandeles,duonos kepykloj nedirbau,tai nezinau.
Bet,kad miltai turi buti tinkami,tai faktas kaip blynas.
Labai sutinku su siuo pasisakymu, nes kaip tik norejau parasyti, kad kai kepdavau bandeles pries keleta metu, naudodavau paprastus miltus ir niekada man tos bandeles nebudavo gerai iskilusios ir lengvos. Visai neseniai sugalvojau issikept ir pagal recepta pasirinkau duonos miltus (geresnes kokybes su daugiau baltymu), tai bandeles isejo nerealiai skanios, lengvos, purios, minkstos...Zodziu norejau tik pasakyti, kad norint gero mielinio kepinio, tikrai verta pirkt geresnius miltus, rezultatas bus daug geresnis nei kepant su paprastais. Skaniu jums bandeliu