Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

Labai skaniai bandeles atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 01 17, 16:09)
na ką, iškepiau savo bandeles su kopūstais:) gavosi visai nieko, kaip pirmam kartui. tiesiog, kitą syk daryčiau daug mažesnes, nes kai išsiputė, tai vietoj mažų dailių rutuliukų, gavosi tokie pusbatoniai:) ir dar siūlyčiau kaip įmanoma daugiau prikimšti įdaru. nes pas mane atrodo, kad reik jo paieškoti. bet šiaip labai patenkinta savim. įdedu dvi foto.
paruoštos:

labai graziai atrodo mirksiukas.gif kuo aptepei bandutes? g.gif kad tokios blizgancios?
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 01 17, 19:03)
labai graziai atrodo mirksiukas.gif kuo aptepei  bandutes?  g.gif kad tokios blizgancios?

Duodu galvą nukirsti ....plaktu kiaušiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 17, 19:50)

gynk dieve dar tavo galva mums reikalingaaaaaaaaaaaaaa laugh.gif laugh.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 01 17, 21:03)
labai graziai atrodo mirksiukas.gif kuo aptepei  bandutes?  g.gif kad tokios blizgancios?

bandeles aptepame plaktu kiausiniu todel ir blizga
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 17, 19:50)

cipciuk, nerizikuok nei savo galva ,nei vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
Kepiau bandeles pagal sigitawhatever wink.gif
user posted image
Atsakyti
Nu bandukės tikrai šaunios , bet ju pateikimas dar šaunesnis wub.gif wub.gif wub.gif ....malonu , kai žmogui ir tai yra svarbu smile.gif

Kai tik pradėjau su jumis bendrauti ( prisijumgiau čia ) , mačiau labai neblogą zele tortą , dauk darbo į jį ideta , tikrai gražus wub.gif .......bet tolimam horizonte stovi stiklainis ( ar kibirėlis su raugintais kopūstais unsure.gif ).....vat ir aš labai norėciau , kad kas pamokintų , kaip padaryti " makijažą "....stiklainiams , samčiams paslėpti....jie prie sriubų ir mėsos patiekalų labiau pritiktų rolleyes.gif .
Atsakyti
RiMami aciuks.gif Pati pačiausia tema 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, o cia mano preito vakaro darbas, kepiau pagal savo receptuka: 1 kiausinis, 3v.s. cukraus, 0.5 a.s. druskos, 250 ml pieno, 500 gramu miltu ir apie 3 v.s. aliejaus, idara darau pagal nora si karta cukrus ir cinamonas, nebeliko dar ta pati vakara, siandien vel tesla kyla cool.gif tik nebeturejau kiausiniu aptepimui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nu merginos, neseniai čia bandelių temaą aptikau.O jau grožis rolleyes.gif , reiks ir man bandyt.O kada kept bandeles, jei ne žiemą.Vasara ir taip retai orkaitę jungiu, jokio noro nėra ten prakaituot, bo pas mus bute būna ir taip kaip pirty doh.gif

O jei prie temos, tai net nežinau nuo kurių čia pradėt, akys raibsta bigsmile.gif .Šauni temukė 4u.gif
Atsakyti
I puikiai atidaryta tema 4u.gif idesiu ir savo nuo vaikystes megstama balta namini mielini pyraga essen.gif
Receptukas su foto reportazu cia

user posted image

user posted image

Is tokios pacios teslos bandeles su desrelemis kepu mirksiukas.gif
Atsakyti