Labai skaniai bandeles atrodo
QUOTE(fsss~ @ 2009 01 17, 16:09)
na ką, iškepiau savo bandeles su kopūstais:) gavosi visai nieko, kaip pirmam kartui. tiesiog, kitą syk daryčiau daug mažesnes, nes kai išsiputė, tai vietoj mažų dailių rutuliukų, gavosi tokie pusbatoniai:) ir dar siūlyčiau kaip įmanoma daugiau prikimšti įdaru. nes pas mane atrodo, kad reik jo paieškoti. bet šiaip labai patenkinta savim. įdedu dvi foto.
paruoštos:
paruoštos:
labai graziai atrodo kuo aptepei bandutes? kad tokios blizgancios?
QUOTE(bravada @ 2009 01 17, 19:03)
Duodu galvą nukirsti ....plaktu kiaušiniu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 17, 19:50)
gynk dieve dar tavo galva mums reikalingaaaaaaaaaaaaaa
QUOTE(bravada @ 2009 01 17, 21:03)
bandeles aptepame plaktu kiausiniu todel ir blizga
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 17, 19:50)
Duodu galvą nukirsti ....plaktu kiaušiniu
cipciuk, nerizikuok nei savo galva ,nei vyro
Kepiau bandeles pagal sigitawhatever
Nu bandukės tikrai šaunios , bet ju pateikimas dar šaunesnis ....malonu , kai žmogui ir tai yra svarbu
Kai tik pradėjau su jumis bendrauti ( prisijumgiau čia ) , mačiau labai neblogą zele tortą , dauk darbo į jį ideta , tikrai gražus .......bet tolimam horizonte stovi stiklainis ( ar kibirėlis su raugintais kopūstais ).....vat ir aš labai norėciau , kad kas pamokintų , kaip padaryti " makijažą "....stiklainiams , samčiams paslėpti....jie prie sriubų ir mėsos patiekalų labiau pritiktų .
Kai tik pradėjau su jumis bendrauti ( prisijumgiau čia ) , mačiau labai neblogą zele tortą , dauk darbo į jį ideta , tikrai gražus .......bet tolimam horizonte stovi stiklainis ( ar kibirėlis su raugintais kopūstais ).....vat ir aš labai norėciau , kad kas pamokintų , kaip padaryti " makijažą "....stiklainiams , samčiams paslėpti....jie prie sriubų ir mėsos patiekalų labiau pritiktų .
RiMami Pati pačiausia tema
sveikutes, o cia mano preito vakaro darbas, kepiau pagal savo receptuka: 1 kiausinis, 3v.s. cukraus, 0.5 a.s. druskos, 250 ml pieno, 500 gramu miltu ir apie 3 v.s. aliejaus, idara darau pagal nora si karta cukrus ir cinamonas, nebeliko dar ta pati vakara, siandien vel tesla kyla tik nebeturejau kiausiniu aptepimui
Nu merginos, neseniai čia bandelių temaą aptikau.O jau grožis , reiks ir man bandyt.O kada kept bandeles, jei ne žiemą.Vasara ir taip retai orkaitę jungiu, jokio noro nėra ten prakaituot, bo pas mus bute būna ir taip kaip pirty
O jei prie temos, tai net nežinau nuo kurių čia pradėt, akys raibsta .Šauni temukė
O jei prie temos, tai net nežinau nuo kurių čia pradėt, akys raibsta .Šauni temukė
I puikiai atidaryta tema idesiu ir savo nuo vaikystes megstama balta namini mielini pyraga
Receptukas su foto reportazu cia
Is tokios pacios teslos bandeles su desrelemis kepu
Receptukas su foto reportazu cia
Is tokios pacios teslos bandeles su desrelemis kepu