Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

QUOTE(dziugga @ 2009 09 12, 09:04)
vienu žodžiu su nuotraukom,kaip ir su bandelėm ne visada pavyksta

Maza nuotraukyte,bet matosi,kad labai grazios rozes tau gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2009 09 10, 23:14)
Labukas,

pirmadienį ir aš išmėginau bandelių su dešrelėmis receptą, deja, dešrelių taip gražiai įvynioti, kaip jums, nepavyko  verysad.gif  Skonis tikrai  thumbup.gif  Noriu paklausti, kokio kietumo tešla turi būti? Aš miltų daug nedėjau, kad minkštesnės būtų, ir spėju tai buvo ta priežastis, kodėl nebuvo mano bandelės gražios.

Gal galit atsakyti į mano klausimą? Kokio kietimo turi tešla būti bandelėms su dešrele?
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2009 09 12, 09:50)
Gal galit atsakyti į mano klausimą? Kokio kietimo turi tešla būti bandelėms su dešrele?

kaip cia tau pasakius,minksta,bet nelipti prie ranku,tokia maloni minkymui,nes jei kietesne,bus kietos bandeles.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 11, 19:24)
Mergaites,noriu pasidalinti dar vienu atrastu internetinese platybese receptuku,na gal labiau ideja rolleyes.gif

Rageliai:
tesla galite gaminti ir tokia kaip desreliu,as dariau taip:

200ml pieno pakaitinau,ten idejau 1v.s. cukraus ir pakeli(7g) sausu mieliu,ismaisiau ir palikau siltai,kol suputos.

I dubeni persijojau kokius 2 puodukus miltu,1a.s. druskos,3v.s. aliejaus ir isplakiau 1 kiausini,tada supyliau ten suputojusias mieles ir dar ipyliau 100ml silto vandens,tada ismaisiau ir minkant dar dejau miltu,kad tesla butu minksta,bet neliptu prie ranku.Viska palikau keliom valandikem,kad pakiltu.
Tada emiau po gabaleli teslos ir dariau ragelius.
Dabar apie rageliu forma,kas turi metalinius vamzdelius,tiems pasiseke,kas neturi irgi pasiseke,nes pagaliau radau kaip juos labai lengvai ir pigiai pasigaminti namie. bigsmile.gif
taigi imame popieriaus,storesnio,kokio zurnalo virseli,atsikerpame kokio mazdaug dydzio norime vamzdelio ir susukame,sulipiname lipnia juostele:
tada labai gerai apvyniojame folija

vamzdelius aptepame aliejumi ir susivolioje gabaleli teslos graziai apvyniojame
Ragelius aptepame kiausinio plakiniu,apibarstome sezamu,aguonomis ar dar kuom nors ir dedame i tik ijungta orkaite,nusistate tem 180C,kol orkaite syla,rageliai pakyla ir tuo paciu pradeda kepti thumbup.gif Kepame apie 15-20min,priklausomai nuo orkaites,paziurime,kada graziai geltoni,jau iskepe.
Iskepusius isimame is vamzdeliu,kuriuos galima dar karta panaudoti.
As vakarienei padariau salocikiu su kepta kalakutiena ir darzovemis,prikimsau i juos ir mes skaniai suvalgeme wub.gif ,kokiam draugu pasisedejimui labai grazi ir skani uzkanda thumbup.gif

Skanaus!!!

Genialu,Vatsonai 4u.gif
Atsakyti
Nezinau kaip pavadint ideja is SM

150g miltu
5g mieliu
20g aliejaus
90g silto vandens
ziupsnelis druskos

uzminkiau tesla,iskildinau,iskociojau,ant virsaus uztepiau pom.padazo+majonezo,uztarkavau desreliu ir fermentinio surio,susukau vynioti ir pjausciau 2cm riekelemis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo April-Aries: 12 rugsėjo 2009 - 19:22
Ačiū, Daividija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 09 12, 20:21)
Nezinau kaip pavadint ideja is SM

150g miltu
5g mieliu
20g aliejaus
90g silto vandens
ziupsnelis druskos
uzminkiau tesla,iskildinau,iskociojau,ant virsaus uztepiau pom.padazo+majonezo,uztarkavau desreliu ir fermentinio surio,susukau vynioti ir pjausciau 2cm riekelemis
user posted image

bigsmile.gif kaaaip as ju ieskaojau thumbup.gif aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
Nera uz ka,is tikruju kur as radau,tai ten daryta su pirktine sluoksniuota tesla,bet ji man nepatinka,tai pagalvojau,kad su mieline-picine bus daug skaniau smile.gif
Atsakyti
Daividija, aciu uz rageliu trubeliu recepta, jais pasinaudosiu ruosdama uzkandzius savo gimtadieniui aciuks.gif thumbup.gif
April-Aries - labai skaniai atrodo thumbup.gif irgi butinai gaminsiu, MB tu saldytu teslu nemegsta, tai su mieline bus super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 13 rugsėjo 2009 - 10:03
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 13, 09:44)
Daividija, aciu uz rageliu trubeliu recepta, jais pasinaudosiu ruosdama uzkandzius savo gimtadieniui :acuks:  thumbup.gif
April-Aries - labai skaniai atrodo thumbup.gif irgi butinai gaminsiu, MB tu saldytu teslu nemegsta, tai su mieline bus super thumbup.gif

Tikrai pabandyk nesigailesi biggrin.gif ,mano planuose irgi Daividijos rageliai
Atsakyti
Jau isbandziau mirksiukas.gif
user posted image

Tik gaila, kad pamirsau svogunu pripjaustyti doh.gif butu buve dar skaniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 13, 14:39)
Jau isbandziau mirksiukas.gif
user posted image

Tik gaila, kad pamirsau svogunu pripjaustyti doh.gif butu buve dar skaniau thumbup.gif

Niu va,kaip puikiai,beje svogunu ir as neidejau blush2.gif
Atsakyti