O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.
receptas ir gaminimo eiga.
Tesla galite daryti ir megstama,man patiko ju ivyniojimas,nors man toks grazus ir nesigavo.
QUOTE(daividija @ 2009 08 25, 13:08)
O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.
daividija super koks grozis,dekui butinai reiks siandien isbandyti,mano seimyna irgi desreliu megejai
O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.[img]
Tesla galite daryti ir megstama,man patiko ju ivyniojimas,nors man toks grazus ir nesigavo.
O jergau... as apie sitas bandeles jau seniai svajoju
O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.[img]
Daividija, super bandeles
kadangi vokieciu tik laisvai tyliu tai recepta issiverciau su google verteju galima nuluzti is juoko kaip isverte
Ingredientai
500 g miltų
10 g druskos
1 pakelis džiovintų mielių
50 ml aliejaus
300 ml vandens
10 dešrelės Jūsų pasirinkimas
1 kiaušinis ir 3 šaukštai pieno valymas
Pasirengimas
Sausų mielių ištirpinama vandenyje ir palikite 5 minutes. Įdėti miltus į dubenį ir sumaišyti su druska. Pridėti mielių ir vandens mišinio ir aliejaus ir viską gerai išminkyti į sukalbamas tešla.
Palikite apėmė apie 1 valandą, kol dvigubai, tešlos tūrį. Padalinti tešlą į 10 porcijų dalintis ir išspręsti jų - galėtų naudotis 10 minučių. Roll out kiekvieno tešlos ovalo ir supjaustyti pusės, kaip parodyta keletą kartų. Vietą dešra vidurį ir padėkite puslapius atversti dešros. Apie pusę valandos eiti, šepetys su kiaušinių ir pieno mišinio ir kaitinama iki 200 ° C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių Kepti iki likvidavimo Rock dešrelės auksinės rudos spalvos
na ir vetimas 5 balai viskas aisku aiskiau negali ir buti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 08 25, 13:19)
Daividija, super bandeles
kadangi vokieciu tik laisvai tyliu tai recepta issiverciau su google verteju galima nuluzti is juoko kaip isverte
Ingredientai
500 g miltų
10 g druskos
50 ml aliejaus
300 ml vandens
Pasirengimas
Sausų mielių ištirpinama vandenyje ir palikite 5 minutes. Įdėti miltus į dubenį ir sumaišyti su druska. Pridėti mielių ir vandens mišinio ir aliejaus ir viską gerai išminkyti į sukalbamas tešla.
Palikite apėmė apie 1 valandą, kol dvigubai, tešlos tūrį. Padalinti tešlą į 10 porcijų dalintis ir išspręsti jų - galėtų naudotis 10 minučių. Roll out kiekvieno tešlos ovalo ir supjaustyti pusės, kaip parodyta keletą kartų. Vietą dešra vidurį ir padėkite puslapius atversti dešros. Apie pusę valandos eiti, šepetys su kiaušinių ir pieno mišinio ir kaitinama iki 200 ° C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių Kepti iki likvidavimo Rock dešrelės auksinės rudos spalvos
Ingredientai
500 g miltų
10 g druskos
50 ml aliejaus
300 ml vandens
Pasirengimas
joo,vertimas geras,ten taip ir vercia roll out,cia geras lietuviskas zodis negaliu nustot juoktis.
svarbiausia produktai isversti gerai,tik as puse kiekio vandens keiciau pienu ir idejau 1v.s. cukraus.
vienzo,200ml pieno pakaitinau,idejau ten mieles ir 1v.s.cukraus ismaisiau ir palikau pakilti.
I dubeni persijojau miltus,visada dedu maziau negu parasyta,minkant idedu daugiau jei labai limpa,taip bandeles gaunasi minkstos.Idejau druska,alieju,likusi 100ml vandens(silto),suputojusias miels ir isminkiau,palikau pakilti porai val,tada padalinau i 10 gabaliuku ir dariau kaip parodyta nuotraukose.
daividija,das sieht lecker aus.
Kokia wurst emei?
Jauciu leksiu parduotuven pirkt desros
Kokia wurst emei?
QUOTE(addicted @ 2009 08 25, 17:02)
daividija,das sieht lecker aus.
Kokia wurst emei?
Kokia wurst emei?
Frankfurter desreles manau tinka bet kokios pieniskos desreles..
QUOTE(daividija @ 2009 08 25, 21:34)
Frankfurter desreles manau tinka bet kokios pieniskos desreles..
bet kokios, sarbu roll out!
aciu,puikus receptukas!
QUOTE(Renatina @ 2009 08 25, 19:41)
jau tesla pakilo..einu roll out...reikia kartais ir tokiu receptu...zviegiau,kol skaiciau...nereikia jokiu anekdotu
Labutis kepejeles. perziurejau visa tema,prisirinkau receptu. saunuoles jus.
as turiu toki gedinga klausima noriu blizganciu bandeliu,kiek suprantu,jas reik su kiausiniu aptept pries kepant,kad blizgetu,tik nezinau ar tai turi buti baltymas,ar trynis,ar visas kiausinis,plaktas, neplakats?
as turiu toki gedinga klausima noriu blizganciu bandeliu,kiek suprantu,jas reik su kiausiniu aptept pries kepant,kad blizgetu,tik nezinau ar tai turi buti baltymas,ar trynis,ar visas kiausinis,plaktas, neplakats?
QUOTE(Kettim @ 2009 08 29, 15:10)
Labutis kepejeles. perziurejau visa tema,prisirinkau receptu. saunuoles jus.
as nuadoju tik tryni