Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.user posted image
user posted image
receptas ir gaminimo eiga.
Tesla galite daryti ir megstama,man patiko ju ivyniojimas,nors man toks grazus ir nesigavo.

Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 25, 13:08)
O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.

daividija super thumbup.gif koks grozis,dekui butinai reiks siandien isbandyti,mano seimyna irgi desreliu megejai thumbup.gif
Atsakyti
O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.[img]
Tesla galite daryti ir megstama,man patiko ju ivyniojimas,nors man toks grazus ir nesigavo.

O jergau... as apie sitas bandeles jau seniai svajoju wacko.gif essen.gif
Atsakyti
O as ir vel su bandelemis su desrelemis,mano megiamos bandukes.[img]

Daividija, super bandeles thumbup.gif
kadangi vokieciu tik laisvai tyliu lotuliukas.gif tai recepta issiverciau su google verteju doh.gif galima nuluzti is juoko kaip isverte doh.gif

Ingredientai
500 g miltų
10 g druskos
1 pakelis džiovintų mielių
50 ml aliejaus
300 ml vandens

10 dešrelės Jūsų pasirinkimas

1 kiaušinis ir 3 šaukštai pieno valymas

Pasirengimas

Sausų mielių ištirpinama vandenyje ir palikite 5 minutes. Įdėti miltus į dubenį ir sumaišyti su druska. Pridėti mielių ir vandens mišinio ir aliejaus ir viską gerai išminkyti į sukalbamas tešla.
Palikite apėmė apie 1 valandą, kol dvigubai, tešlos tūrį. Padalinti tešlą į 10 porcijų dalintis ir išspręsti jų - galėtų naudotis 10 minučių. Roll out kiekvieno tešlos ovalo ir supjaustyti pusės, kaip parodyta keletą kartų. Vietą dešra vidurį ir padėkite puslapius atversti dešros. Apie pusę valandos eiti, šepetys su kiaušinių ir pieno mišinio ir kaitinama iki 200 ° C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių Kepti iki likvidavimo Rock dešrelės auksinės rudos spalvos
Atsakyti
na ir vetimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 5 balai thumbup.gif viskas aisku aiskiau negali ir buti biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 08 25, 13:19)
Daividija, super bandeles thumbup.gif
kadangi vokieciu tik laisvai tyliu lotuliukas.gif tai recepta issiverciau su google verteju doh.gif galima nuluzti is juoko kaip isverte doh.gif

Ingredientai
500 g miltų
10 g druskos
1 pakelis džiovintų mielių
50 ml aliejaus
300 ml vandens

10 dešrelės Jūsų pasirinkimas

1 kiaušinis ir 3 šaukštai pieno valymas

Pasirengimas

Sausų mielių ištirpinama vandenyje ir palikite 5 minutes. Įdėti miltus į dubenį ir sumaišyti su druska. Pridėti mielių ir vandens mišinio ir aliejaus ir viską gerai išminkyti į sukalbamas tešla.
Palikite apėmė apie 1 valandą, kol dvigubai, tešlos tūrį. Padalinti tešlą į 10 porcijų dalintis ir išspręsti jų - galėtų naudotis 10 minučių. Roll out kiekvieno tešlos ovalo ir supjaustyti pusės, kaip parodyta keletą kartų. Vietą dešra vidurį ir padėkite puslapius atversti dešros. Apie pusę valandos eiti, šepetys su kiaušinių ir pieno mišinio ir kaitinama iki 200 ° C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių Kepti iki likvidavimo Rock dešrelės auksinės rudos spalvos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif joo,vertimas geras,ten taip ir vercia roll out,cia geras lietuviskas zodis lotuliukas.gif negaliu nustot juoktis.
svarbiausia produktai isversti gerai,tik as puse kiekio vandens keiciau pienu ir idejau 1v.s. cukraus.
vienzo,200ml pieno pakaitinau,idejau ten mieles ir 1v.s.cukraus ismaisiau ir palikau pakilti.
I dubeni persijojau miltus,visada dedu maziau negu parasyta,minkant idedu daugiau jei labai limpa,taip bandeles gaunasi minkstos.Idejau druska,alieju,likusi 100ml vandens(silto),suputojusias miels ir isminkiau,palikau pakilti porai val,tada padalinau i 10 gabaliuku ir dariau kaip parodyta nuotraukose.
Atsakyti
daividija,das sieht lecker aus.
Kokia wurst emei?

Jauciu leksiu parduotuven pirkt desros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 08 25, 17:02)
daividija,das sieht lecker aus.
Kokia wurst emei?

Jauciu leksiu parduotuven pirkt desros  biggrin.gif

Frankfurter desreles unsure.gif manau tinka bet kokios pieniskos desreles..
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 25, 21:34)
Frankfurter desreles unsure.gif manau tinka bet kokios pieniskos desreles..

bet kokios, sarbu roll out! assa.gif
lotuliukas.gif
aciu,puikus receptukas!

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 08 25, 19:41)
bet kokios, sarbu roll out! assa.gif
lotuliukas.gif
aciu,puikus receptukas!

jau tesla pakilo..einu roll out...reikia kartais ir tokiu receptu...zviegiau,kol skaiciau...nereikia jokiu anekdotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis kepejeles. 4u.gif perziurejau visa tema,prisirinkau receptu. essen.gif saunuoles jus. 4u.gif
as turiu toki gedinga klausima blush2.gif biggrin.gif noriu blizganciu bandeliu,kiek suprantu,jas reik su kiausiniu aptept pries kepant,kad blizgetu,tik nezinau ar tai turi buti baltymas,ar trynis,ar visas kiausinis,plaktas, neplakats? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kettim: 29 rugpjūčio 2009 - 14:11
QUOTE(Kettim @ 2009 08 29, 15:10)
Labutis kepejeles. 4u.gif  perziurejau visa tema,prisirinkau receptu. essen.gif saunuoles jus. 4u.gif
as turiu toki gedinga klausima blush2.gif  biggrin.gif  noriu blizganciu bandeliu,kiek suprantu,jas reik su kiausiniu aptept pries kepant,kad blizgetu,tik nezinau ar tai turi buti baltymas,ar trynis,ar visas kiausinis,plaktas, neplakats? blush2.gif

as nuadoju tik tryni 4u.gif
Atsakyti