Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

Siandien mmergytes rekomendacijomis, kepiau bandeles pagal Sonatina BANDELES SU PUDINGU

Man labai patiko thumbup.gif minkstos, dregnos nuo idaro, saldiarugstes nuo dzemo. As tik dejau persiku dzema, o ne abrikosu, nes neturejau abrikosu dzemo. Ir razinu nedejau, nes neturejau smile.gif

Pudingo idaras manau labai tiktu toms bandelems, kur mes kalbejom apie Maximines bandeles su kremu. Tiktu arba plikytas, arba sis pudingo kremas, tik imciau gal grietineles skonio kita karta wink.gif

Tiesa, kremo man uzteko is vieno pokelio pudingo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 22 rugpjūčio 2009 - 17:58
sveiki ,gal kas galetu isversti siu karamelizuotu ritiniu su cinamonu recepta ?
http://kuking.net/my...p?a=158&start=0 bandziau ieskoti kur nors vertimo , ale neradau...
Ta karamele taip vilioja , o rusiskai nemoku 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 17:58)
Siandien mmergytes rekomendacijomis, kepiau bandeles pagal Sonatina BANDELES SU PUDINGU

Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif wub.gif Tikrai tokios minkštutės ir drėgnos thumbup.gif
Atsakyti
uzsimaniau ir as tu bandeliu su pudingu,tik pudingo neturiu doh.gif ,gal reiks iki pardes nulekt,nes net seile tysta man i jas beziurint....
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 23, 17:29)
uzsimaniau ir as tu bandeliu su pudingu,tik pudingo neturiu doh.gif ,gal reiks iki pardes nulekt,nes net seile tysta man i jas beziurint....

Jei atvirai sakant, man tai skaniausios mano keptos bandeles wub.gif svarbiausia, kad kita diena jos tokios pat minkstos, kaip ir ka tik iskeptos! Nes kai kitokias dariusi esu, tai man kita diena kazko kaip kaulas, nors maisely, arba ranklsuosciu pridengtos budavo blink.gif Bandysiu is tos pacios teslos, tik koki kitoki dar idara thumbup.gif
Atsakyti
Rugiagėle, o pagal kokį receptą kepat, kad ilgai minkštutės išlieka?
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2009 08 23, 15:46)
sveiki ,gal kas galetu isversti siu karamelizuotu ritiniu su cinamonu recepta ?
http://kuking.net/my...p?a=158&start=0  bandziau ieskoti kur nors vertimo , ale neradau...
Ta karamele taip vilioja , o rusiskai nemoku  4u.gif  smile.gif

atsidaryk google ir pasirink verteja,ten pasirink is rusu i lietuviu kalbas ,be problemos isversi viska mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 18:58)

kaip skanei atrodo bandeles thumbup.gif daznai kepu ir as jas tik dar dedu razinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2009 08 23, 18:26)
Rugiagėle, o pagal kokį receptą kepat, kad ilgai minkštutės išlieka?

Na as kepiau pagal ta, kur bandeles su pudingu (receptas keliais postais auksciau nuorodoj). Na jos antra diena pas mane tik stovi, bet manau ir ryt dar skanios bus, jei liks smile.gif

O razinu as neturejau, tai nedejau, bet man ju ten ir truksta smile.gif
Atsakyti
issikepiau bandeliu su pudingu ax.gif ,pudingo dejau ir as viena pokeli,kita kart reiks su dviems pabandyt.O jos jums neprilimpa prie kepimo popieriaus g.gif ,man prilipo,bet skoniui nepakenke,labai jau skanios smile.gif ,kepsiu dar ne karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 23 rugpjūčio 2009 - 22:00
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 23, 22:59)
issikepiau bandeliu su pudingu ax.gif ,pudingo dejau ir as viena pokeli,kita kart reiks su dviems pabandyt.O jos jums neprilimpa prie kepimo popieriaus g.gif ,man prilipo,bet skoniui nepakenke,labai jau skanios smile.gif ,kepsiu dar ne karta

Man siek tiek prilipo, ten kur buvo pateke pudingo ant dugno. Tai as su tokia lopetele graziai jas nuemiau.
Atsakyti
Uzkrete Rugiagele cia visas bandelem su pudingu smile.gif as irgi ka tik baigiau jas kepti, apsiryjau kaip abzora ant nakties karstu bandeliu su saltu pienu, neaisku kai pcia man miegosis tokiu pilnu skarndziu.
Ryt idesiu foto kaip man gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 18:58)

Man labai patiko  thumbup.gif minkstos, dregnos nuo idaro, saldiarugstes nuo dzemo. As tik dejau persiku dzema, o ne abrikosu, nes neturejau abrikosu dzemo. Ir razinu nedejau, nes neturejau smile.gif

Pudingo idaras manau labai tiktu toms bandelems, kur mes kalbejom apie Maximines bandeles su kremu. Tiktu arba plikytas, arba sis pudingo kremas, tik imciau gal grietineles skonio kita karta wink.gif

Tiesa, kremo man uzteko is vieno pokelio pudingo.

fantastika! wub.gif
reiktu isbandyti su razinomis arba pakapotais riesukais arba pasmulkintais dziovintais abrikosais....
ir 10balu uz ideja - tikrai turetu tikti maximinems plikytinems.

Atsakyti