Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai - 2 tema

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 05 15, 13:30)

fool.gif fool.gif fool.gif nesuprantu čia jūsų tokio rašymo ir dar tose temose kur negalima rašyt ypač tokių kvailų komentarų fool.gif jūs geriau eikit kitur taip daryt blink.gif , bet jau ir skaityt turbūt nemokat.
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 05 15, 15:52)
fool.gif  fool.gif  fool.gif nesuprantu  čia jūsų tokio rašymo ir dar tose temose kur negalima rašyt ypač tokių kvailų komentarų fool.gif jūs geriau eikit kitur taip daryt  blink.gif , bet jau ir skaityt turbūt nemokat.

Beviltiska cia kazka rasyt, matyt nelabai moka skaityt, ir nesuvokia ka daro lotuliukas.gif Bet man visvien lieka nesuprantamas dalykas, nu kam tas sypseneles deti be reikalo, niekaip nesuprantu, o dar per visas temas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 15, 17:10)
Beviltiska cia kazka rasyt, matyt nelabai moka skaityt, ir nesuvokia ka daro  lotuliukas.gif Bet man visvien lieka nesuprantamas dalykas, nu kam tas sypseneles deti be reikalo, niekaip nesuprantu, o dar per visas temas  doh.gif

Turbūt dėl žinučių skaičiaus.... unsure.gif visokių yr.....
Atsakyti
jau visai susimakalavau beskaitydama ir nuotraukas žiurėdama,sakykit tai mielinei tešlai miltai turėtų būti 405 ar 550, (nežinau kokios ten raidės prie skaičiukų) ar jau labai didelio skirtumo nėra kokie miltai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuke @ 2009 05 28, 16:13)
jau visai susimakalavau beskaitydama ir nuotraukas žiurėdama,sakykit tai mielinei tešlai miltai turėtų būti 405 ar 550, (nežinau kokios ten raidės prie skaičiukų) ar jau labai didelio skirtumo nėra kokie miltai. doh.gif

550D
Atsakyti
Na as naudoju bandelems, mieliniui pyragui ir net mieliniams blynams negaila 405D (karaliskus), bet ne extra, kur miltai, kaip manu kruopos smile.gif nesenai per klaida kepiau is kiek prastensiu... tai pyragas tamsesnis gavosi ir konsistencija ne tokia kaip is karalisku
Atsakyti
Na mergaitės, ieškau jūsų pagalbos..
ryt noriu prikept EKLERŲ..
tad ieškau patikimo, jūsų išbandyto ir gerai įvertinto recepto 000189.gif

specė nesu, tad kiekvienas jūsų patarimas šiuo klausimu mane tik pradžiugintų.... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 05, 21:42)
Na mergaitės, ieškau jūsų pagalbos..
ryt noriu prikept EKLERŲ..
tad ieškau patikimo, jūsų išbandyto ir gerai įvertinto recepto 000189.gif

specė nesu, tad kiekvienas jūsų patarimas šiuo klausimu mane tik pradžiugintų.... aciuks.gif

As darau tik siuos CIA thumbup.gif krema ivairu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 05, 21:48)
As darau tik siuos CIA  thumbup.gif krema ivairu.

o kokio riebumo sviestą dedat???
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 06, 11:24)
o kokio riebumo sviestą dedat???

72 %
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 06, 13:30)

blink.gif kaip suprantu su kitokio riebuvo sviestu nepavyktų?? g.gif
Atsakyti