QUOTE(Ramunka33 @ 2009 05 15, 13:30)
nesuprantu čia jūsų tokio rašymo ir dar tose temose kur negalima rašyt ypač tokių kvailų komentarų jūs geriau eikit kitur taip daryt , bet jau ir skaityt turbūt nemokat.
QUOTE(ssanta @ 2009 05 15, 15:52)
nesuprantu čia jūsų tokio rašymo ir dar tose temose kur negalima rašyt ypač tokių kvailų komentarų jūs geriau eikit kitur taip daryt , bet jau ir skaityt turbūt nemokat.
Beviltiska cia kazka rasyt, matyt nelabai moka skaityt, ir nesuvokia ka daro Bet man visvien lieka nesuprantamas dalykas, nu kam tas sypseneles deti be reikalo, niekaip nesuprantu, o dar per visas temas
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 15, 17:10)
Beviltiska cia kazka rasyt, matyt nelabai moka skaityt, ir nesuvokia ka daro Bet man visvien lieka nesuprantamas dalykas, nu kam tas sypseneles deti be reikalo, niekaip nesuprantu, o dar per visas temas
Turbūt dėl žinučių skaičiaus.... visokių yr.....
jau visai susimakalavau beskaitydama ir nuotraukas žiurėdama,sakykit tai mielinei tešlai miltai turėtų būti 405 ar 550, (nežinau kokios ten raidės prie skaičiukų) ar jau labai didelio skirtumo nėra kokie miltai.
QUOTE(tetuke @ 2009 05 28, 16:13)
jau visai susimakalavau beskaitydama ir nuotraukas žiurėdama,sakykit tai mielinei tešlai miltai turėtų būti 405 ar 550, (nežinau kokios ten raidės prie skaičiukų) ar jau labai didelio skirtumo nėra kokie miltai.
550D
Na as naudoju bandelems, mieliniui pyragui ir net mieliniams blynams negaila 405D (karaliskus), bet ne extra, kur miltai, kaip manu kruopos nesenai per klaida kepiau is kiek prastensiu... tai pyragas tamsesnis gavosi ir konsistencija ne tokia kaip is karalisku
Na mergaitės, ieškau jūsų pagalbos..
ryt noriu prikept EKLERŲ..
tad ieškau patikimo, jūsų išbandyto ir gerai įvertinto recepto
specė nesu, tad kiekvienas jūsų patarimas šiuo klausimu mane tik pradžiugintų....
ryt noriu prikept EKLERŲ..
tad ieškau patikimo, jūsų išbandyto ir gerai įvertinto recepto
specė nesu, tad kiekvienas jūsų patarimas šiuo klausimu mane tik pradžiugintų....
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 05, 21:42)
Na mergaitės, ieškau jūsų pagalbos..
ryt noriu prikept EKLERŲ..
tad ieškau patikimo, jūsų išbandyto ir gerai įvertinto recepto
specė nesu, tad kiekvienas jūsų patarimas šiuo klausimu mane tik pradžiugintų....
ryt noriu prikept EKLERŲ..
tad ieškau patikimo, jūsų išbandyto ir gerai įvertinto recepto
specė nesu, tad kiekvienas jūsų patarimas šiuo klausimu mane tik pradžiugintų....
As darau tik siuos CIA krema ivairu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 05, 21:48)
o kokio riebumo sviestą dedat???
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 06, 13:30)
72 %
kaip suprantu su kitokio riebuvo sviestu nepavyktų??