Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės susitikimai

QUOTE(Onelė @ 2009 05 26, 10:52)
4u.gif Siūlau tokias nominacijas (čia iš mokyklinio gyvenimo, nežinau, gal kas tiks ir baigusiems mokyklą):
            sportiškiausio mokinio,
            judriausio mokinio mokyklos koridoriuose pertraukų metu,
            mergaičių (berniukų) širdžių užkariautojo(s),
            geriausio pasakoriaus,           
            meniškiausio mokinio,
            jauniausio klasės mokinio - už pastangas neastilikti nuo vyresnių už save klasės draugų,
            geriausio studentaujančio mokinio nominacija už laisvo mokymosi programos pasirinkimą,
            nominacija "Viskas dar ateity",
            labiausiai norinčio atsakinėti mokinio nominacija,
            linksmiausio mokinio,
            klasės knygiaus, atostogas aukojančiam knygoms skaityti wub.gif

aciu, bet nelabai tinka....o kol mokemes tai taip...bet po 15metu tai kazkaip uzsimirsta daug...islieka ryskiausi prisiminimai..
na dar bent pora reiktu... doh.gif
Atsakyti
Mielosios prašau pagalbos, pritrūkau minčių, rengiant klasės suitikimą.
Baigėme mokyklą prieš 15 metų. Dar toks amžius kai norisi šėlti. Taip norisi ką nors įspūdingo padaryti.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Eveliūkštė @ 2009 06 04, 23:51)
Mielosios prašau pagalbos, pritrūkau minčių, rengiant klasės suitikimą.
Baigėme mokyklą prieš 15 metų. Dar toks amžius kai norisi šėlti. Taip norisi ką nors įspūdingo padaryti.
Ačiū

pas mus taip pat 15 metu kaip baigeme...
as organizuoju rengini...
jei jau radote klasiokus- pasiklausinekite kiek kas uz tai sustinka sumoketi, o kai turi biudzeta- tada jau gali organizuotis...
pas mus bus daugmaz toks scenarijus- renkames mokykloje- pasikvieteme aukletoja, pavaduotoja ir dazniausiai direktoriu kviecia, bet musu yra pasikeites ir isvykes i kita miesta, tai nekvietem naujo..
klaseje isdalinsiu anketas, kad po to linksmoje dalyje isrinkti pacius paciausius...
ideju semiausi is sios temeles, dar nupiesim klases medi...su atzalom...
ten pasidaliname ispudziais, kas ka pasieke ar nepasieke ir po to persikeliame i pirtele...
ten paruosiau keleta zaidimu, bet tik keleta, kad neuzsizaisti- taip pat darau klases nuotrauku montaza ir padarysiu puodelius, puzles su tuo montazu...kad butu atminciai...
kol kas tiek...
a...dar galvojau torta uzsakineti su 15....bet pagalvojau, kad gal ir nereikia...nes tik islaidos prisideda...
sekmes!
vis daar reikia pasiulymu del pacio pacio klasioko...ka dar sugalvoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2009 06 05, 09:42)
pas mus taip pat 15 metu kaip baigeme...
as organizuoju rengini...
jei jau radote klasiokus- pasiklausinekite kiek kas uz tai sustinka sumoketi, o kai turi biudzeta- tada jau gali organizuotis...
pas mus bus daugmaz toks scenarijus- renkames mokykloje- pasikvieteme aukletoja, pavaduotoja ir dazniausiai direktoriu kviecia, bet musu yra pasikeites ir isvykes i kita miesta, tai nekvietem naujo..
klaseje isdalinsiu anketas, kad po to linksmoje dalyje isrinkti pacius paciausius...
ideju semiausi is sios temeles, dar nupiesim klases medi...su atzalom...
ten pasidaliname ispudziais, kas ka pasieke ar nepasieke ir po to persikeliame i pirtele...
ten paruosiau keleta zaidimu, bet tik keleta, kad neuzsizaisti- taip pat darau klases nuotrauku montaza ir padarysiu puodelius, puzles su tuo montazu...kad butu atminciai...
kol kas tiek...
a...dar galvojau torta uzsakineti su 15....bet pagalvojau, kad gal ir nereikia...nes tik islaidos prisideda...
sekmes!
vis daar reikia pasiulymu del pacio pacio klasioko...ka dar sugalvoti... doh.gif

Mes dar buvom paruošę seklio morkos nominaciją - ją gavo tas žmogus, kuris iš mūsų atsineštų savo vaikų foto, atspėjo daugiausiai kieno tai vaikai.
Jau prie stalo išsidalinome Nedos dainos "Šalia" žodžius ir pagal jos muziką visi uždainavome. Žinokit, net nesitikėjau, kad bus taip "faina" visiems kartu dainuoti. Nes ir tos dainos žodžiai labai tinkantys tokiam susitikimui. Beje, mes irgi pernai buvom klasės susitikime po 15 metų mokyklos baigimo.
Visiems dalyvavusiems susitikime įteikėm atsiminimo dovanėles - pakabukus ant raktų su užrašais "Panevėžio ... vidurinė mokykla XV laida Klasės susitikimas 2008".
Buvom paruošę skaidres iš mokyklos gyvenimo ir popamokinės veiklos. Žiūrint jas atgijo daugybė prisiminimų.
Dar buvom paruošę visiems dalyvaujantiems klasiokams ir auklėtojams ( mes juos buvom pasikvietę net tris) lapelius su klausimais, kuriuos kiekvienas turėjo išsitraukti. Pvz. "koks įsimintiniausias įvykis iš mokyklos laikų?", "Kokia mergaitė/berniukas tau mokyklos laikais patiko?", "kokias mokytojų pravardes atsimeni?" ir t. t. Mokytojams buvo atskiri klausimai, apie auklėtinius ir t.t.
Atsakyti
drinks_cheers.gif ačiukas, už geras mintis, tikrai pravertė.
Vis suku galvą, ką čia nuveikus per klasės suitikimą, kad tik nesigautų eilė pjankė.
Man nesuprantama, kodėl žmonės taip pasyviai žiūri į tokius dalykus. Atrodo reikėtų džiaugtis, kad tik kas nors dar organizuoja tokius dalykus kaip klasės sisitikimai. O kai pakvieti dar maivosi, "nežinau ar turėsiu laiko".Papasakosiu vieną įžeidusį dalyką dėl kvietimų į klasės susitkimą. Paskambinu klasiokei, kuri kol mokėmės mokykloje buvo geriausia mano draugė, kviečiu į sustikimą ir bandaui užsiminti, kad ji padės organizuoti. O ji sako, tu turbūt neturiu ką veikti, kad tokiais dalykais užsiimi. Tikra kaimietė.
Na šakės, visiems klasiokams prisiekiau, kad tai paskutinis mano organizavimas daryti klasės susitikimą.
O kada jūs nominacijas teikiate, ar mokykloje, ar kai jau visi įsikalba kiek pradrasėja.
Atsakyti
QUOTE(Eveliūkštė @ 2009 06 05, 21:45)
drinks_cheers.gif ačiukas,  už geras mintis, tikrai pravertė.
Vis suku galvą, ką čia nuveikus per klasės suitikimą, kad tik nesigautų eilė pjankė.
Man nesuprantama, kodėl žmonės taip pasyviai žiūri į tokius dalykus. Atrodo reikėtų džiaugtis, kad tik kas nors dar organizuoja tokius dalykus kaip klasės sisitikimai. O kai pakvieti dar maivosi, "nežinau ar turėsiu laiko".Papasakosiu vieną įžeidusį dalyką dėl kvietimų į klasės susitkimą. Paskambinu klasiokei, kuri kol mokėmės mokykloje buvo geriausia mano draugė, kviečiu į sustikimą ir bandaui užsiminti, kad ji padės organizuoti. O ji sako, tu turbūt neturiu ką veikti, kad tokiais dalykais užsiimi. Tikra kaimietė.
Na šakės, visiems klasiokams prisiekiau, kad tai paskutinis mano organizavimas daryti klasės susitikimą.
O kada jūs nominacijas teikiate, ar mokykloje, ar kai jau visi įsikalba kiek pradrasėja.

Na tikrai aš nemanau, kad klasės susitikimą organizuoti gali tik tie, kurie neturi ką veikti. Aš pati buvau pagrindinė visų idėjų organizatorė. Tačiau toms idėjoms įgyvendinti turėjau dar tris padėjėjas, kurios buvo atsakingos už tam tkrą veiklą, nes pati nebūčiau pajėgusi tiek padaryti, nes tuo metu ir mažylis buvo dar visai mažas ir dirbau ir t.t. Mes pasiskirstėm darbais ir gale man atrodo kad gavosi taip, jog aš tik taškus sudėliojau ir jokio rimtesnio darbo nesugalvojau.
Tačiau mūsų klasiokai tikrai visi labai noriai dalyvavo susitikime iš 22 surinkom bent 13, neskaitant to, kad dar 5 pastoviai gyvena užsienyje ir nebuvo galimybės tuo metu grįžti. Bet prieš susitikimą pasistengėm ir iš užsienyje gyvenančių klasiokų gauti pasveikinimo laiškus ir visą klasės susitikimo medžiagą internete jie galėjo patys pamatyti.
Pas mus nominacijos buvo teikiamos jau gerokai įpusėjus baliui.
O klasiokai ir pagrindinį klasės susitikimo iniciatorių - šiuo atveju - mane - apdovanojo atsiminimo dovana, kas buvo tikrai labai malonu ir netikėta.
Atsakyti
Pasidziaugsiu savo pavykusiu klases susitikimu...
musu klase buvo mazyte- tik 13 mokiniu- tai nebuvo tik 2...
dareme oficialia dali mokykloje - su aukletoja bei pavaduotoja- gaila buvo matyti, kaip pasikeite klase per tuos 15metu- o mes visiskai nepasikeitem....
po to persikraustem i pirtele-nameli ir ten buvo linksma...
tai jei kas nores ideju ar kaip ka daryti- kreipkites, pagelbesiu, kuo galesiu...
tik gal i az rasykite...nes cia galiu ir neuzeiti kuri laika..
bet zinau viena- tikrai verta ta pasidaryti kas kazkiek metu!!!!
Atsakyti
Mano ex-klasiokai irgi norim daryt siemes susitikima,nes 10 metu kaip baigem ax.gif o atrodo tik vakar abituros egzaminam ruosemes doh.gif bet uzstrigom vienoj vietoj-niekaip nerandam kur svest verysad.gif gal galit kas pasidalint kur smagiai sventet netoli kauno 4u.gif noretusi ir padorios patalpos ir neblogai butu grazi aplinka bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki nagi ar niekas susitikimų nebedarot ir nedalivaujat reikia patarimo,kaip išsprendžiat piniginius klausimus ar iškart riankat pinigėlius ar po visko,ar kas viską apmoka būtu įdomi jūsų nuomonė , pagalba ir patarimai.
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2009 07 22, 00:34)
Sveiki nagi ar niekas susitikimų nebedarot ir nedalivaujat reikia patarimo,kaip išsprendžiat piniginius klausimus ar iškart riankat pinigėlius ar po visko,ar kas viską apmoka būtu įdomi jūsų nuomonė , pagalba ir patarimai.

Piniginius klausimus mes sprendem paprasciausiai - jei buvo imanoma pinigelius perduodavo klasiokai grynais, o jei gyvenantys kituose miestuose, tai pervesdavo i saskaita. Mes su tarem taip, kad pinigus is visu dalyvaujanciu surinksime iki susitikimo, nes, kad atejus susitikimo dienai "netyciom" nepasikeistu planai. Nes vis tik buvo uzsakinejama sale, maistas ir visa kita. O del pinigu sumos, tai pirmiausiai susizinoma pobuvio vietos kaina, maisto, gerimu kaina, dalyvaujanciu zmoniu skaicius, geles, atsiminimu dovaneles aukletojams, mokyklai, smulkus suvenyrai klasiokams ir kitos islaidos. Tada daugmaz zinoma preliuminari suma, kuria reikia surinkti is klasioku
Atsakyti
Labai ačiū ziedune už išsamų ir greitą atsakymą ir dar toks klausimas o auklėtojai kokias dovanas perkat brangias ar simbolinias ? blush2.gif atsibosiu aš čia jums bet noriu daugiau nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2009 07 22, 12:10)
Labai ačiū ziedune už išsamų ir greitą atsakymą ir dar toks klausimas o auklėtojai kokias dovanas perkat brangias ar simbolinias ? blush2.gif atsibosiu aš čia jums bet noriu daugiau nuomonių.

as pirkau gele- vazonine, bet ne didele ir su ziedais...o dovanojau ta ka ir visiems- puodeli su montazu is musu nuotrauku! liuks dovana- nes manau kad tos brangios niekam nereikalingos dovanos neatnes tiek dziaugsmo...o dar buvo uzrasas- sauniausiai aukletojai.. mirksiukas.gif
Atsakyti