Ką ir bepridurt - idėja su pamokom . Būtinai panaudosim. Mes po 10metų darėm, dabar vėl tik po 10 planuojam. Bet iš mūsiškio nieko įdomaus pasiūlyt negaliu. Tradicinis vakarėlis, bet vistiek faina buvo. Į mokyklą nėjom - kažkaip dar nepasiilgę buvom . Veiksmas vyko kavinėj. Pratęsimas pas mus namuose .
QUOTE(daidora @ 2005 12 04, 15:22)
Ką ir bepridurt - idėja su pamokom . Būtinai panaudosim. Mes po 10metų darėm, dabar vėl tik po 10 planuojam. Bet iš mūsiškio nieko įdomaus pasiūlyt negaliu. Tradicinis vakarėlis, bet vistiek faina buvo. Į mokyklą nėjom - kažkaip dar nepasiilgę buvom . Veiksmas vyko kavinėj. Pratęsimas pas mus namuose .
sveikos,
turejom viena rimta klases susitikima - su aukletoja, sokiais ir pirtim tai buvo pries keleta meteliu, kuomet susitikom po 5 metu.
O siaip per metus pora kartu surenkam mazdaug puse klases ir ka nors veikiam - kol musu gerasis klasiokas gyveno be antros puses - vakareliai pas ji - kam alus, kam vynas, gitara, kaljanas...
o vat paskutini karta (pries gera menesi) susirinko keletas istikimu dalyviu ir patraukem i teatra taip visai kulturingai
Po to i alus restorana... Pakankamai ramus ir liuksiskas vakaras
skaitau ir pavydziu, o pavydeti yra ko. Sia vasara buvo pirmasis mano klases susitikimas. Saunu sutikti klasiokus, suzinoti kaip jiems gyvenasis. Na mes planavome susitikti mokykloje, kad pajusti mokykline dvasia, suderinau su aukletoja, kad ji praves pamokele. O veliau susitikimas turejo persikelt i kavinuke, kurioje praleidom savo mokyklinius savaitgalius. Tik vat beda, kad musu aukletoja buvo klasiokes mama ir mokyklos laikais visuomet buvo del to problemu (kakaip beveik visi nesutareme su jos dukra). Ir nors asmeniskai susitareme, kad bus susitikime, taciau aukletoja nepasirode. Taip ir likome stoveti prie uzrakintos mokyklos Nuvezeme jai skirtas geles i namus ir palikome prie namo, nes nieko neradome.
Kavinukeje zinoma buvo linksma: pasakojimai apie gyvenimo pasikeitimus, sokiai, zaidimai ir pan.
10 metu susitikimas, kad ir be aukletojos, bet bus dar geresnis.
Kavinukeje zinoma buvo linksma: pasakojimai apie gyvenimo pasikeitimus, sokiai, zaidimai ir pan.
10 metu susitikimas, kad ir be aukletojos, bet bus dar geresnis.
Sveikos... tikiuosi ne viena buvot jau klasės susitikime gal apšviestumėt mane ką pirkt, jau savatgaly ta laukta svente... :girtas galvojau suknelę gal kokią pirkt, kad jaustūsi man kad šventė, bet tai pakalbėjom, kad kitos eis ir su džinsais, nu jau to tai man nebus galvoju Gal kokį kostiumėlį tada fainesny? bet tai kur jį kaune rast?
vat noreciau paklaust, kokia dovanele perkat aukletojai klases susitikimui po 5 metu? ar pakanka vien geliu
QUOTE(gytulka @ 2006 05 17, 09:55)
vat noreciau paklaust, kokia dovanele perkat aukletojai klases susitikimui po 5 metu? ar pakanka vien geliu
Kadangi mūsų auklėtoja- istorijos mokytoja, mes nupirkom knygą. 100 iškiliausių pasaulio asmenybių ar kažkaip panašiai vadinasi
[quote=Hestija,2006 05 21, 12:05]
Kadangi mūsų auklėtoja- istorijos mokytoja, mes nupirkom knygą. 100 iškiliausių pasaulio asmenybių ar kažkaip panašiai vadinasi
[/quo
gera mintis knyga dovanom mano aukletoja deste rusu, knyga isrinkti cia jau sunkiau butu
[/quo
gera mintis knyga dovanom mano aukletoja deste rusu, knyga isrinkti cia jau sunkiau butu
QUOTE(gytulka @ 2006 05 24, 15:48)
Mūsiškė irgi buvo rusų k. mokytoja,jai dovanojom enciklopediją, "LIETUVA. Šeimos enciklopedija". Labai apsidžiaugė gavusi,nes sakė,labai jos norėjusi...
QUOTE(pathfinder @ 2005 07 26, 14:40)
Taip taip, ir man labai idomu!
Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle..
Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle..
Na klases susitikima reikia pradeti ruosti anksti ir tikrai ne vienas zmogus turi rupintis, kadangi daug reikia nuveikti. Mes dazniausiai klases sutikimus darom mokykloje, kad butu daugiau prisiminimu. Daugiausiai laiko uzima sukviesti zmones ir numatyti data nes dauguma buna ka nors suplanave. Na maisto problemas sprendziam paprastai atsinesi sau ir draugiui ir masto tikrai nepritruksta
Liepos menesi bus 10 metu klases susitikimas, noreciau padaryti laikrastuka. Gal kas turi ideju ar pavyzduka?