Aš tai pastebėjau tokį dalyką (nežinau kaip pas JUS ).Kas mokantis buvo labai"pasikėlę" ,tai gyvenimas nusodino. Ir arba patys "nusirito" ar likimas pakoregavo. O tie kurie buvo "vargšiukai"kaip ir niekam nereikšmingi-tie gyvenime įsitvirtino normaliai arba net ir gerai.Pas mus buvo kelios panos,kurios labai šūstros buvo,tai jų šūstrumas oi kaio nuėjo.......
Niekada nereikia savęs laikyti virš kitų,nes neveltui sakoma kad lazda turi du galus. Čia aš gal be reikalo tai parašiau,bet po susitikimų aš padariau tokias išvadas.
Man tai kažkaip įdomu ir norisi susitikti nors kas 5 metai,pasibendrauti.
QUOTE(maryte47 @ 2016 06 15, 11:25)
Aš tai pastebėjau tokį dalyką (nežinau kaip pas JUS ).Kas mokantis buvo labai"pasikėlę" ,tai gyvenimas nusodino. Ir arba patys "nusirito" ar likimas pakoregavo. O tie kurie buvo "vargšiukai"kaip ir niekam nereikšmingi-tie gyvenime įsitvirtino normaliai arba net ir gerai.Pas mus buvo kelios panos,kurios labai šūstros buvo,tai jų šūstrumas oi kaio nuėjo.......
Niekada nereikia savęs laikyti virš kitų,nes neveltui sakoma kad lazda turi du galus. Čia aš gal be reikalo tai parašiau,bet po susitikimų aš padariau tokias išvadas.
as tokias pat isvadas padariau kai ieskojom klasioku susitikimui. va tada ir pasirode, kad tie, kur skaitesi pas mus "aukstesnes rases", tai ne tik, kad pasigirt neturi kuo, bet net norisies iskist nenori, kad niekas nieko apie juos nesuzinotu. O tie, kur eiliniai mokiniai buvo, mokesi neypac gerai, bet neissisoko, tai normaliai ir gyvena, kad geda tikrai nera kam apie save papasakot. Ir dar ka pastebejau, bent mano poroj klasiu (skirtingose mokiausi), tai aukletoju numyletiniai visai geda, nors jiems sviesiausia ateiti aukletojos "piese". Vienas kalejime sedi, kitas pastoviai blaivyklose buvo, paskui pasikore, klasioke alkoholike.
QUOTE(maryte47 @ 2016 06 15, 11:25)
Kas mokantis buvo labai"pasikėlę" ,tai gyvenimas nusodino. Ir arba patys "nusirito" ar likimas pakoregavo. O tie kurie buvo "vargšiukai"kaip ir niekam nereikšmingi-tie gyvenime įsitvirtino normaliai arba net ir gerai.
o aš atkreipiau dėmesį į kitokį dėsningumą,
kuris labiau žmonių charakterį liečia.
pastebėjau, kad žmonės visiškai nesikeičia,
o keičiasi tik aplinka.
kas buvo mokykloje nuolatinis zirzlys toks ir liko gyvenime,
tik zyzia dėl kitų dalykų.
kas mokykloje pavydėjo visiems ir visko
ir po 25 metų negali nuoširdžiai džiaugtis kitų pasiekimais.
Nežinau, pas mus visaip yra. Netikiu aš tokiais dalykais "gyvenimas nusodino". Atsitiktinumas ir tiek. Dabar taip gyvena, po penkių metų gal apsikeisit vietom
Vat, kad savybės/charakteris išlikęs toks pats tai pritariu, kai kurie gal tik apsišlifavo
Vat, kad savybės/charakteris išlikęs toks pats tai pritariu, kai kurie gal tik apsišlifavo
QUOTE(Nastya @ 2016 06 16, 01:45)
Vieni apsišlifavo, o kiti dar labiau paaštrėjo