Pratęsiu toliau,prisiminimais iš kitų susitikimų.Technikumas baigtas 1976 metais.Organizavau (čia buvo mano vienos visas darbas) susitikimą po 30 metų.Pavyko šauniai,buvo visos grupiokės(mūsų grupė buvo tik merginų) ir AUKLĖTOJA labai patenkintos. (Iš 28 dalyvavo 18+4antros pusės) Paruošiau visoms laminuotas nuotraukas su juostele ir užkabinau visoms ant kaklo(buvo visą šventės laiką su jomis).Susitikome prie technikumo(dabar Rusų ambasada),pasifotografavome,pavaikštinėjome,nuėjome prie bendrabučio(dabar Nacionalinė mokėjimo agentūra),o tada važiavome į valgyklą,kurią buvo auklėtoja užsakiusi. Vaišės buvo suneštinės.Auklėtojai įteikėme puokštė gėlių ir portretą su žodžiais ir nuotraukomis.Šventė buvo pilna juoko,kalbų,įspūdžių......
Praėjus 5 metams,vėl organizavau susitikimą.(Iš 28 šį kartą dalyvavo 13 + 3antros pusės).Šį kartą Auklėtojai padovanojome puodelį su nuotraukomis ir gėlių puokštę,kurią įdėjome į graviruotą vazą.Šį kartą buvau pagaminus visoms įsegamusženkliukus su technikumo nuotrauka ir užrašu.Šventės eigoje(šventėme kavinėje,kuria parūpino grupiokė) buvo viktorina.Vaišės vėl buvo suneštinės.Labai buvo smagu,malonu ir gera.Kada esi įvertintas už pastangas,pasimiršta ir visi sunkumai. Vistik esame išsibarst po visą Lietuvą,surinkti netaip jau paprasta.Kai atvyksta žmonės tikrai norėdami pasimatyti,pabendrauti-nereikia nei pramogų planuoti.Nesigiriu,bet visos buvo labai patenkintos ir pareiga man liko(jei būsiu gyva) organizuoti 2016 m,kai bus 40 m po baigimo.
Artėja klasės susitikimas, bet mąstau ar iš viso eisiu. Kažkaip pirmi susitikimai buvo įdomūs, linksmi bei liko malonūs prisiminimai, tačiau juos organizavo vienas žmogus. Bet paskutinius du organizuotis ėmėsi kiti žmonės ir gavosi kažkoks vaikiškas susiskirstymas grupėmis ir savęs demonstravimo lenktynės.
Matau kad kolkas tuščias forumas-matomai šis klausimas neaktualus.Po kiek laiko noriu aprašyti,kaip mums pavyko atšvęsri klasės susitikimą po 40 metų.
Visų kaip girdėjau,atsiliepimai geri.Dar nevisiems atiduoti kompaktai su foto ir video.
Taigi rinkomės prie mūsų buvusios senos mokyklos. Sutinkant visiems įsegiau emblemas.Visiems susirinkus ( buvome 11 klasiokų iš 23(5 mirę),buvome įleisti į mokyklos muziejų(anksčiau ten klasės buvo).Apžiurinėjome,padiskutavome,pasifotografavome ir nužingsniavome į naują mokyklą-gimnaziją.Pasėdėjome suoluose,pasidalinome prisiminimais ir keliavome toliau. Aplankėme klasiokų kapus,poto nuvažiavome aplankyti auklėtojos kapą. O tada jau vykome į linksmąją susitikimo dalį.Klasiokės tėviškėje-sodyboje pasiruošėme vaišes. Stalas tiesiog lūžo nuo suneštinių vaišių.Pradėjome puotą mano įžanginiu žodžiu.Padėjau rėmelius su 6 nuotraukomis,perrišta juodu kaspinu,uždegėme žvakelę. Prisiminėme ir tuos,kirių gyvų jau su mumis nebus niekada.
Užvalgėme,pasivaišinome. Aš turėjau pasiruošusi tokias anketas-išdalinau visiems.Pravedžiau -tipo- lietuvių kalbos pamoką-konkursą. Reikėjo pagal raides atspėti daiktus,ką aš turiu. Kas atspėjo,tas gavo tą prizą.Kas norėjo-pasisakė,papasakojo apie savo gyvenimą.Bendravome,dalinomės prisiminimais. Poto lauke pasišokome,padainavome.Klasiokas su akordeonu pagrojo.Vienu žodžiu likau patenkinta kad nors 11 mūsų susirinko. Žmonių buvo daugiau,nes keletas buvo su antromis pusėmis.Pačių klasiokų buvom 11 susitikime.
Pasižadėjome po 5 metų vėl susitikti.Reikės iš anksčiau numatyti datą.Nes šį kartą daug kas atostogas jau buvo suplanavę ir negalėjo dalyvauti. Va tiek iš mano naujienų.
Visų kaip girdėjau,atsiliepimai geri.Dar nevisiems atiduoti kompaktai su foto ir video.
Taigi rinkomės prie mūsų buvusios senos mokyklos. Sutinkant visiems įsegiau emblemas.Visiems susirinkus ( buvome 11 klasiokų iš 23(5 mirę),buvome įleisti į mokyklos muziejų(anksčiau ten klasės buvo).Apžiurinėjome,padiskutavome,pasifotografavome ir nužingsniavome į naują mokyklą-gimnaziją.Pasėdėjome suoluose,pasidalinome prisiminimais ir keliavome toliau. Aplankėme klasiokų kapus,poto nuvažiavome aplankyti auklėtojos kapą. O tada jau vykome į linksmąją susitikimo dalį.Klasiokės tėviškėje-sodyboje pasiruošėme vaišes. Stalas tiesiog lūžo nuo suneštinių vaišių.Pradėjome puotą mano įžanginiu žodžiu.Padėjau rėmelius su 6 nuotraukomis,perrišta juodu kaspinu,uždegėme žvakelę. Prisiminėme ir tuos,kirių gyvų jau su mumis nebus niekada.
Užvalgėme,pasivaišinome. Aš turėjau pasiruošusi tokias anketas-išdalinau visiems.Pravedžiau -tipo- lietuvių kalbos pamoką-konkursą. Reikėjo pagal raides atspėti daiktus,ką aš turiu. Kas atspėjo,tas gavo tą prizą.Kas norėjo-pasisakė,papasakojo apie savo gyvenimą.Bendravome,dalinomės prisiminimais. Poto lauke pasišokome,padainavome.Klasiokas su akordeonu pagrojo.Vienu žodžiu likau patenkinta kad nors 11 mūsų susirinko. Žmonių buvo daugiau,nes keletas buvo su antromis pusėmis.Pačių klasiokų buvom 11 susitikime.
Pasižadėjome po 5 metų vėl susitikti.Reikės iš anksčiau numatyti datą.Nes šį kartą daug kas atostogas jau buvo suplanavę ir negalėjo dalyvauti. Va tiek iš mano naujienų.
Aš kiekvienais metais organizuoju savo klasės susitikimus. Dažniausiai rūgpjūčio mėnesį mums išeina susitikti. Su dauguma bendrauju ir taip (telefonai, facebooke, su kai kuriais ir realybėje pastoviai), tai tiesiog prieš kelis mėnesius išdalini pakvietimus visiems ir tiek.
Tarkime praeitais metais susitikimo vieta buvo Bernardinų Sodas Vilniuje, pasibuvome ten. Oras pasitaikė tobulas, o poto nuėjome šalimais į kavinę senamiestyje (buvo užsakyta iš anksto).
Na ir šiaip prieš kelias dienas iki susitikimo visiems suskambini, kad sužinoti ar tikrai ateis
Praėjusiais metais atvyko 17 iš 21 klasiokų. Mums gan pasisekė, nes pagrinde visi ir liko Vilniuje po mokslų. O šiaip tikomės kiekvienais metais, užpraeitais metais tikomės nuomotoje sodyboje su antrosiomis pusėmis, kai kurie atvažiavo su vaikais. Šiais metais planuoju visus pakviesti pas save į sodybą, tik jinai prie Kauno Gal ne visi norės? Bet dar bus matyti.
Tarkime praeitais metais susitikimo vieta buvo Bernardinų Sodas Vilniuje, pasibuvome ten. Oras pasitaikė tobulas, o poto nuėjome šalimais į kavinę senamiestyje (buvo užsakyta iš anksto).
Na ir šiaip prieš kelias dienas iki susitikimo visiems suskambini, kad sužinoti ar tikrai ateis
Praėjusiais metais atvyko 17 iš 21 klasiokų. Mums gan pasisekė, nes pagrinde visi ir liko Vilniuje po mokslų. O šiaip tikomės kiekvienais metais, užpraeitais metais tikomės nuomotoje sodyboje su antrosiomis pusėmis, kai kurie atvažiavo su vaikais. Šiais metais planuoju visus pakviesti pas save į sodybą, tik jinai prie Kauno Gal ne visi norės? Bet dar bus matyti.
organizuoju klases susitikima.
man reikalingi grazus zodziai (izangele) kvietimui aukletojai
gal kas turite?
gal kas turite?
QUOTE(Neri29 @ 2015 06 15, 10:24)
organizuoju klases susitikima.
gal kas turite?
gal kas turite?
Aš kiekvienam klasiokui-ei padariau po lapą ant kurio buvo nuotrauka ir taip užrašiau.:
Žmogus bejėgis prieš laiko tėkmę, dabarties įvykius per akimirką paverčiančią praeitimi, tačiau stiprus atminties galia.
Noras vėl pabūti kartu ir prisiminti mokyklinių metų akimirkas tam ir susirinkome šiandien, praėjus 40 metų.
Gera vėl Jus matyt ir žinot, kad atradote savo kelius,
Ir tikėt, kad išmokot įveikt sunkumus,
Ir suprast, kad ne veltui praleidot mokykloj metus,
Ir pajust, kad dar esat panašūs vis tiek į vaikus,
Nes matau, kaip nerimstat lyg klasėje po pamokos.
Auklėtoja mirus,tai nieko nereikėjo. Dar ieškau gal rasiu,ką buvau pasirašiusi Technikumo Auklėtojai per susitikimą.
Tai ką-gal pasikalbėsiu pati su savimi........Laikas bėga,jau nuo lapkričio mėn.pradedu "austi" mintis dėl susitikimo technikumo baigimo po 40 metų.Pasirodo kad ir technologijos ištobulėję,bet nieko nelengviau visas surasti.Numeriai pasikeitę-prisiskambinti neįmanoma. Facebooke yra tik kelios,klasė.lt vėl tik tos pačios.,el,paštų adresus ir beveik tik tų pačių žinau. Nu vargelis prasidėjo....Išsiunčiau kelioms pagal gyvenamas vietas laiškus paštu-ar atsakys-neaišku. Vieną per paštą susiieškojau. Planuojam gegužės pabaigoje,rinksimės Vilniuje žvėryne. Buvo pasiūlyta rinktis pas vieną grupiokę kaime,bet daug kam nepatogu susisiekti. Tai nusprendėme rinktis Vilniuje:kas autobusu,kas traukiniu,kas savu transportu.Pasivaikštinėsime vėl tais takeliais aplink kur mokėmės,kur gyvenom.Dar ir auklėtoja pažadėjo ateiti.Tik neaišku kiek mūsų susirinks. Jau vienos grupiokės netekome.
Kaip čia kai kurios rašėte,tai ir mane erzina,kad dar išsidirbinėja,kai pasakai.kad organizuojamas susitikimas......Tai nežinau ar įdomu,ar noriu susitikti,ar turėsiu laiko.Taip čia prievartos nėra-neįdomu,nenori,tai pasakytų tiesiai šviesiai.
Užsirezervuosiu žvėryne kavinėje atskirą patalpėlę pasisėdėjimui,pabendravimui. Kas ką valgys,gers-užsisakys tuo kartu.Negavome šį kartą (kadangi nebuvo kam pasirūpinti Vilniuje) patalpos,kad galėtume suneštinį stalą pasidaryti.
Dabar tik mąstau ką tokio simboliškai visoms ta proga įteiksiu (dar sugalvosiu).Auklėtojai galvoju pagaminti lėkštutę su jos nuotrauka. Jau mes žaidimų nežaisime,ne tie metai. Vat" pamokas" gal reikės pravesti kelias tokias sutrumpintas. Dabar jau auklėtoja man perleidžia šias pareigas,nor aš ne pedagogė. Va kažkaip aš čia taip išsiplėčiau.Gal kas ką dar man patarsit,duosit minčių,idėjų.
Ai dar dėl pinigų.Kiek kam išleidžiu (nesiplečiu ,nes neesu turtuolė),tai paskui tikrai atiduoda,problemų nebuvo.Stengiuosi brangių dalykų nepirkti-ne kainose esmė.Nes prieš susitikimą surinkti,tai nėra šansų.
Kaip čia kai kurios rašėte,tai ir mane erzina,kad dar išsidirbinėja,kai pasakai.kad organizuojamas susitikimas......Tai nežinau ar įdomu,ar noriu susitikti,ar turėsiu laiko.Taip čia prievartos nėra-neįdomu,nenori,tai pasakytų tiesiai šviesiai.
Užsirezervuosiu žvėryne kavinėje atskirą patalpėlę pasisėdėjimui,pabendravimui. Kas ką valgys,gers-užsisakys tuo kartu.Negavome šį kartą (kadangi nebuvo kam pasirūpinti Vilniuje) patalpos,kad galėtume suneštinį stalą pasidaryti.
Dabar tik mąstau ką tokio simboliškai visoms ta proga įteiksiu (dar sugalvosiu).Auklėtojai galvoju pagaminti lėkštutę su jos nuotrauka. Jau mes žaidimų nežaisime,ne tie metai. Vat" pamokas" gal reikės pravesti kelias tokias sutrumpintas. Dabar jau auklėtoja man perleidžia šias pareigas,nor aš ne pedagogė. Va kažkaip aš čia taip išsiplėčiau.Gal kas ką dar man patarsit,duosit minčių,idėjų.
Ai dar dėl pinigų.Kiek kam išleidžiu (nesiplečiu ,nes neesu turtuolė),tai paskui tikrai atiduoda,problemų nebuvo.Stengiuosi brangių dalykų nepirkti-ne kainose esmė.Nes prieš susitikimą surinkti,tai nėra šansų.
Sveiki as oraganizuoju sią vasarą klasės susitikimą. Jau 25 meteliai..... Tai sukūriau filmuką ir į jį sudėjau foto iš paskutinių mokyklos metų ir iš visų susitikimų ( juos darom reguliariai) Paskui padariau skaidres, kuriose sudėjau klasiokų vaikų foto. Turės spėti, kieno tai vaikas? kas daugiausia atspės, to lauks prizas - sampano butelis ( kurį tikiuosi atidarysim klasėje)
kažkaip susitikimų tradicija,
nes vis sunkiau susirinkti išsiblaškiusiems po visa pasaulį
nes vis sunkiau susirinkti išsiblaškiusiems po visa pasaulį
QUOTE(maryte47 @ 2016 06 13, 18:17)
Na va jau 2 savaitės po mūsų susitikimo.....Manau kad viskas pavyko kaip ir buvau suplanavusi. Iš baigusių 29 (viena jau iškeliavo į dangų) atvyko 10 plius auklėtoja. Aišku labai nuvylė tos,kurios šiaip be jokių svarbių priežasčių neatvyko. Jų toks pasirinkimas-matomai neįdomu.
tai jum dar ir taip gerai. Mes irgi norejom daryt klases susitikima, kur kartu iki 9 klases mokemies, tai patikekit... pasirode, kad norinciu dalyvauti 5 klasiokes (su manim) ir 2 klasiokai Aukletojas anapilin iskeliaves, tai daugiau nieko ir nebutu. Nutarem, kad gal apseisim be tokio "susitikimo", nes tie 7 mes ir taip karts nuo karto susimatom ar internetu susisiekiam.