Dalyvavau kurso susitikime, po baigimo du metai. Idomiausia buvo tai, kad dare vasario menesi, sodyba kazkur kedainiuose (labai po lt visi issibarste), su pirtimi ir nakvyne.
Nors ir reikėjo toli trenktis, labai smagu buvo. Ypač tas laikas man patiko: vasarą tiek visokių renginių, o žiemą liūdni ilgi vakarai
Šįmet mokyklos susitikimas, ne aš organizuoju, tai tik žiūriu kas bus.
Merginos, rašote apie žaistus žaidimus vakaro metu. Gal galite pasidalinti kas per žaidimai?
Padedu draugui organizuoti klasės susitikimą, tai renku mintis. Viena nebloga idėja - ant sienos iškabinti foto, kad kiekvienas atsivežtų su savim iki 10 savo svarbiuasių akimirkų foto. O tie kurie negalės dalyvauti, kad atsiųstų tas foto.
Padedu draugui organizuoti klasės susitikimą, tai renku mintis. Viena nebloga idėja - ant sienos iškabinti foto, kad kiekvienas atsivežtų su savim iki 10 savo svarbiuasių akimirkų foto. O tie kurie negalės dalyvauti, kad atsiųstų tas foto.
QUOTE(evesunny @ 2012 08 06, 12:58)
Merginos, rašote apie žaistus žaidimus vakaro metu. Gal galite pasidalinti kas per žaidimai?
labai graži mintis, bet organizatoriai sako, kad nedaugelis žmonių yra pasiryžę bendradarbiauti, vėluoja ir panašiai.
Per mūsų susitikimą buvo leistas laikraštis. Jame buvo padaryta apklausa (internetu buvo siųsti klausimai) ir atsakymai suvesti į statistinę lentelę pvz kiek darbų pakeitėte nuo baigimo? Kiek vaikų turite? ir t.t.
QUOTE(Pumasha @ 2012 08 07, 12:25)
Per mūsų susitikimą buvo leistas laikraštis. Jame buvo padaryta apklausa (internetu buvo siųsti klausimai) ir atsakymai suvesti į statistinę lentelę pvz kiek darbų pakeitėte nuo baigimo? Kiek vaikų turite? ir t.t.
Čia aišku kiekvienam savo, bet man tokios apklausos, arba kai reikia atsistot prie stalo ir atsakyt į klausimus konkrečius (darbas, vaikai ir pan) nu kažkaip nepatinka. Nes yra žmonių, kurie tarkim likę gyventi pas tėvus, ne kažką pasiekę profesinėj srityje, gal šeimos nesukūrę. Ir tada jie turi jausti kažkaip blogai prieš kitus. man atrodo smagiau, kai gali laisva forma apie save papasakoti. Nereikia tada nieko lyginti, va tas daugiau pasiekęs, anas mažiau
QUOTE(evesunny @ 2012 08 08, 14:19)
Čia aišku kiekvienam savo, bet man tokios apklausos, arba kai reikia atsistot prie stalo ir atsakyt į klausimus konkrečius (darbas, vaikai ir pan) nu kažkaip nepatinka. Nes yra žmonių, kurie tarkim likę gyventi pas tėvus, ne kažką pasiekę profesinėj srityje, gal šeimos nesukūrę. Ir tada jie turi jausti kažkaip blogai prieš kitus. man atrodo smagiau, kai gali laisva forma apie save papasakoti. Nereikia tada nieko lyginti, va tas daugiau pasiekęs, anas mažiau
na, čia buvo statistikai, tai niekas ten konkrečiai nežinojo, kas kiek vaikų turi.
Bet vis tiek manau, kad įdomu liaudžiai kaip jo/jos klasiokas ar kursiokas gyvena, tai ir klausia, o jei kažkas nenori sakyti, tai paprastai sako "paslaptis" ir tiek.
Kitais metais teks man organizuoti grupiokų susitikimą. Prieš 4 metus grupiokė padarė ne šiaip pasisėdėjimą, o pirmiau gerą pusdienį plaukėm baidarėm. Kurie nenorėjo plaukt- ruošė stalą. Plaukėm, aišku su gera nuotaika ir alum, kai kas ir apsivertė, žodžiu linksma buvo. Na o vakare jau- balius, kalbos ir šokiai sodyboje. Labai patiko toks scenarijus, ne tik "laistėm" susitikimą, bet ir gerai laiką praleidom. Kitais metais irgi reikėtų kokią akciją atrakciją sugalvot. Gal kokį dažasvydį susiorganizuot? Visai smagiai atrodytų 40-mečiai ir vyresni, žaisdami karą. Be abejo, visada atsiranda "fyfačkų", kurioms viskas negerai ( taip ir su baidarėm buvo), bet tai jau jų problemos. Na ir, aišku, viskas atsirems į pinigus...kokios nors sodybos nuoma, kelionė, maistas, o čia dar ir tas dažasvydis... Nu žodžiu, žiūrėsim.
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 09 25, 20:36)
Kitais metais irgi reikėtų kokią akciją atrakciją sugalvot.
Jei tai vyks šiltuoju metų laiku ir bet kokiu atveju planuojat organizuoti sodyboje - darykite olimpiados tipo vakarėlį, t.y. atskiros rungtys, komandos, įvairiausi žaidimai (ne tik sporto, gali būti ir stalo). Nepaprastai smagu, kai dalyvauja daug žmonių!
Sveikos
O man tai įdomu kokius būtent tuos žaidimukus organizuojat? Nes tų vestuvinių visokių tai tikrai nesinori Kažkokios bendros užduotys irgi daugiau mažiau aiškios, tačiau vat žaidimukai, kurie priverstų galbūt ir pajudėt, ir pasijuokt ir vėl visiems tapti viena komanda, kažkaip neateina į galvą...
Gal galite pasidalinti savo klasiokams organizuotų žaidimų idėjomis?
O man tai įdomu kokius būtent tuos žaidimukus organizuojat? Nes tų vestuvinių visokių tai tikrai nesinori Kažkokios bendros užduotys irgi daugiau mažiau aiškios, tačiau vat žaidimukai, kurie priverstų galbūt ir pajudėt, ir pasijuokt ir vėl visiems tapti viena komanda, kažkaip neateina į galvą...
Gal galite pasidalinti savo klasiokams organizuotų žaidimų idėjomis?
Noriu paklausti sekliu morku apie klasioku paieskas
Kaip ieskojot tu, kurie toli toli?
Na, tarkim prisiregistrave klase.lt, bet i ta puslapi neuzsuka. Zinau, kad galima nusiusti jiems zinute, bet jei neuzsuka, tai neperskaitys Ar imanoma is kazkur kazkaip gaut ju email?
O jei zmogus prisiregistraves feisbuke, bet as ne, tai, kad su juo susisiekt, tai privalau pati "isifeisbukint"? (nepatinka man si ideja).
O zaidimu mes neplanuojam jokiu daryt. Nebent kas jau susitikimo metu ka sumastytu. O siaip, susitiksim(jei susitikimas ivyks), pasisveikinsim, issibuciuosim, trumpai papasakosim kas pasikeite per tuos metus, tada kalbesimies, uzkandziausim, paskui gal soksim.
Kaip ieskojot tu, kurie toli toli?
Na, tarkim prisiregistrave klase.lt, bet i ta puslapi neuzsuka. Zinau, kad galima nusiusti jiems zinute, bet jei neuzsuka, tai neperskaitys Ar imanoma is kazkur kazkaip gaut ju email?
O jei zmogus prisiregistraves feisbuke, bet as ne, tai, kad su juo susisiekt, tai privalau pati "isifeisbukint"? (nepatinka man si ideja).
O zaidimu mes neplanuojam jokiu daryt. Nebent kas jau susitikimo metu ka sumastytu. O siaip, susitiksim(jei susitikimas ivyks), pasisveikinsim, issibuciuosim, trumpai papasakosim kas pasikeite per tuos metus, tada kalbesimies, uzkandziausim, paskui gal soksim.
Aš neseniai irgi dalyvavau klasės susirinkime.
Žaidimų kažkokių negalvojom, tiesiog susitikome, pakalbėjome, pabendravome.
Bet labai maža dalis susirinko
Manau būtų gražus gestas paskambinti ir pakviesti auklėtojas taip pat.
Mes kvietėme, tačiau kiek per vėlai susisgribome, tad jos neatvyko.
Žaidimų kažkokių negalvojom, tiesiog susitikome, pakalbėjome, pabendravome.
Bet labai maža dalis susirinko
Manau būtų gražus gestas paskambinti ir pakviesti auklėtojas taip pat.
Mes kvietėme, tačiau kiek per vėlai susisgribome, tad jos neatvyko.
Kažkaip tylu šioje temoje.....Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi.Mokykla baigta jau prieš 40 metų,todėl liepos mėnesiui organizuojame susitikimą.Buvome susitikę 4 kartus,dalyvavo daugiausiai kai buvo po 20 metų.O kai po 30 metų,tai susirinko mažai ir buvome supykę su klasioke,sakėme daugiau neorganizuosim.Bet vėl praėjo pyktis ir dar bandome šiais metais kviesti visus į susitikimą. Tik jau liūdna,nes auklėtoja mirusi,klasiokų jau ir 5 nėra gyvųjų tarpe.Dar 3 niekaip nepavyksta surasti. Jau tėvai išmirę,jų tėviškių nebelikę-tai sunku ieškoti.Prie klasės prisiregistravusių vos 4.Pagal pavardes tel.nr.nesužinosim,nes Teo jau beveik niekas neturi,o mobiliųjų ir neįmanoma sužinoti.Čia pareiga yra nepavydėtina.Mokykla nauja,ta, kurioje mes mokėmės -muziujus. Klasėse nepabūsime....Bet visvien planuojame rinktis prie buvusios mokyklos,nors tais takeliais pavaikščiosim,prisiminsim kur kas vyko.Tada ant kapų,o poto pas klasiokę į sodybą švęsti.Tik labai neaišku kiek mūsų susirinks,nes atsakymų dar kelių nesame gavę,o keleto ir labai migloti,nekonkretūs. Kadangi jau mes esame ne tokie ir jauni (kam 57,kam 58 metai),tai žaidimų nežaisime. Neįsivaizduoju pradžios susitikimo,kadangi nebus auklėtojos.Kvietėm kitą mokytoją,bet ji turi kitą renginį tą dieną.O mokytojų jau ir daugiau nėra gyvų.Mūsų vaišės bus suneštinės(kas ką valgys ir gers-tą atsiveža),juk ne vestuvės....Gal keletą nominacijų pasiruošiu ir po lapą padarysiu su foto ir žodžiais prisiminimui.Kviesdamos supratome,kad labai abejingai dauguma reaguoja į susitikimo svarbą,tai nėra noro kažką užsiimti,nes suprantam kad nebus įdomu jiems.
Vienu žodžiu-tikiuosi kad nors 10 žmonių susirinks.....
Vienu žodžiu-tikiuosi kad nors 10 žmonių susirinks.....