Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės susitikimai

prašau duokit patarimų kaip organizuoti klasės susitikimus
Atsakyti
Taip taip, ir man labai idomu!
Gal kas turi kokios patirties pasidalinti? Kur tai vyko (pirty, kavinej, privaciam plote?) gal kokiu konkreciu vieteliu zinot, kur nenuvyle..
4u.gif
Atsakyti
Tai va, papasakosiu šiek tiek, kaip daroma pas mus. Daroma mokykloje arba kavinėje, priklausomai nuo daugumos noro. Prieš gerus 2 mėn. išdalijami kvietimai, kad maždaug galėtų planuoti laiką (aišku, kiekvienas žino, kad kas 5 vasarą tas susitikimas bus smile.gif ) ir būtinai prašoma likus bent savaitei pranešti, ar dalyvaus, o jei dalyvaus, kas gali, kad paduotų pingus. Jei daroma kavinėj- tai užsakoma ir gyvenama be didesnių rūpesčių, o jei mokykloj- tai dar serviruojamas stalas, o vaišės suneštinės. Klasiokai renkasi pusvalandžiu anksčiau, kad kol atvyks auklėtoja viskas būtų čiki.
Vienas žmogutis paskiriamas vakaro vedėju. Scenarijus maždaug toks: įžanginis žodis, auklėtojos pasveikinimas, auklėtojos žodis, skrandžio papildymas( nes suvažiuoja iš visos Lietuvos ir būna praalkusių), kiekvieno pasakojimas apie save (ką veikia, kur dirba, šeima ir pan.), paskui organizuojamos įvairios atrakcijos ir žaidimai, šokiai. Jei daroma mokykloje, pasivaikšto po ją. Patartina turėt prizų- siurprizų žaidimų dalyviams ir nugalėtojams, paprastai kažką būna paruošusi ir auklėtoja.
Dar mes darom blonknotėlius, knygutės, gėlytes ar pan.ir išdalijam visiems- juose klasiokai parašo vienas kitam kažką gražaus prisiminimui. Dar rašom, kas kaip ką įsivaizduoja, kokie klasiokai bus dar po 5 metų, sumetam i dėžutę ir užklijuojam, o atidarom tik per kitą susitikimą. Būna gardaus juoko, kai sutampa arba visiškai ne... smile.gif Na, galima prigalvot visokių įdomybių....
Atsakyti
Jau kiek senokai buvo pas mus, ir primiršau... Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos. biggrin.gif Pavyzdžiui :
1. Istorijos pamoka ( kiekvienas pasakoja apie save, ką prisimena apie kitus ir pan.).
2. Geografijos pamoka ( pasakojam, kur gyvenam; pasikeičiam adresais ).
3. Matematikos pamoka ( skaičiuojam, kiek jau nesimatėm, kiek, kas turi vaikučių ir kt.)
Žinau, kad buvo ir lietuvių klb., tik nelabai pamenu, ką ten veikėm doh.gif . Dar vyko ir "liniuotė", nes pas mus buvo tokia biggrin.gif . Tai direktorė ir auklėtoja kiekvieno nuodėmes ir gerus darbus prisiminė smile.gif .
Na, o per linksmąją dalį man patinka šokiai ir žaidimai įvairiausi thumbup.gif .
Atsakyti
O mes šiemet darysim susitikimą po 25 metų. Brrr...kiek jau laiko prabėgo! kad jus žinotumėt, žmoniu neberandu, o telefonai telekomo atjungti...smile.gif Nežinau, kaip pavyks, bet , manau, jeigu susirinks nors trečdalis - bus pavykęsmile.gif
Mūsų jau 5 nebedalyvaus...mire...todel visi vaziuosim i kapines:(
pasikvietėm buvusias 3 mokytojas, švęsim kavinėje drinks_cheers.gif , bet būtinai rinksimės mokykloje, savuose suoluose sėdėsim:) thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, mes dar planuojam klasiokų medį paišyti iš visų klasiokų, su jų antrom pusėm ir atžalom
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 26, 17:51)
Scenarijus maždaug toks: įžanginis žodis, auklėtojos pasveikinimas, auklėtojos žodis, skrandžio papildymas( nes suvažiuoja iš visos Lietuvos ir būna praalkusių), kiekvieno pasakojimas apie save (ką veikia, kur dirba, šeima ir pan.),

Labiausiai nemegstu pasakoti apie save blush2.gif
Atsakyti
Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos

Labai šauni idėja, aš ją vagiu mirksiukas.gif

O mes šiemet darysim susitikimą po 25 metų. Brrr...kiek jau laiko prabėgo! kad jus žinotumėt, žmoniu neberandu, o telefonai telekomo atjungti...

Ar nebandėt susisiekt per klase.lt? Gal ten yra užsiregistravusių, mums taip lengviausia buvo susirast vieniem kitus smile.gif

mes dar planuojam klasiokų medį paišyti iš visų klasiokų, su jų antrom pusėm ir atžalom

Šita idėja irgi verta dėmesio smile.gif Gal galima kada nors bus gaut pavyzdėlį?

Labiausiai nemegstu pasakoti apie save blush2.gif

Aš irgi nemėgstu blush2.gif Bet apie kitus juk įdomu sužinot, ar ne? Taip ir jiems cekavu... blush2.gif
Atsakyti
ŠEŠTADIENIĮ KLASĖS SUSITIKIMAS PO 20 METŲ.GAL KAS TA PROGA TURIT KOKIŲ GRAŽIŲ ŽODELIŲ "PRAKALBAI".LABAI JAU PAČIAI MINTYS NESUSIKLIJUOJA ax.gif O IR LAIKO NEKAŽIN KAS BELIKO
Atsakyti
Viešpatie, kokie dar žodeliai? Kas ten turi klijuotis? Eiles deklamuosi, o visi verks, ar ką laugh.gif Nu sakyk, sveiki, chebryte, šimtas metų, tu atkimšk alų, ačiū, tai kaip, mielieji, gyvuojat? laugh.gif

Geriausias scenarijus: visi eina be antų pusių, nusiperka normaliai alaus ir pliotkina apie tuos, kurie neatėjo - tokį meniu pateikus iš anksto, daugiau kas ateis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuneb @ 2005 07 26, 09:59)
prašau duokit patarimų kaip organizuoti klasės susitikimus

Tai ką - raportas apie klasės susitikimą.
Jis buvo po 5 metu (prieš 9 metus) pats pirmasis po mokyklos baigimo. Man pačiai teko viską organizuoti, nes dar mokykloje pasižymėjau tokias gabumais tongue.gif , gal buvo kokių nesusipratimų, bet visi buvo laimingi.
Suorganizavom spontaniškai, su 2 klasiokais prie ežero gerdami alalį drinks_cheers.gif Beje kitus klasiokus buvo gana sunku sukviesti, į sms nereagavo, teko važiuoti į namus (gal kokių piktumų turi?) ir kviesti.
Šventėm pirtelėje, dvi dienas, pirmą dieną buvo ir auklėtojos (su A klase kartu darėm) - o, bernai kokie buvo nepatenkinti dėl mokytojų rolleyes.gif ajajaj.. g.gif Scenarijus eilinis - auklėtojos aišku bandė sugraudinti (dar ir dabar žvengiam kai pažiūrim filmuotą medžiagą), po to paskaitė visų palinkėjimus (12-oj klasėj buvom sudėję į stiklainėlį ir lyg tai užkasę), aš buvau prikabinus ant sienų lapų su mūsų vardais - visi rašė palinkėjimus, po to žinoma reikėjo papasakoti savo pasiekimus (smagi dalis, nes galima pasipuikuoti tongue.gif ) ir viskas. Dainos, šokiai, estrada biggrin.gif Kitą dieną - smagiau, nes susirinko ištvermingiausieji ir tada vyko tikrasis klasiokų šou cool.gif
Tiesa, mes nebuvome mokykloje ir jos "apylinkėse", iškart susirinkome į vietą tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 07 27, 01:53-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 07 27, 01:53)
Jau kiek senokai buvo pas mus, ir primiršau... Bet man labai patiko, kai susitikimo rimtoji dalis vyko kaip pamokos.  biggrin.gif Pavyzdžiui :
1. Istorijos pamoka ( kiekvienas pasakoja apie save, ką prisimena apie kitus ir pan.).
2. Geografijos pamoka ( pasakojam, kur gyvenam; pasikeičiam adresais ).
3. Matematikos pamoka ( skaičiuojam, kiek jau nesimatėm, kiek, kas turi vaikučių ir kt.)
      Žinau, kad buvo ir lietuvių klb., tik nelabai pamenu, ką ten veikėm  doh.gif . Dar vyko ir "liniuotė", nes pas mus buvo tokia  biggrin.gif . Tai direktorė ir auklėtoja kiekvieno nuodėmes ir gerus darbus prisiminė  smile.gif .
  Na, o per linksmąją dalį man patinka šokiai ir žaidimai įvairiausi  thumbup.gif .

Super truper idėja thumbup.gif
Jei tik kitais metais bus "įkvėpimas" vėl kviestis klasiokus baliukui - ir aš pavogsiu šita idėją dėl pamokų mirksiukas.gif
Be direktorės apsieisim... mirksiukas.gif
Atsakyti