kokie fainučiai
Oj ,kokios jus saunuoles merginos
visu darbeliai tiesiog nuostabus
as dar tik pradedancioji ,bet keleta irgi turiu numezgusi,kai turesiu laisva minutele pafotkinsiu ir ykelsiu nuotraukyciu
Vaidulka...gal galetum paaiskinti kaip tu pacia pynute mezgi? radau apie pynes info,bet tik rusu kalba,deja nesuprantu.labai graziai ta pynute ant ,,tapciuku,, atrodo,noreciau pabandyti ismegsti pynute,bet nemoku
visu darbeliai tiesiog nuostabus
as dar tik pradedancioji ,bet keleta irgi turiu numezgusi,kai turesiu laisva minutele pafotkinsiu ir ykelsiu nuotraukyciu
Vaidulka...gal galetum paaiskinti kaip tu pacia pynute mezgi? radau apie pynes info,bet tik rusu kalba,deja nesuprantu.labai graziai ta pynute ant ,,tapciuku,, atrodo,noreciau pabandyti ismegsti pynute,bet nemoku
Va įkeliu pagal ką mezgiau pynę
http://s75.photobuck...pedija_0054.jpg
http://s75.photobuck...pedija_0054.jpg
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 22, 16:28)
didelis aciukas
labai aiskiai parodyta viskas,dabar jau visai atrodo nesudetinga bandysiu
nuostabiu batuku primezget merginos...
LABAI DAUG GRAZIU DARBUKU TURIT AS IR EISIU MEGZT BATUKU
Sveikos,
norejau paklausti, kokius batukus man nerti ar megzti, jei mano vaikiukas gims liepos menesi? Is anksto dekoju uz atsakymus
norejau paklausti, kokius batukus man nerti ar megzti, jei mano vaikiukas gims liepos menesi? Is anksto dekoju uz atsakymus
pagaliau ir man pavyko numegzti batukus
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 25, 16:45)
Sveikos,
savajai turejau ir vilnonines kojinytes (nakti vesoka, o ir dienu pasitaike visokiu), ir batukus-tiesiog is plonos vilnos ir medvilnes (o jau isvaizda ne taip svarbu, gal tapkuciu ar basuciu isvaizdos vasara ir graziau)
visada naujagimiams deda vilnones kojinytes.
Vadinais megsiu vilnones kojinytes, o gal galit patart kiek akuciu apmest? Nelabai isivaizduoju.
Na, o pries pora dienu va tokius batukus suraizgiau
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 26, 19:43)
Vadinais megsiu vilnones kojinytes, o gal galit patart kiek akuciu apmest? Nelabai isivaizduoju.
Kaip grazu idek schemute