QUOTE(SERPIENTE @ 2009 09 11, 22:00)
visu labai grazus ir mieli darbeliai
valentinuke-jusu darbeliai tai is viso visi tiesiog nereaaliai grazus
vaidullka,ar jau bandei sitas masinytes megzti? as irgi uztrigau ties ciurnos dalimi,tris kart bandziau megzti ir vis vien nesigavo man taip kaip turi gautis,galiausiai isvis isardziau kaskaip per daug placiai man ten gavosi,nebent akis sumegzti reikejo ties ciurna. ir seip jauciu kad jie labai kristi vaikiukui mazam nuo kojyciu turetu,nes neprilaiko joksai sniureliu surisimas.nors man jie labai grazuciai,bet kazin ar patogus nesiojimui
valentinuke-jusu darbeliai tai is viso visi tiesiog nereaaliai grazus
vaidullka,ar jau bandei sitas masinytes megzti? as irgi uztrigau ties ciurnos dalimi,tris kart bandziau megzti ir vis vien nesigavo man taip kaip turi gautis,galiausiai isvis isardziau kaskaip per daug placiai man ten gavosi,nebent akis sumegzti reikejo ties ciurna. ir seip jauciu kad jie labai kristi vaikiukui mazam nuo kojyciu turetu,nes neprilaiko joksai sniureliu surisimas.nors man jie labai grazuciai,bet kazin ar patogus nesiojimui
Dabar kankinuosi
Radau osinkoj Мастер-класс tai bandau pagal pavyzdukus daryt, nes su rusų kalba oi ne kas O google vertėjas taip išverčia, kad mirk juokais Maniškiui tai faktas, kad kris nuo kojų, nes jis ir koines (labai tamprias) sugeba pamest
Na bet aš bandau, o paskui jau matysiu ką gražint