WAU kiek daug graziu ir labai dailiu cepciu rinkinukas
QUOTE(Ligvita @ 2009 08 13, 22:16)
Kaip numegzt čiurnos dalį?
gal kuri gali priminti kaip megzsti naujagymiui kojinytes? smulkiai
Man labai patiko batukai-masinytes. Super ideja. Saunuole Ligvita
Na va, noriu pasirodyti savo pirma blyna - megztas kojines savo sesei. Visada galvojau, kad megzt kojines penkiais virbalais labai sudetingas darbas. Labiausia bijojau kulno darymo. Man kazkaip nesuvokiamas jis buvo... Kol nepabandziau.. Kaip sakoma nepabandzius-nesuzinosi. Ir nieko cia pasirodo sudetingo.. Ir kulnas gavosi, ir pacios kojines tokios visai vykusios.. Dabar megsiu ir megsiu...
visu labai grazus ir mieli darbeliai
valentinuke-jusu darbeliai tai is viso visi tiesiog nereaaliai grazus
vaidullka,ar jau bandei sitas masinytes megzti? as irgi uztrigau ties ciurnos dalimi,tris kart bandziau megzti ir vis vien nesigavo man taip kaip turi gautis,galiausiai isvis isardziau kaskaip per daug placiai man ten gavosi,nebent akis sumegzti reikejo ties ciurna. ir seip jauciu kad jie labai kristi vaikiukui mazam nuo kojyciu turetu,nes neprilaiko joksai sniureliu surisimas.nors man jie labai grazuciai,bet kazin ar patogus nesiojimui
valentinuke-jusu darbeliai tai is viso visi tiesiog nereaaliai grazus
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 06, 14:54)
Kaip numegzt čiurnos dalį?
vaidullka,ar jau bandei sitas masinytes megzti? as irgi uztrigau ties ciurnos dalimi,tris kart bandziau megzti ir vis vien nesigavo man taip kaip turi gautis,galiausiai isvis isardziau kaskaip per daug placiai man ten gavosi,nebent akis sumegzti reikejo ties ciurna. ir seip jauciu kad jie labai kristi vaikiukui mazam nuo kojyciu turetu,nes neprilaiko joksai sniureliu surisimas.nors man jie labai grazuciai,bet kazin ar patogus nesiojimui
labai grazus, pasimokiau ir as, ir pavyko:)
MEDULIS
RASUTELE
Dailus ir mieli jusu darbeliai
RASUTELE
Dailus ir mieli jusu darbeliai