LeKrista , nuostabus batukai
QUOTE(minik @ 2009 04 02, 12:17)
Sveika,
gal galetum aprasyta ideti ar nuorodele i ji nes superines vysnaites
Papildyta:
QUOTE(LeKrista @ 2009 04 02, 12:41)
Aš vakar tokius pabaigiau, jie kol kas man gražiausi . Man atrodo, kad jie neriami panašiai kaip minik parodyti batukai su vyšnaitėm
Labai grazus batukai, gal butu galima schemute?
kokie nuostabus batukai jusu visu
ar imanoma gauti detalia schemute tu groziu, nes nerti nelabai moku, bet kadangi taip grazu, tai bandyciau
QUOTE(merginuke @ 2009 04 03, 17:33)
Žinokit schemutės neturiu,nėriau iš paveiksliuko,o paduko scemą radau kažkur panašią. Šiaip labai panašiai neriasi kaip tie su vyšnaitėm. Gal kur turi jų schemą ir gali įdėti, nes aš tikrai neturiu Galiu tik pasakyti, kad viršų pradėjau nerti nuo pynutės iš 18 akių, čia yra pats batuko priekis, nosytė ta. Nu nemoku visai paaiškinti geriau gal kas schemą turi, o jei galėčiau parodyčiau tai tikrai labai paprastai neriasi
tada foto nerima suorganizuok (nerk ir vis fotkink, o idesi ir savaime iseis paaiskint po kiekviena nuotrauka
atsiprasau, jei pasirodysiu izuli, su tokiu prasymu
atsiprasau, jei pasirodysiu izuli, su tokiu prasymu
QUOTE(merginuke @ 2009 04 03, 16:33)
Sveika,
Papildyta:
Papildyta:
Gaila, bet ir siu batuku schemutes nera, taciau yra labai issamus darbo eigos vaizdavimas foto, manau, kad turetu buti viskas aisku
Bandau apytiksliai versti komentarus prie nuotrauku: nerasoma, is kiek kilpu neriama pynele, taciau isneriami 35 stulpeliai. Tuomet, desiniame sone platinama, t.y. is vienos kilpeles isneriami keli stulpeliai (tai turetu buti tapkuciu priekis).
Antroje eileje vel toje pacioje vietoje platinama, t.y. is vienos kilpeles ismezgami keli stulpeliai, is viso gaunamas 41 stulpelis
Neriant trecia eile, vel platinama iki 49 stulpeliu, tuomet nuneriama 32 kilpu pynele ir sujungiama su pradzia
Toliau neriama ratu, is kiekvienos pyneles kilpos isneriant po stulpeli, neplatinama, t.y. is viso gaunama 80 stulpeliu. Taip ratu isneriamos 3 eiles:
Papildyta:
Toliau atskirai neriamas padukas: pradedama nuo 24 pyneles kilpu, neriama ratu, platinant is abieju pusiu, kol gaunami 58 stulpeliai
Antra eile vel neriama ratu - isneriami 68 stulpeliai
Trecia eile - 80 stulpeliu, t.y. taip pat kaip ir batuku priekis.
Tuomet abi dalys sumezgamos (negaliu tiksliai isversti, kokiu budu yra sujungiama)
Sujungimas apneriamas raudonu siulu:
Papildyta:
Sujungus paduka su virsutine dalimi, neriamas auliukas. Neaprasytas jo nerimas, bet manau cia galima pasitelkti fantazija ir nerti kaip jums graziau . Auliuko virsus vel apneriamas raudonu siulu.
Gaila, taciau nera jokio komentaro ar foto apie vysnaiciu nerima, todel teks vadovautis foto. Siaip, nors su vaseliu beveik nedraugauju, taciau tos vysnaites man neatrodo itin sudetingas darbas (mano manymu, kotelis - paprasciausia pyneles kilpa, vysnaite - viena eile ratu isnertu stulpeliu, o lapeliai nerti tokiu principo, kaip ir padukas - viename sone platinant ), bet sita dali geriau galetu pakomentuoti profesionales, draugaujancios su vaseliu
Papildyta:
Galutinis rezultatas stai toks:
Sekmes visoms nerime
tikejausi, kad galeciau pabandyti, bet deja reikia pirma pasimokinti nerti bent serveteles
QUOTE(ARUAL @ 2009 04 05, 09:04)
tikejausi, kad galeciau pabandyti, bet deja reikia pirma pasimokinti nerti bent serveteles
O kodel iskart taip nuleidziat rankas? Man rodos, kad ismokti nerti serveteles yra kur kas sudetingiau nei tokius batukus. Tiesa, as pati irgi nelabai draugauju su vaseliu, taciau bent is foto man atrodo, kad tu batuku nerimas nera toks jau sudetingas darbas. As isulyciau pabandyti ir jei kazkas bus neaisku ar nesigaus, galite visada ieskoti patarimu cia Be to, jei draugaujatesu virbalais, yra labai graziu megztu batuku modeliuku...
MinikLabai šaunus batukų aprašymas. Labai panašiai ir aš nėriau
Aciu Minik