Oi koks paradas grozybiu
labai grazus visu batukai
prasau patarimo - kiek akiu reikia uzdeti mezgant kudikiui kojinytes? uzdejau 36 - gavosi kaip dvieju metu vaikui
QUOTE(Krirma @ 2009 03 27, 10:34)
prasau patarimo - kiek akiu reikia uzdeti mezgant kudikiui kojinytes? uzdejau 36 - gavosi kaip dvieju metu vaikui
priklauso nuo siūlo storio, aš kūdikiui dedu po 8 akis ant 4 virbalų, 32 akis
QUOTE(anny @ 2009 03 27, 10:55)
priklauso nuo siūlo storio, aš kūdikiui dedu po 8 akis ant 4 virbalų, 32 akis
na nera stori tie siulai. bansysiu , ziuresiu kas gausis
Valentinuke kokios tapkutes idomios , cia ir kvadraciuku nertos ane?
kazi kaip ant kojytes atrodo
Ne tik nuo siūlų, bet ir nuo virbalų storio prilkauso bei mezgimo būdo - jei mezgate laisviau, akių dėkite mažiau, o jei mezgate tankiau - reikės daugiau akių.
QUOTE(Vyna @ 2009 03 11, 12:41)
Mažiukai ir biski didesni...
Vyna, labai grazus visi Jusu baciukai Akys raibsta nuo tokiu grozybiu Labai noreciau ismokti megzti tuos 2 ir 4 nuotr. "zefyrinius" batukus, buciau labai dekinga, jei imestumete ju schemutes nuoroda (ar aprasyma) Ar labai sudetinga tokius numegzti (mat as tik pradedu zaisti virbalais, iki siol nesu mezgusi kojinyciu ar batuku)?
QUOTE(Shura @ 2009 03 27, 12:16)
Valentinuke kokios tapkutes idomios , cia ir kvadraciuku nertos ane?
Taip is kvadrateliu,20puslapi yra foto kaip turi but sumegzti,o 21 ira mano foto dukrai megztos tokios tapkytes, ir taipkytes ant kojos nufotkintos
radau tokia iliustruota pamokele - tapkutes megztos su virbalais, man labai patiko
tik biski nesupratau kaip kulniukas mezgasi, tikiuosi bemezgan issiaiskinsiu, o gal kas yra tokias mezge ??? patars
tik biski nesupratau kaip kulniukas mezgasi, tikiuosi bemezgan issiaiskinsiu, o gal kas yra tokias mezge ??? patars
radau pati atsakyma i savo klausima