[quote=evax,2009 03 20, 09:58]
Sveikutes,
prisiziurejus jusu darbuku, noreciau ir savo darbeli parodyti
labai dailus batukai
Sveikos
oi kiek batukų prisižūrėjau
reik man suskubti megzti, nes kol kas turiu tik vieną porą, pirmas blynas...
Kažkaip sudėtinga gilintis mat į tas schemas, pasižiūriu ir bandau "iš akies" tik kad gaunasi tada "unikalus" batukas, paskui sunku antrą tokį patį atkartoti
Man labai knieti tokį kedukus nunerti, jau senesnėj temoj buvau radusi, tačiau painoka schema rusiškai surašyta... o čia radau naują nuorodą kaip juos nerti, gal ir sunarpliosiu ką nors
Man patogiau atrodo nuo paduko pradėti ir ištisai megzti, o žiūriu, ir nuo viršaus pradedama, detalės susiuvamos.. Na reiks pabandyto visokių...
Pačiūžos irgi pikolnai atrodo.. o dar jeigu vasarą kaip pagal ankedotą, "dar pačiūžų nesunešiojai"...
superinė nuoroda
oi kiek batukų prisižūrėjau
reik man suskubti megzti, nes kol kas turiu tik vieną porą, pirmas blynas...
Kažkaip sudėtinga gilintis mat į tas schemas, pasižiūriu ir bandau "iš akies" tik kad gaunasi tada "unikalus" batukas, paskui sunku antrą tokį patį atkartoti
Man labai knieti tokį kedukus nunerti, jau senesnėj temoj buvau radusi, tačiau painoka schema rusiškai surašyta... o čia radau naują nuorodą kaip juos nerti, gal ir sunarpliosiu ką nors
Man patogiau atrodo nuo paduko pradėti ir ištisai megzti, o žiūriu, ir nuo viršaus pradedama, detalės susiuvamos.. Na reiks pabandyto visokių...
Pačiūžos irgi pikolnai atrodo.. o dar jeigu vasarą kaip pagal ankedotą, "dar pačiūžų nesunešiojai"...
QUOTE(janike1 @ 2009 02 21, 01:22)
Batukai patiems maziausiems
http://www.club.osinka.ru/topic-48383
5psl. yra keduku schema su nuotraukytem.
http://www.club.osinka.ru/topic-48383
5psl. yra keduku schema su nuotraukytem.
superinė nuoroda
Sveikutes,
prisiziurejau cia visokiu groziu ir bandysiu busimam brolio leliukui ka nors nunarpliot. Jei kils kokiu problemu, kreipsiuos i jus
prisiziurejau cia visokiu groziu ir bandysiu busimam brolio leliukui ka nors nunarpliot. Jei kils kokiu problemu, kreipsiuos i jus
Gal kas galėtų pasakyti, jeigu batuko ilgis 10 cm, koks turėtų būti plotis? Kažkaip neramu, kad gali būti per siaura arba per platu... Gal kas matavote?
QUOTE(evax @ 2009 03 20, 08:58)
Kaip grazu , saunuole
kitam sezonui reikia atsizymeti, butinai pabandysiu ka nors panasaus
grazus jusu darbeliai ideju galima prisirinkti
ir as pasirodysiu
ir as pasirodysiu
simpatiski batukai
aciu uz ivertinima
mano batuku paduko ilgis 11cm o plotis 5cm, tai ant kojytes pats tas
QUOTE(Lydute @ 2009 03 23, 16:37)
Gal kas galėtų pasakyti, jeigu batuko ilgis 10 cm, koks turėtų būti plotis? Kažkaip neramu, kad gali būti per siaura arba per platu... Gal kas matavote?
QUOTE(rimimita @ 2009 03 24, 20:05)
ačiū labai