Lbutis.Gal kuri turit ar užmatėt šitų kojinių raštelio schema?
Labai būčiau dėkinga.
labukas
cia seile pavarvint ir ideju pasigaudyt, deja be schemu
http://picasaweb.goo...komix66/XicckH#
Papildyta:
o cia tas rastelis tai labai paprastas 2 pynos viena salia, kitos tik viena susukti i desine o kita i kaire ir gausis
cia seile pavarvint ir ideju pasigaudyt, deja be schemu
http://picasaweb.goo...komix66/XicckH#
Papildyta:
QUOTE(asarele54 @ 2009 03 16, 14:24)
Lbutis.Gal kuri turit ar užmatėt šitų kojinių raštelio schema?
Labai būčiau dėkinga.
Labai būčiau dėkinga.
o cia tas rastelis tai labai paprastas 2 pynos viena salia, kitos tik viena susukti i desine o kita i kaire ir gausis
Ačiū,o kaip padaryti,kad jos tokios užsirietusios būtų?Aš pirmą kartą bandysiu megzti pynes,tai nelabai ką ir nusimanau
QUOTE(asarele54 @ 2009 03 16, 22:36)
Ačiū,o kaip padaryti,kad jos tokios užsirietusios būtų?Aš pirmą kartą bandysiu megzti pynes,tai nelabai ką ir nusimanau
o kurioj vietoj jos uzsirietusios??? apnarelis???
apnarelis, pradzia ir pabaiga 2geros akys, 2 blogos, o pynos kai susuksi tai jos savaime tokios iskilios pasidarys, cia is tokiu storesniu siulu megzta.
Ispradziu pavyzduka prasimegzk ir matysi ar gaunasi
sekmes
Labai ačiū už pagalbą
Oi, kiek daug mamytės batukų primezgusios! Bandžiau ir aš savo mažiukui numegzti batukus pagal SUPER BATŲ aprašymą, kurį radau pirmojoje temoje - išties super duper batai! Tik kad mano dideliam mažiukui jie buvo... mažoki
Teks bandyti didesnius.
Teks bandyti didesnius.
Labas rytas darbstuoles Nu tikrai seiles pavarvinau cia tiek graziu mezginiu nerinuku tiems leliukams prinerta primegsta, tikrai saunu As daug ideju prisisemiau ir bandysiu kazka panasaus leliui padaryti, tik bijau kad neiseis man taip kaip jums nes nesu labai gera nereja ar mezgeja bet kaip sakoma niekada ne pervelu
Geros dieneles visoms
IKITUKAS...
Geros dieneles visoms
IKITUKAS...
Sveikos darbstuoles
oj kiek daug batuku primezget
as irgi numezgiau pora batuku kleckiukui dabar bandysiu dar kitokius megzti, tikiuos gausis, nors as nesu gera mezgeja
oj kiek daug batuku primezget
as irgi numezgiau pora batuku kleckiukui dabar bandysiu dar kitokius megzti, tikiuos gausis, nors as nesu gera mezgeja
Sveikutes,
prisiziurejus jusu darbuku, noreciau ir savo darbeli parodyti
prisiziurejus jusu darbuku, noreciau ir savo darbeli parodyti
QUOTE(evax @ 2009 03 20, 07:58)
kas per grožis batukų,nai nai
EVAX mieli batukai
aciu