Dėkui Jums merginos už aprašymus
Pirmieji mano megzti batukai dukrytei
Uch, kokie ugniniai
Vaidullka, labai jau simpatiški tavo tepukai, dukrytei bus šilta kojytėms.
Na o aš irgi pagal mergaičių pamokymus numezgiau tapkes, na vietoje vilnonių kojinių po kambarį vaikščioti, gavosi kaip pirmas blynas, gal visi neblogai, ir nesudėtinga jas megzti.
Antrą megzdama bandysiu , visus pagrindinius žingsniukus foto padaryti, ir parodysiu jums, gal kam bus naudinga.
taigi įvertinkite mano darbuką.
Na o aš irgi pagal mergaičių pamokymus numezgiau tapkes, na vietoje vilnonių kojinių po kambarį vaikščioti, gavosi kaip pirmas blynas, gal visi neblogai, ir nesudėtinga jas megzti.
Antrą megzdama bandysiu , visus pagrindinius žingsniukus foto padaryti, ir parodysiu jums, gal kam bus naudinga.
taigi įvertinkite mano darbuką.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 17, 13:55)
Galėtum įmest, kad viskas būtų vienoje krūvoje
reik man albumeli pasidaryt dar tik kompe turiu. kai padarysiu ikelsiu
Sigute***
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti
Kojinytės, batukai, tapkutės (schemos), be komentarų
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 18:26)
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti
Gera tema, bet nepasiteisins, nes bus klausimai ir niekaip neišaiškinsi kodėl ten negaliu paklaust
Nebent moderatoriai prižiūrėtų, bet kažin ar apsims
neblogai sugalvota, bet as ir manau kad atsiras tokiu kad ten prades klausinet
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 18, 18:36)
Gera tema, bet nepasiteisins, nes bus klausimai ir niekaip neišaiškinsi kodėl ten negaliu paklaust
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 01 18, 20:28)
neblogai sugalvota, bet as ir manau kad atsiras tokiu kad ten prades klausinet
Merginos, belieka tikėtis, kad bus visos protingos ir pasidarysime sau patogumą, kad būtų viskas vienoje vietoje
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 19:26)
tikrai gera ideja,tikekimes pasiteisins
QUOTE(Sigute*** @ 2009 01 16, 09:22)
Labas rytelis mezgėjėlės,
Noriu pasirodyti paskutiniu savo mezginiu, tai kojinaitės. Nu labai noriu megztų tapočkų, bet nuo ko pradėti , vis dar laukiu patarimų.
Mano mezginukai...
Noriu pasirodyti paskutiniu savo mezginiu, tai kojinaitės. Nu labai noriu megztų tapočkų, bet nuo ko pradėti , vis dar laukiu patarimų.
Mano mezginukai...
mergytės gal kas galėtų įmesti ar paaiškinti kip tokį kulną megzti??? nes pas mane knygoje tai kitokie, o man šis labai patinka ačiū iš anksto