Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai, tapkutės - 3

sveikutes, labai noreciau ir as tokius tapukes numegzti. gal galiute imesti schemute. tikiu, kad kazkur temoj yra, bet... arba man i az atsiusti.
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 15:48)

ot kvaile. matau schemute pirmam puslapyje. labai netpykite, kad suklydau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepacka: 03 kovo 2009 - 12:29
QUOTE(liepacka @ 2009 03 03, 11:27)
sveikutes, labai noreciau ir as tokius tapukes numegzti. gal galiute imesti schemute. tikiu, kad kazkur temoj yra, bet... arba man i az atsiusti.

As mezgu tokius tapukus tik nesuprantu. Jau kai pridedam kitos spalvos siula kiek eiliu pamegzti isvirksciom ir kiek eiliu gerom. Jei neklystu cia 4-melyna, 4-balta, 4-melyna ir t.t. Ar as teisingai supratau.padekit kas jau mezget blush2.gif
Atsakyti
tiek nuostabių batukų primezgėt thumbup.gif , kadangi nežinau, ar mergytė, ar berniukas gims - tai mezgu ir neriu visokius biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(riute18 @ 2009 03 03, 16:26)
As mezgu tokius tapukus tik nesuprantu. Jau kai pridedam kitos spalvos siula kiek eiliu pamegzti isvirksciom ir kiek eiliu gerom. Jei neklystu cia 4-melyna, 4-balta, 4-melyna ir t.t. Ar as teisingai supratau.padekit kas jau mezget  blush2.gif

kai dedu kitos spalvos siūla pvz balta - 4 eilės (vienoj pusėj geros akys, kitoj - blogosios(, tada vėl mėlyna pirma eile numezgu gerom, kad kitos spalvos siūlai gražiai susilietų, tada mėlynų siūlų išvirkščiosiomis matosi tik 3 eiles, na nelabai moku paaiškinti blush2.gif
Atsakyti
4u.gif ANNY labai jau grazus tavo batukai,saunuole mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 03 03, 16:46)
4u.gif ANNY labai jau grazus tavo batukai,saunuole mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

AČIŪ smile.gif kai pradėjau ir laaaaabai patiko, taigi dar keleta modeliukų narplioju, pasigirsiu kai baigsiu, nors jau vyras juokiasi - ar į Kaziuko mugę ruošiesi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2009 03 03, 16:39)
tiek nuostabių batukų primezgėt  thumbup.gif  , kadangi nežinau, ar mergytė, ar berniukas gims - tai mezgu ir neriu visokius  biggrin.gif 

Vau kaip gražu blink.gif o tos geltonos padarytos pagal čia kur buvo įdėtą aprašymą kur nuo gelytės reik pradėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 03 04, 15:56)
Vau kaip gražu  blink.gif o tos geltonos padarytos pagal čia kur buvo įdėtą aprašymą kur nuo gelytės reik pradėt g.gif

AČIŪ smile.gif
geltonom sėmiausi idėjų iš tų kur nuo gėlytės pradeda, tik aš gėlytę atskirai nėriau, o pradžią dariau, kaip nuorodoj, rožiniai batukai (14)
http://club.osinka.r...1908315#1908315
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 03 03, 13:01)
Mano antros koinės, ne kūdikio dydžio, atrodo geriau, nei pirmos  blush2.gif

O ką aš sakiau, kuo toliau tuo gražiau !!! Šaunuolė. 4u.gif

Megztos kojinytės.
Atsakyti
[quote=anny,2009 03 03, 16:39]
tiek nuostabių batukų primezgėt thumbup.gif , kadangi nežinau, ar mergytė, ar berniukas gims - tai mezgu ir neriu visokius biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

labai grazu thumbup.gif . as noriu savo kriksto sunui tokius numegzt, bet vis atidelioju nes bijau kad neiseis tokie grazus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kincinaite @ 2009 03 05, 11:31)

labai grazu  thumbup.gif . as noriu savo kriksto sunui tokius numegzt, bet vis atidelioju nes bijau kad neiseis tokie grazus  verysad.gif

ačiū smile.gif , tikrai pavyks, tik reikia bandyti drinks_cheers.gif sekmes
Atsakyti
aciu uz palaikyma blush2.gif pabandysiu ir pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir kojinyčių mezgimą
user posted image
ir dar batukai smile.gif
user posted image
Atsakyti