Ačiū, viską supratau
Vadinas darau viską teisingai. gal mano siūlai su virbalais nesiderina Mezgu palyginus tampriai. na bet svarbu kad išmokau, dabar reikia tobulėt
QUOTE(Vaidullka @ 2009 02 25, 15:36)
Ačiū, viską supratau
Vadinas darau viską teisingai. gal mano siūlai su virbalais nesiderina Mezgu palyginus tampriai. na bet svarbu kad išmokau, dabar reikia tobulėt
Na matosi jog esi kantri, gabi mezgėjėlė, po kelių bandymų viskas gausis kuo puikiausiai. Na o siūlai ir virbalai tai tikrai turi reikšmės. Sėkmės tobulėjant!
Lusasita labai gražūs mažieji teptiukai!
QUOTE(Živile60 @ 2009 02 25, 12:54)
Gal kas galit parasyti, kaip reikia tokius burbuliukas, kamuoliukus padaryti
Labai paprasta Paimi storesnio popieriaus,pvz kartono dezute kokia,iskerpi du vienodo dydzio apskritimus(tokio,kokio nori,kad butu bumbuliukai),ju viduryje iskerpi mazesnius apskritimukus.Tada sudedi abu ir apvynioji siulu.(Isiverk i adata ilga ilga siula ir taip siuvi,kol viduriukas uzsipildo.)tada zirklutem surandi kur tarpas tarp tu dvieju popieriaus rutuliuku ir prakerpi siula aplinkui.I ta tarpa perrisi siulu tvirtai ir nuimi tuos popieriukus ir viskas.Nezinau ar supratai,labai nemoku paaiskinti.jei ka,rasyk,pabandysiu kaip nors nufotkinti eiga Sekmes
QUOTE(In-gu-te @ 2009 02 26, 00:55)
Labai paprasta Paimi storesnio popieriaus,pvz kartono dezute kokia,iskerpi du vienodo dydzio apskritimus(tokio,kokio nori,kad butu bumbuliukai),ju viduryje iskerpi mazesnius apskritimukus.Tada sudedi abu ir apvynioji siulu.(Isiverk i adata ilga ilga siula ir taip siuvi,kol viduriukas uzsipildo.)tada zirklutem surandi kur tarpas tarp tu dvieju popieriaus rutuliuku ir prakerpi siula aplinkui.I ta tarpa perrisi siulu tvirtai ir nuimi tuos popieriukus ir viskas.Nezinau ar supratai,labai nemoku paaiskinti.jei ka,rasyk,pabandysiu kaip nors nufotkinti eiga Sekmes
Aciu, viska supratau ir dar schema radau, tai viska sudejau ir puikiausiai viskas isejo Dar karteli didelis dekui
Sveikutes
radau dar pamoka gera, lygtai kazkas ieskojo, nebepamenu ...
http://club.osinka.r...48383?&start=15
aisku jei skaitot rusiskai, nors ten nemazai nuotrauku ir neskaitancios rusiskai supras
sekmes
radau dar pamoka gera, lygtai kazkas ieskojo, nebepamenu ...
http://club.osinka.r...48383?&start=15
aisku jei skaitot rusiskai, nors ten nemazai nuotrauku ir neskaitancios rusiskai supras
sekmes
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 07, 18:57)
:4u:gal kas pasidalins šių batukų schemute?
Pačiūžų mezgimo pavyzdys. tikrai gros nuorodos, ačiū Shura.
Sveikos,
pagaminau ir as dar vienus baciukus
Paprastuciai mano, bet butu visai smagu ir tokias paciuzas padirbti
Gražūs batukai sapnu salis, siūliukas grazus labai, gera spalvyte
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 02 27, 11:47)
Sveikos,