Laba ryta
QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 17:49)
gal netgi temas sumaišiau ir balamutinu čia Jus ne į temą
cia cia, vysks normaliai
as gilioj jaunystej :hihihi) buvau labiau prie tu kategorisku - arba juoda arba balta...
kadangi senstu,
matyt biski to protelio uzgyvenau - ir man visiskai nesunku priimti kita zmogu su jo mianu, ypatybem ir co, jeigu jam taip patogu (siuo atveju jeigu jam taip grazu, turi esme ir prasme ir t.t.....) ir gera gyvent...
gal, vel gi, yra skirtumas tarp to, kaip priimti zmogu su tuo, ka jis daro, ir ar tai, ka jis daro yra
man priimtina... (turiu omeniuos, ar as daryciau ta pati...)
nu susukau cia, bet gal suprasit, ka norejau pasakyt...
neikada neturejau geros iskalbos...
zodziu stengiuos gyvent su sukiu "niekada nesakyk niekada", nes jau daug savo gyvenime taip esu prisikalbejus...
gaila, kad nenori sakyt savo nuomones...
QUOTE(wite @ 2009 01 15, 19:53)
Dabar aš padarysiu apklusą dėl kiaušinių, kol jų namie vis dar yra.
Ar galima dar baltų daiktų kompozicijai sudaryti? Baltų, bet ne kiašinių? Bet pagrindiniu efektu, aišku, liktų kiaušinis Ant lapo fotografuot reikia? Galima ant blizgaus balto paviršiaus?
as uz visiska laisve - vienintelis apribojimas - baltas kiausas ir baltas fonas...
visa kita - fantazijos ir ismones klausimas...
QUOTE(inesaS @ 2009 01 15, 22:54)
Panos,ar galiu kaip nors sugadinti fotika sunkdama prie kompo?
sunku pasakyt..
vienintelis dalykas, kuri as zinau, akd reikia atsargiai atjungineti nuo pc, nes galima pazeisti atminties laikmenas...
o del baimes veidrodziui, kad nemoki fotkint - tai tu labai klysti
QUOTE(Loreli @ 2009 01 16, 08:54)
neberandu , kur buvo rašyta, bet lyg buvo. Kaip su PS reikia karpyti foto, kad išliktų tas standartnis santykis 3*4. na kad būtų paprasčiau
standartinis santykis yra 2:3