Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2009 01 15, 17:33)

man lyg i pilkuma nesa g.gif

kaip ramu cia si vakar ...
Atsakyti
na va ir mano baltas daiktas prie dirbtinio apsvietimo laukiu nuomoniu  bigsmile.gif

custom

na man labiau gal gelsva atspalvi rodo 4u.gif

QUOTE(wite @ 2009 01 15, 19:53)

Dabar aš padarysiu apklusą dėl kiaušinių, kol jų namie vis dar yra. lotuliukas.gif
Ar galima dar baltų daiktų kompozicijai sudaryti? Baltų, bet ne kiašinių? Bet pagrindiniu efektu, aišku, liktų kiaušinis  ax.gif  Ant lapo fotografuot reikia? Galima ant blizgaus balto paviršiaus?

det to ir as norejau klausti.
Gal tegu ir kiti daiktai buna kompozicijos dalis, tik slyga tegu buna viena pagrindine BALTA SPAVA. Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 15, 20:17)
man lyg i pilkuma nesa  g.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 15, 20:23)
na man labiau gal gelsva atspalvi rodo  4u.gif

g.gif matai pati negaliu sprest nes esu prie laptopo o jo spalvos skiriasi nuo stacionaraus tai net nzn dabar g.gif einu dar paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 15, 20:34)
g.gif matai pati negaliu sprest nes esu prie laptopo o jo spalvos skiriasi nuo stacionaraus tai net nzn dabar  g.gif einu dar paziuret  blush2.gif

tai kad ir as per laptopa ziuriu blush2.gif kitokio tai neturiu.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 18:49)
gal netgi temas sumaišiau ir balamutinu čia Jus ne į temą biggrin.gif

Nesumaišei ir gerai, kad balamutini biggrin.gif priverti susimąstyt ax.gif ir pamąstyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 15, 20:39)
tai kad ir as per laptopa ziuriu  blush2.gif  kitokio tai neturiu.wink.gif

g.gif matai as kai visada ziuriu per stacionaru tai spalvos visai kitos atrodo g.gif o per laptopa kitos g.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 15, 20:41)
Nesumaišei ir gerai, kad balamutini biggrin.gif priverti susimąstyt  ax.gif  ir pamąstyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Edeva, o man custom nelabai g.gif su lempute baltesnis gavos cool.gif

ooo, ir as su tokiais kiausiniais pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 15, 21:19)
Edeva, o man custom nelabai  g.gif  su lempute baltesnis gavos  cool.gif

ooo, ir as su tokiais kiausiniais pabandysiu  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geruliai ane kiausai?del spalvos man lepa atrodo melyna blink.gif na bet bandysiu isgaut tikraja spalva blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveikos,
ir vel nauji namuciai
Atsakyti
na va ir mano baltas daiktas prie dirbtinio apsvietimo laukiu nuomoniu  bigsmile.gif

man rodos gerai g.gif lyginant visus tris - paskutinis priimtiniausiais. antras variantas melsvas...

QUOTE(wite @ 2009 01 15, 19:53)
Dabar aš padarysiu apklusą dėl kiaušinių, kol jų namie vis dar yra. lotuliukas.gif
Ar galima dar baltų daiktų kompozicijai sudaryti? Baltų, bet ne kiašinių? Bet pagrindiniu efektu, aišku, liktų kiaušinis  ax.gif  Ant lapo fotografuot reikia? Galima ant blizgaus balto paviršiaus?

bandyk visaip, atsirinksi kas išeis, kas ne. Aš du kadrus su šešėliais turiu, dar viena mintis buvo, bet saulė dingo, nespėjau doh.gif

Rimtai mastau apie Canon 450D, kas turit - kokie minusai? ax.gif
Atsakyti
Panos,ar galiu kaip nors sugadinti fotika sunkdama prie kompo? unsure.gif Kazkoks keistas kvapas pradejo jaustis unsure.gif Diedo nera,bijau pati toliau rakineti unsure.gif Kad tik nesugestu,nes reikes naujo,o jei naujo tai veidrodinio,o as dar fotografuoti nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 15, 22:54)
Panos,ar galiu kaip nors sugadinti fotika sunkdama prie kompo? unsure.gif Kazkoks keistas kvapas pradejo jaustis unsure.gif Diedo nera,bijau pati toliau rakineti unsure.gif Kad tik nesugestu,nes reikes naujo,o jei naujo tai veidrodinio,o as dar fotografuoti nemoku verysad.gif

nu gal neturėtų sugest g.gif
Atsakyti