Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

"Nauja didelio pajėgumo baterija prailgina fotografavimo laiką po įkrovimo iki 500 nuotraukų maks." cia is mano fotiko aprasymo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 16:10)
tai kitas reikalas, jei yra kur det mirksiukas.gif

stikline, man tas pats doh.gif  lotuliukas.gif uztat ir butina biggrin.gif

laikyt kur yra, bet man nepatogu todel vistik pirksiu krepsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 16:15)
radau aprasyme, kad 300 foto mirksiukas.gif tai cia daug ar mazai? tongue.gif

nzn... as cia neseniai fotografavau kaledu eglute.. privariau pilna 2gb kortele - t.y. apie 500 jpg kadru - dar kazkiek vietoj tryniau... tai man rode, kad isnaudotas trecdalis baterijos... aisku fotkinau tai be blico... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 14:04)
tai su tuo ir sutikau iskart...  ax.gif  tik vel gi, tai nereiskia, kad as supratau ir noriu suprast jo tokius siekius smile.gif

aš ką ir bandžiau pasakyti - ne visada reikia suprasti. kartais, kai darbuose jaučiamas teigiamas emocinis krūvis, pakanka pajusti. o dažniausiai tereikia priimti smile.gif
Atsakyti
g.gif pas mane tai nelabai daug laiko bet gal del to kad naujas ir nepratampytas g.gif
Atsakyti
Nu jus duodat doh.gif Parlekiau namo kavos atsigerti,tai neturiu net kada,skaitau ka priraset doh.gif
Gerai jums,vaikus galit fotografuoti wub.gif O pas mane tik katinas,kuris labai nemegsta pozuoti doh.gif Kiek kartu bandziau,tai net geda pries ji pasidaro,ziuri i mane kaip i kokia stupid.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 16:35)
aš ką ir bandžiau pasakyti - ne visada reikia suprasti. kartais, kai darbuose jaučiamas teigiamas emocinis krūvis, pakanka pajusti. o dažniausiai tereikia priimti smile.gif

Ziuriu nemazai apie matytas nuotraukas kalbat.Pasiziurejau ir as vakar paskubom ir galiu pasakyti,kad as nemoku tokiu nuotrauku ziureti schmoll.gif Keitos jos, nes ne iprastos,o paskui pas mane prasideda toks galvojimas,ne apie pacia foto,bet apie ta zmogu kuris tai sugalvojo,apie ta kas pozavo. doh.gif Nu pradedu slieku jieskoti ne ten kur reikia doh.gif Visada man taip kai ka nors keistesnio pamatau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 15, 14:15)
o ka jus ten su kiausiniais darot?  blush2.gif

As apie kiausinius jau galvoju ir diena ir nakti stupid.gif visokias idejas kuriu doh.gif siandien pagaliau nusipirkau kiausiniu, tai eisiu ju pleskint, tikiuosi bus fotogeniski cool.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 16:01)
tai kur fotkias, jei krepsio ner blink.gif nu be sito is vis neisivaizduoju tongue.gif gi nesaugu labai unsure.gif 
as pirkau fotika, tai krepsi, papildoma batarke ir dar didesne korta tongue.gif
ne nezinau tiksliai, bet labai daug siaip tongue.gif

As pirkdama fotika nusipirkau 4gb korta ir krepsi, be krepsio tai butu baisu, kad fotikas nesuduztu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 16:35)

net atsiverciau visas savo zinutes perziuret... biggrin.gif lyg ir niekur nesakiau, kad nepriimu... g.gif sakiau, kad nervina - tai irgi emocija... biggrin.gif

na jeigu autoriui patinka tai ka jis daro, ir jeigu yra kam patinka jo darbai - tai tegu sau megaujas... biggrin.gif

bet Tu savo nuomones apie ta serija, neissakei... ax.gif tikrai butu idomu isgirst... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 sausio 2009 - 16:54
ok, chebra - varau namolio jau... ir pc darbe paliksiu... nes kitaip bus lomkes biggrin.gif iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
na va ir mano baltas daiktas prie dirbtinio apsvietimo laukiu nuomoniu bigsmile.gif

auto
user posted image

lempute
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 16:48)
net atsiverciau visas savo zinutes perziuret...  biggrin.gif  lyg ir niekur nesakiau, kad nepriimu...  g.gif  sakiau, kad nervina - tai irgi emocija...  biggrin.gif

na jeigu autoriui patinka tai ka jis daro, ir jeigu yra kam  patinka jo darbai - tai tegu sau megaujas...  biggrin.gif 

bet Tu savo nuomones apie ta serija, neissakei... ax.gif  tikrai butu idomu isgirst...  smile.gif

aš nenorėčiau savo nuomonės apie tas foto išsakyti smile.gif nes ne apie jas konkrečiai norėjau diskusiją užvesti, o apskritai apie sugebėjimą priimti kitokius vaizdus, emocijas, mIAnus, negu savieji smile.gif
gal netgi temas sumaišiau ir balamutinu čia Jus ne į temą biggrin.gif

Atsakyti
Edeva, man berods neblogai smile.gif

Dabar aš padarysiu apklusą dėl kiaušinių, kol jų namie vis dar yra. lotuliukas.gif
Ar galima dar baltų daiktų kompozicijai sudaryti? Baltų, bet ne kiašinių? Bet pagrindiniu efektu, aišku, liktų kiaušinis ax.gif Ant lapo fotografuot reikia? Galima ant blizgaus balto paviršiaus?
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 15, 19:53)
Edeva, man berods neblogai  smile.gif

Dabar aš padarysiu apklusą dėl kiaušinių, kol jų namie vis dar yra. lotuliukas.gif
Ar galima dar baltų daiktų kompozicijai sudaryti? Baltų, bet ne kiašinių? Bet pagrindiniu efektu, aišku, liktų kiaušinis  ax.gif  Ant lapo fotografuot reikia? Galima ant blizgaus balto paviršiaus?

4u.gif

del visu amuniciju manau nieko tokio jei kiausas bus pagrinde del blizgaus net nzn g.gif nemanau kad blizgus gausis visiskai baltas baltame unsure.gif jei klystu pataisykit biggrin.gif
Atsakyti