Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 10:15)
Kadangi as siuo metu mokausti fotografuoti tik teoriskai,tai man pasistojo toks klausimas,sakykit jeigu as noriu juodai baltos foto,tai man jau fotografuoti ja ant tokio nustatymo,ar padaryti spalvota ir paskui versti? bigsmile.gif

as tik uz spalvota foto, veliau paversta j/b smile.gif

va radau ne maza straipsniuka apie portretus:
http://www.efoto.lt/...mokos_portretas

Mes paskutiniam puslapy blink.gif einu atidaryt tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 sausio 2009 - 10:18
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 10:14)
As vis dar noriu pakalbet apie portretus biggrin.gif is tikro, gal kas skaitet apie portretu kompozicija daugiau?  g.gif

Nelabai domiuosi is tikro,gal uz tai kad neturiu ka portretinti.Nors knyga Moteru fotografavimo menas mielai pasivartau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 10:16)
as tik uz spalvota foto, veliau paversta j/b smile.gif
va radau ne maza straipsniuka apie portretus:
http://www.efoto.lt/...mokos_portretas

O kodel?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 11:18)

AŠ irgi visada spalvotas verčiu į j/b. O jei iškart fotkinsi j/b, tai mažiau galimybių pakoreguoti, bent jau aš taip galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 20, 10:22)
AŠ irgi visada spalvotas verčiu į j/b. O jei iškart fotkinsi j/b, tai mažiau galimybių pakoreguoti, bent jau aš taip galvoju  g.gif

Aiku viskas.Bet tai kam tada prideda i aparatus tokiu dalymu kaip wb,sepija ir .t.t.Galetu ka nors geriasnio tada itaisyti i ju vieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 11:25)
Aiku viskas.Bet tai kam tada prideda i aparatus tokiu dalymu kaip wb,sepija ir .t.t.Galetu ka nors geriasnio tada itaisyti i ju vieta blush2.gif

Na čia gal žmonėms, kurie nedirba su PS ir kitom programom g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 20, 10:22)
AŠ irgi visada spalvotas verčiu į j/b. O jei iškart fotkinsi j/b, tai mažiau galimybių pakoreguoti, bent jau aš taip galvoju  g.gif

drinks_cheers.gif tai suteikia daugiau laisves seseliams, atspalviams ir pan... ax.gif

Nauja tema

nepamenu, ka ten reikejo irasyt i sarasa smile.gif, kol galiu pataisyt - saukit garsiai mirksiukas.gif

Ir Anasko as asmeniskai suteikiau slaptazodi - tikiuos nesupyksit labai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 sausio 2009 - 10:27
QUOTE(inesaS @ 2009 01 20, 10:15)
Kadangi as siuo metu mokausti fotografuoti tik teoriskai,tai man pasistojo toks klausimas,sakykit jeigu as noriu juodai baltos foto,tai man jau fotografuoti ja ant tokio nustatymo,ar padaryti spalvota ir paskui versti? bigsmile.gif

Reikia fotkinti spalvotai, o tik paskui versti, nes kaip jau Stikline rase daugiau galimybiu yra paskui pakoreguoti foto ax.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 10:16)

eteriui pagyvinti keliu vakarykštį savo bandymą.

Man siek tiek tamsoka atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 10:27)
drinks_cheers.gif  tai suteikia daugiau laisves seseliams, atspalviams ir pan...  ax.gif

Nauja tema
nepamenu, ka ten reikejo irasyt i sarasa smile.gif, kol galiu pataisyt - saukit garsiai mirksiukas.gif

Ir Anasko as asmeniskai suteikiau slaptazodi - tikiuos nesupyksit labai  blush2.gif  biggrin.gif

Nu kur jau cia pyksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 20, 10:28)
Man siek tiek tamsoka atrodo unsure.gif

aha, tamsoka. jinai tokia vystanti, tai man ir norėjos pabrėžti tą "išėjimą". ale matyt, dar per mažai nuvytus, kad tamsumas pasiteisintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 20, 11:16)

ir labai labai noriu padėkoti Stebuklei, kad vis pas mus užsuka ir kažką pakomentuoja. mes gi nepatyrę dar ir mum labai gerai, kai kažkas pasako mūsų nepastebėtą detalę  4u.gif

eteriui pagyvinti keliu vakarykštį savo bandymą.

prasom, bet nera uz ka. Jei kiekviena bandytumet komentuot kito nuotrauka garsiai, greiciau pacios ismoktumet.

nuotrauka tamsoka.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti