Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2009 01 15, 15:29)
kad jau tiko padarytas wb ND dabar nerimsiu su fokusu  ax.gif ryt bandysiu vel ir vel ... dabar fotiko batarke padejau krautis 3 karta  16h ax.gif

tokiu momentu labai dziaugiuosi antra batarke thumbup.gif tik va beda nepamenu kurie pakroviau kiek laiko doh.gif del fokuso ir as kazkaip dar nelabai draugauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 15, 15:46)
tokiu momentu labai dziaugiuosi antra batarke  thumbup.gif tik va beda nepamenu kurie pakroviau kiek laiko  doh.gif del fokuso ir as kazkaip dar nelabai draugauju  blush2.gif

pas mane eilinis fotikas, ale as vis tiek neisivaziduoju, kaip galima su viena batarke gyvent blush2.gif lotuliukas.gif pirkau fotkia ir is karto antra akuma -ne kalbos kitos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 15, 15:46)
tokiu momentu labai dziaugiuosi antra batarke  thumbup.gif tik va beda nepamenu kurie pakroviau kiek laiko  doh.gif del fokuso ir as kazkaip dar nelabai draugauju  blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 15:50)
pas mane eilinis fotikas, ale as vis tiek neisivaziduoju, kaip galima su viena batarke gyvent blush2.gif  lotuliukas.gif pirkau fotkia ir is karto antra akuma -ne kalbos kitos tongue.gif  lotuliukas.gif

nu kazkaip gyvenu ax.gif dabar labai laukiu atvaziuojant nuotolinio pulto, paskui noriu krepsi nusipirkti, tada gal batarke ax.gif
Atsakyti
nu gyvenu kazkaip biggrin.gif dar ne karto nepavede... tpfu, tpfu, tpfu...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 16:50)
pas mane eilinis fotikas, ale as vis tiek neisivaziduoju, kaip galima su viena batarke gyvent blush2.gif  lotuliukas.gif pirkau fotkia ir is karto antra akuma -ne kalbos kitos tongue.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi iškart du komplektus batarkių užsipirkau...ir labai džiaugiuosi tuo biggrin.gif
Atsakyti
O tai kiek fotkiu jus padarot vienu uzkrovimu tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 15, 15:53)
nu kazkaip gyvenu  ax.gif dabar labai laukiu atvaziuojant nuotolinio pulto, paskui noriu krepsi nusipirkti, tada gal batarke  ax.gif

tai kur fotkias, jei krepsio ner blink.gif nu be sito is vis neisivaizduoju tongue.gif gi nesaugu labai unsure.gif
as pirkau fotika, tai krepsi, papildoma batarke ir dar didesne korta tongue.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 15:56)
O tai kiek fotkiu jus padarot vienu uzkrovimu tada?  g.gif

ne nezinau tiksliai, bet labai daug siaip tongue.gif

na pvz kelionej butu pravalas, jei nusibaigtu nelaiku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 sausio 2009 - 16:02
QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 16:01)
tai kur fotkias, jei krepsio ner blink.gif nu be sito is vis neisivaizduoju tongue.gif gi nesaugu labai unsure.gif 
ne nezinau tiksliai, bet labai daug siaip tongue.gif

kuprinej nuo laptopo ax.gif kortas turiu dvi viena 2gb kita 8gb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 16:56)
O tai kiek fotkiu jus padarot vienu uzkrovimu tada?  g.gif

Neskaičiavau biggrin.gif bet batarkės pas mane kaip tyčia nusibaigia pačiu svarbiausiu momentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 15, 16:02)
kuprinej nuo laptopo  ax.gif kortas turiu dvi viena 2gb kita 8gb  ax.gif

tai kitas reikalas, jei yra kur det mirksiukas.gif

stikline, man tas pats doh.gif lotuliukas.gif uztat ir butina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 16:01)

drinks_cheers.gif thumbup.gif

nu viskas valgyt padariau namai tvarkoj einu fotkint wub.gif nes jau kelinta diena nepriejau doh.gif tai vis kas nors svarbiau unsure.gif bet tikiuosi isgausiu ta balta tik vistiek nesuprantu kodel nufotkinus balta lapa ir poto daikta jis buna melsvas g.gif
Atsakyti
radau aprasyme, kad 300 foto mirksiukas.gif tai cia daug ar mazai? tongue.gif
Atsakyti