Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 19, 21:16)
thumbup.gif nieko nei per daug, nei per mazai. Ir nieko nereik kirp. Vaikas lyg atidares duris kviecia prie eglutes. tik wb vel slubuoja.

o as nepastebejau, kad wb nugrybaves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 19, 16:27)
nusipirkau siandien 50-uka ...oioi koks geris  ir difuzeri ant blico,tai irgi 

fainiai - sveikinimai su naujais pirkiniais 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 19, 16:28)
manes penktadieni laukia draugo gimtadienis ir ten bus romantiskai sviesos isjungtos  susitarem, kad svesim zvakiu sviesoje, 00h pasitiksim kaip naujus metus su saltom ugnelem  kokie cia nustatymai butu geriausi ?

nu znk sunku man ka pasakyt... g.gif aisku, kad bus stovas reikalingas... pasibandyk pries kelias dienas ivairius derinius...

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 17:20)
čia man toks klausimas iškilo, ką jūs darot su picasa? ten galima nuotraukas tvarkyt ar tik jas žiūrėti?

as naudoju, kai man reik greit kazka surast foto archyve - nes tikrai gerai suorganizuoja visas foto, istraukia jas is visu pc kampu...

be to - labai patogiai ir greit tas fotkes sukrauna i internetinius albumus...

vienintelis minusas, kad keliant i sm - picasa jas dazniausiai pavagia... kazkas ten su ja negerai tuo klausimu...

QUOTE(jolitana @ 2009 01 19, 17:41)

idedu nuotraukyte, laukiu jusu kritikos...

jo - fokusas apykaklej, bet ir siaip kazko per daug triuksmo ir neryskumo... g.gif

sveikinimai su nauju fotiku 4u.gif

QUOTE(wite @ 2009 01 19, 20:43)

Peperoni, netrink daugiau nuotraukų  blush2.gif  Nieko nesupratau paskui, kas toj nuotraukoj buvo..

sikart turejau rimta priezasti rolleyes.gif bet ta foto yra albume, kritikos foldery... mirksiukas.gif

Armana - man visai patinka wub.gif gal kiek norisi maziau apsviestos veiuko puses, bet is esmes nieko nedaryciau ko gero... g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 19, 22:22)
o as nepastebejau, kad wb nugrybaves  unsure.gif

na nezinau, gal berniuko odos spalva tokio violetinio atspalvio turi mastau.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz komentarus 4u.gif

Kazko siandien nebemoku rasyti, vis klaidu priveliu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 19, 21:28)
na nezinau, gal berniuko odos spalva tokio violetinio atspalvio turi mastau.gif

Tikrai gal siek tiek nugrybaves WB, pabandziau pataisyti ax.gif

Buvo:

user posted image

Po korekciju:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 19 sausio 2009 - 21:29
QUOTE(Armana @ 2009 01 19, 22:37)

Man vis tik pirmas variantas geriau. 4u.gif
Koreguotame veidas lyg ir naturalesnis, bet man atrodo, kad vis tiek yra islikes kazkoks melynumas/violetinumas. g.gif
Be to ir fonas pradiniame variante grazesnis. smile.gif Siltesnes spalvos.
Atsakyti
as picasa instaliavau vien del to, kad galeciau draugams ar giminiams siusti nuotrauku nuorodas perziurai, o paskui pamaciau kad ten galima ir filmuka is nuotrauku sukurt, ir koliaza sukurt ir pan. Man kaip nenaudojanciai photoshopo , tai gerai pazaist.
Atsakyti
Man pirma vis tiek geriau... gal tarpinio varianto reiktu... g.gif

Jurina, mano pasiutele vyresnele, kol as buvau sportuose, sugalvojo savo skype uzsilogint... doh.gif unsure.gif galim dabar bandyt vel (palikciau nakciai) , arba tada ryt ryte... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 19, 22:37)
Aciu, mergaites, uz komentarus 4u.gif

Kazko siandien nebemoku rasyti, vis klaidu priveliu blush2.gif
Papildyta:

Buvo:

user posted image

Po korekciju:

user posted image

http://i22.photobuck...nkai/045-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 19, 21:37)

Buvo:

Po korekciju:

man visgi pirmas geriau ax.gif
Atsakyti
Sveiki kolegos blush2.gif as taip nekukliai noreciau paprasyti prisijungti prie Jusu kurybinio albumo blush2.gif , jei aisku Jus nebusite pries. Man paciai patinka kurti, ieskoti, o konkurencija tai didziausis stimulas tobuleti paciai bigsmile.gif bet deja, musu albumas uzmigo unsure.gif ir dabar tiesiog visos idejos uzmigo su juo verysad.gif
As pazadu pagal galimybes ten aktyviai dalyvauti, komentuoti nuotraukas. Sitoje temoje nespeju fiziskai tiesiog kazka rasyti. Tikiuosi priimsit teisinga sprendima del manes, o jei ir neteisinga hihihi.gif suprasiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 19, 23:34)
Tikiuosi priimsit teisinga sprendima del manes, o jei ir neteisinga  hihihi.gif suprasiu angel_sadangel.gif

manau negali buti nei kalbos priimti ar ne, tai viesa, ir jungiasi visi norintys, o ypac komentuojantys tai labai laukiami biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 19, 22:34)
Sveiki kolegos blush2.gif  as taip nekukliai noreciau paprasyti prisijungti prie Jusu kurybinio albumo blush2.gif , jei aisku Jus nebusite pries. Man paciai patinka kurti, ieskoti, o konkurencija  tai didziausis stimulas tobuleti paciai bigsmile.gif bet deja, musu albumas uzmigo unsure.gif ir dabar tiesiog visos idejos uzmigo su juo verysad.gif
As pazadu pagal galimybes ten aktyviai dalyvauti, komentuoti nuotraukas. Sitoje temoje nespeju fiziskai tiesiog kazka rasyti. Tikiuosi priimsit teisinga sprendima del manes, o jei ir neteisinga  hihihi.gif suprasiu angel_sadangel.gif

Anasko - eik tu peklon biggrin.gif 2 kart perskaiciau, kol patikejau, ka parasei biggrin.gif net nzn ka pasakyt hihihi.gif as tai mielai uz 4u.gif
Atsakyti