Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes

kad nebuvau tarp tu dvieju puslapiu isiterpusi, bet zinokite noriu slaptazodzio...
ir tikrai nesiruosiu is cia dingti, tiesiog nelabai iseina susidoroti su laiko trukumu, bet sitas forumas pas mane pastoviai online smile.gif tongue.gif tiksliau as online istisas dienas lotuliukas.gif
Papildyta:
besisupantis berniukas, kaip pirmas kartas- bandymas, tai galima uzskaityti, o priekabiauti yra kur biggrin.gif
Papildyta:
idedu nuotraukyte, laukiu jusu kritikos...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 19 sausio 2009 - 17:37
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 16:14)
as tai pabusiu ziauri ax.gif  blush2.gif  bet nieko cia gero blush2.gif

Tai ir nesakau, kad cia labai gerai. Net ir rasiau, kad tik truputi gavosi biggrin.gif
QUOTE(ediper @ 2009 01 19, 16:28)
jo truputi  smile.gif

judesi ne su TV programa reikia fotografuot? blush2.gif

O su kuo? unsure.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 19, 17:41)
besisupantis berniukas, kaip pirmas kartas- bandymas, tai galima uzskaityti, o priekabiauti yra kur biggrin.gif

idedu nuotraukyte, laukiu jusu kritikos...

Net nesigincyju 4u.gif Ir pati zinau tongue.gif

Nu kad nerysku g.gif Ar cia triuksmai tokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 17:20)
čia man toks klausimas iškilo, ką jūs darot su picasa? ten galima nuotraukas tvarkyt ar tik jas žiūrėti?

Galima ir tvarkyti šiek tiek, bet man nelabai patinka, prie PS nepridėsi schmoll.gif
Atsakyti
jo nerysku, o man pasakykite kur fokusas, suku galva kur jis g.gif
Atsakyti
Belly, man tavasis judesys kaip pirmas toks blynas atrodo thumbup.gif Aisku, veido norisi ryskesnio, bet pati foto tai man labai wub.gif

Jolitana, fokusas ant marskinuku, ko gero del to veidas neryskus?

Olo nuorodos - super dalykeliai. 4u.gif Zinau, kad buna pirkti kazko panasaus. Makro dezes vadinasi berods. Bet pats pasidarysi-sutaupysi. smile.gif

Nebuk per diena- o cia jau ir revoliucija ivykusi. blink.gif biggrin.gif
Noreciau ir as slaptazodzio, jei manote, kad verta esu... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 19, 17:58)
jo nerysku, o man pasakykite kur fokusas, suku galva kur jis  g.gif

lyg ant kairiojo kalnieriuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 19, 17:34)
Tai lauksim foto dabar bigsmile.gif Kur ir uz kiekpirkai? blush2.gif

biggrin.gif su foto sunkiau
pirkau Jessops uz £79 ,uzsisakiau collect at store ,siryk uzsakiau ir po 15 min jie man texta atsiunte,kad jau galiu eit pasiimt thumbup.gif
kadangi upas pakilo,tai ir ebay spejau apsipirkti(o tai vis neprisiruosdavau blush2.gif ),tik kad kol is tos chinos atsius doh.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 19, 18:14)
Sveikinu su naujaisiais pirkiniais  4u.gif

aciu bigsmile.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 19, 18:58)
jo nerysku, o man pasakykite kur fokusas, suku galva kur jis  g.gif

man atrodo kalnieriuke g.gif bet irgi toks neryskus
Atsakyti
Jolitana, butu labai grazus portretukas, jei ne fokusas ant marskinuku doh.gif 4u.gif o jau akiu grozis, jas reiktu fokusuot rolleyes.gif
Atsakyti
nu mergiotes, ir as slaptazodzio noriu 4u.gif
Atsakyti
Beje, dar apie judancio objekto sekima (judantis objektas ryskus, o aplinka islieta):
tai vadinama Panning

Anot Scott Kelby, pasirinkite uzrakto greiti 1/30 arba 1/60 sekundes.
Kadruokite fotoaparatu sekdami savo objekta. Del tokio fotoaparato judejimo fonas tampa neryskus, o sekamas objektas islieka ryskus.
Noredami uzfiksuoti rysku vaizda, pasirinkite serijinio fotografavimo rezima -fotografuodami kelis kadrus per sekunde tikrai nenusivilsite.

Pati nebandziau, bet idomu butu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 19 sausio 2009 - 18:17
QUOTE(linole @ 2009 01 19, 19:15)
Beje, dar apie judancio objekto sekima (judantis objektas ryskus, o aplinka islieta):
tai vadinama Panning

Anot Scott Kelby, pasirinkite uzrakto greiti 1/30 arba 1/60 sekundes.
Kadruokite fotoaparatu sekdami savo objekta.  Del tokio fotoaparato judejimo fonas tampa neryskus, o sekamas objektas islieka ryskus.
Noredami uzfiksuoti rysku vaizda, pasirinkite serijinio fotografavimo rezima -fotografuodami kelis kadrus per sekunde tikrai nenusivilsite.

Pati nebandziau, bet idomu butu.  smile.gif

Aš bandžiau prieš mėnėsį gal kokį, tai vienas kadras tik normalus gavos. doh.gif biggrin.gif Reikia įgudžių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 19, 18:10)
nu mergiotes, ir as slaptazodzio noriu 4u.gif

a nusiunte kas? g.gif
Atsakyti