Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(olo @ 2009 01 19, 16:04)
O cia dar pasiskaitymui pries miega !

Svarbūs parametrai ir terminai

jau miegot ruosiesi? bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 19, 14:57)
Mergaites,kaip fotkinat judancius objektus?Teoriskai tai as zinau,bet ar jums iseina praktiskai?Vakar bandziau zaidziancius krepsini nupyskinti,tai nei vienos net pakenciamos nuotraukos nepadariau doh.gif

Cia viena is daug nuotrauku kuri truputi gavosi doh.gif biggrin.gif Jau fotike pasiziurejus nudziugau, kad gerai, bet grizus namo per kompa pamaciau, kad fokusas ant kapisono. bet kaip is pirmuju bandymu, tai neblogai. Dariau taip kaip peperoni aprase smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 19 sausio 2009 - 16:09
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 16:05)
jau miegot ruosiesi?  bigsmile.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Belly,o man gaunasi,kad fonas vietoj,o objekto net nesimato,kaip viskas isplaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 17:05)
jau miegot ruosiesi?  bigsmile.gif  tongue.gif

Nu dar biski ne !

O sita turit?
Depth of Field Calculator
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 19 sausio 2009 - 16:15
QUOTE(Belly @ 2009 01 19, 16:08)
Cia viena is daug nuotrauku kuri truputi gavosi  doh.gif  biggrin.gif  Jau fotike pasiziurejus nudziugau, kad gerai, bet grizus namo  per kompa pamaciau, kad fokusas ant kapisono. bet kaip is pirmuju bandymu, tai neblogai. Dariau taip kaip peperoni aprase  smile.gif

as tai pabusiu ziauri ax.gif blush2.gif bet nieko cia gero blush2.gif
Atsakyti
sveiki bigsmile.gif

Gal galit ir man pasiusti ta slaptazodi ? blush2.gif

nusipirkau siandien 50-uka ...oioi koks geris bigsmile.gif ir difuzeri ant blico,tai irgi thumbup.gif ( pasigyriau rolleyes.gif )

Belly,man maluno nuotrauka kazkaip... gal noretusi ,kad butu objektas is toliau fotografuotas ... ir pasvyrimas kliuna .
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 15:16)
kol nesugalvojo romantiskai sviesas isjungt  lotuliukas.gif  doh.gif

manes penktadieni laukia draugo gimtadienis ir ten bus romantiskai sviesos isjungtos ax.gif susitarem, kad svesim zvakiu sviesoje, 00h pasitiksim kaip naujus metus su saltom ugnelem ax.gif kokie cia nustatymai butu geriausi ?
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 19, 17:08)
Cia viena is daug nuotrauku kuri truputi gavosi  doh.gif  biggrin.gif  Jau fotike pasiziurejus nudziugau, kad gerai, bet grizus namo  per kompa pamaciau, kad fokusas ant kapisono. bet kaip is pirmuju bandymu, tai neblogai. Dariau taip kaip peperoni aprase  smile.gif

jo truputi smile.gif

judesi ne su TV programa reikia fotografuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 19, 16:27)
sveiki  bigsmile.gif

Gal galit ir man pasiusti ta slaptazodi ?  blush2.gif

nusipirkau siandien 50-uka ...oioi koks geris  bigsmile.gif ir difuzeri ant blico,tai irgi  thumbup.gif  ( pasigyriau  rolleyes.gif  )

Belly,man maluno nuotrauka kazkaip... gal noretusi ,kad butu objektas is toliau fotografuotas ... ir pasvyrimas kliuna .

Tai lauksim foto dabar bigsmile.gif Kur ir uz kiekpirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 19, 16:02)
Sakykit,o kuo skiriasi PS SC2 nuo SC3?

CS3 naujasne versija, neturi Image ready atskirai kaip PS CS2.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 19, 16:27)
nusipirkau siandien 50-uka ...oioi koks geris  bigsmile.gif ir difuzeri ant blico,tai irgi  thumbup.gif  ( pasigyriau   rolleyes.gif  )

Sveikinu su naujaisiais pirkiniais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 19 sausio 2009 - 17:33
čia man toks klausimas iškilo, ką jūs darot su picasa? ten galima nuotraukas tvarkyt ar tik jas žiūrėti?
Atsakyti