Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 19, 14:57)
Mergaites,kaip fotkinat judancius objektus?Teoriskai tai as zinau,bet ar jums iseina praktiskai?Vakar bandziau zaidziancius krepsini nupyskinti,tai nei vienos net pakenciamos nuotraukos nepadariau doh.gif

as turejau patirties su vaiku sokiu svente... ax.gif viskas buvo kuo puikiausia, kol nesugalvojo romantiskai sviesas isjungt lotuliukas.gif doh.gif

pasirenku viena fokusavimo taska ir su juo gaudau mane dominanti objekta.... diafragma apie f/5... fotografuoju serijom - visada nors viena is tu foto buna gera.... t.y. tas objektas sustinges, o visi kiti aplink - judesy...

kol kas tik tiek esu ispesus kokybisko is judesio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 sausio 2009 - 15:23
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 15:16)
as turejau patirties su vaiku sokiu svente... ax.gif  viskas buvo kuo puikiasia, kol nesugalvojo romantiskai sviesas isjungt  lotuliukas.gif  doh.gif

pasirenku viena fokusavimo taska ir su juo gaudau mane dominanti objekta.... diafragma apie f/5... fotografuoju serijom - visada nors viena is tu foto buna gera.... t.y. tas objektas sustinges, o visi kiti aplink - judesy...

kol kas tik tiek esu ispesus kokybisko is judesio...  g.gif

O ant ko nustatai?M,A,S?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 19, 15:22)
O ant ko nustatai?M,A,S?

Av (diafragmos prioritetas)

Ramutes - dabar tikrai gerai smile.gif

ale kaip prikomentavo visi kiausus hihihi.gif vis tik gerai, kad pakeitem ta slaptazodi hihihi.gif

dabar jau laukiu kritikos savo auto... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 sausio 2009 - 15:40
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 15:53)
nu znk Sadi, jau esu ne karta susidurus su beprotiskai smalsiais zmonem...  unsure.gif  ne visada tas malonu... aisku nelabai cia tas gelbes, bet nors kiek... pvz vakar tikrai norejau pastabu del savo auto gaut - nu bet laikyt viesam etery kol kas nenoriu...  unsure.gif ir trint kazkaip nei sis, nei tas gaunas...  g.gif

Vakar ir aš mačiau tavo auto, tik nepakomentavau..tiesą sakant jau beveik ir pamiršau ką mačiau, norėtųsi dar pažvelgt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 15:38)
Vakar ir aš mačiau tavo auto, tik nepakomentavau..tiesą sakant jau beveik ir pamiršau ką mačiau, norėtųsi dar pažvelgt...  biggrin.gif

idejau smile.gif prie kritikos smile.gif
Atsakyti
Klausykit, kas turi picasa? Neseniai buvo programos atnaujinimas, ar kaip jis vadinas, tai dingo pas man kelios papkutes su nuotraukom , kompe kur prie "dokumentu" laikau yra, o is picasos dingo. O naujove - žiūryklė - kam skirta? Kaip supratau su ja galima bus RAW formato nuotraukas tvarkyt, tik tam ar dar kam nors? Vis neprisiruosiu instaliuot savo sony diska, net nzn ar geras ten dalykas ar nelabai. O gal kas zino kokiu patikimu psl kad photoshopa parsisiut? nes pora kartu bandziau, tai vis su nuogybem kokiom susiduriu blush2.gif ar cia man taip sekas uzsiraut hihihi.gif
Atsakyti
manes neileiedzia blush2.gif paswordas toks koki siunte Peperoni tik su tarpeliu tarp zodziu ?

iejau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 19 sausio 2009 - 15:56
tarpelis gale
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 19, 15:39)
Klausykit, kas turi picasa? Neseniai buvo programos atnaujinimas, ar kaip jis vadinas, tai dingo pas man kelios papkutes su nuotraukom , kompe kur prie "dokumentu" laikau yra, o is picasos dingo. O naujove - žiūryklė - kam skirta? Kaip supratau su ja galima bus RAW formato nuotraukas tvarkyt, tik tam ar dar kam nors? Vis neprisiruosiu instaliuot savo sony diska, net nzn ar geras ten dalykas ar nelabai. O gal kas zino kokiu patikimu psl kad photoshopa parsisiut? nes pora kartu bandziau, tai vis su nuogybem kokiom susiduriu  blush2.gif  ar cia man taip sekas uzsiraut  hihihi.gif

parasyk man i az savo skype wink.gif as turiu PS SC3 smile.gif
Atsakyti
Dar viena nuoroda smile.gif

Super Simple Light Tent

Gal pabandyti pasigamint g.gif
Atsakyti
Sakykit,o kuo skiriasi PS SC2 nuo SC3?
Atsakyti
O cia dar pasiskaitymui pries miega !

Svarbūs parametrai ir terminai

Atsakyti