Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 14:50)
Oj jūs, kgb'istės smile.gif pažengusios užsirakino namų darbus tik tada kai autoprotretus fotkino, kai jau buvo atsisijoję daugelis ir daugmaž sudėtis klasės nusistovėjo smile.gif
pas mus gi dar formuojasi kursas, kas išeina, kas ateina. Reikėjo palaukt su tuo rakinimu  mirksiukas.gif

kai pas mus nusistovės klasė ir prieisim prie autoportretų, bus galima pakeisti mirksiukas.gif šiaip yra pamokų nelabai gerų su tokiais viešais albumais, tad aš esu už užrakinimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 14:53)
man irgi toks kl iskilo g.gif nenaturaliai kazkaip? g.gif

va cia ir yra isdegimas smile.gif per ilgas islaikymas buvo wink.gif nes fokusuota ryskiai i juoda plota, o aplink balta - tai tas fotika ir suklaidino.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 14:53)
nu znk Sadi, jau esu ne karta susidurus su beprotiskai smalsiais zmonem...  unsure.gif  ne visada tas malonu... aisku nelabai cia tas gelbes, bet nors kiek... pvz vakar tikrai norejau pastabu del savo auto gaut - nu bet laikyt viesam etery kol kas nenoriu...  unsure.gif

dėl auto tai visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 14:54)
va cia ir yra isdegimas smile.gif per ilgas islaikymas buvo wink.gif nes fokusuota ryskiai i juoda plota, o aplink balta - tai tas fotika ir suklaidino....  ax.gif

tai kodel tada uzskaitei ND? tongue.gif
Atsakyti
Mergaites,kaip fotkinat judancius objektus?Teoriskai tai as zinau,bet ar jums iseina praktiskai?Vakar bandziau zaidziancius krepsini nupyskinti,tai nei vienos net pakenciamos nuotraukos nepadariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 14:56)
tai kodel tada uzskaitei ND? tongue.gif

nes wb - tai gerai atrodo biggrin.gif

nu ok - neuzskaitau biggrin.gif gera as snd - jau ir taip cia prisidirbau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 14:58)
gera as snd - jau ir taip cia prisidirbau  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko neprisidirbai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 19, 14:57)
Mergaites,kaip fotkinat judancius objektus?Teoriskai tai as zinau,bet ar jums iseina praktiskai?Vakar bandziau zaidziancius krepsini nupyskinti,tai nei vienos net pakenciamos nuotraukos nepadariau doh.gif

teoriškai reik labai trumpo išlaikymo. Arba bandyt tą panning, bet čia jaučiu reikia treniruotis kad judėt kartu su objektu g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 14:58)
nu ok - neuzskaitau biggrin.gif  gera as snd - jau ir taip cia prisidirbau  blush2.gif

nu va, b ūsim mes su bonda kaltos blush2.gif
Atsakyti
As irgi isbandziau naujaji slaptazodi cool.gif , tai is trecio karto ileido bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 14:50)
Oj jūs, kgb'istės smile.gif pažengusios užsirakino namų darbus tik tada kai autoprotretus fotkino, kai jau buvo atsisijoję daugelis ir daugmaž sudėtis klasės nusistovėjo smile.gif
pas mus gi dar formuojasi kursas, kas išeina, kas ateina. Reikėjo palaukt su tuo rakinimu  mirksiukas.gif
o kodėl manual režimu siena tokia balta?

Manual islaikymas 1/5, gal delto. kai pamaciau nuotrauka ir man pasirode, kad isdegus, bet kai patikrinau , rode, tik maza isdegusi ploteli prie uodegos g.gif , su islaikymu 0,3 tai jau rodo kad siena visa isdegusi, o su 1,15 islaikymu jau tamsi nuotrauka, reiks dar tarpini varianta pabandyt padaryt.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
uzsuku daznai, viska skaitau, bet nekomentuoju nes nesijauciu pakankamai kompetetinga tai daryt. ND kaip ir atlikau, kiausinius fotkint ruosiuos, bet nzn kaip juos idet i ta albuma. I jusu fotkintus kaiusinius daznai paziuredavau, bet dabar kaip suprantu to negalesiu daryt .
Atsakyti
Va cia bandymas su trumpesniu islaikymu:Bet man jau tamsoka atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti