Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 12:41)
taigi prasom saugot, vertint ir niekam per daug nedalint  biggrin.gif  tongue.gif  tik nusipelniusiems  lotuliukas.gif

blush2.gif mane pamirsottiksliau nzn ar nusipelniau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
palaukit, darom taip. tech. darbus paliekam Public albume, o kūrybinius keliam į Private albumą. slaptažodį turės tik padarę privalomus ND ir tik jie matys tą Public albumą. o nuoroda temos pradžioj leis įeiti tik į Public albumą (techninius darbus).
gal ir man kas naują slaptažodį mestels, ar nusipelniau bigsmile.gif

Olo, nuoroda super thumbup.gif
Atsakyti
Oj moteros, čia aš kalta blush2.gif kai kopinau slaptažodį, nukopinau ir dar vieną tuščią simbolį, paskui visur paste padariau, ir pati tik dabar supratau, kad po žodžio dar reikia laisvą tarpelį padėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 14:32)
Oj moteros, čia aš kalta  blush2.gif  kai kopinau slaptažodį, nukopinau ir dar vieną tuščią simbolį, paskui visur paste padariau, ir pati tik dabar supratau, kad po žodžio dar reikia laisvą tarpelį padėti  lotuliukas.gif

bingo lotuliukas.gif
ileido su tarpeliu 4u.gif

Atsakyti
Sveiki 4u.gif , bandau vytis su namu darbais, ir uzsitarnaut slaptazodi, nes jau siandien bandziau ir is kiausiniu kazka ispest, tik sunkiai sekes.
Dienos sviesoje
auto:
user posted image
su saulute:
user posted image
ir manual :
user posted image
Atsakyti
Noriu slaptazodzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 14:32)
Oj moteros, čia aš kalta  blush2.gif  kai kopinau slaptažodį, nukopinau ir dar vieną tuščią simbolį, paskui visur paste padariau, ir pati tik dabar supratau, kad po žodžio dar reikia laisvą tarpelį padėti  lotuliukas.gif

fuuu..... karsta.gif jau rimtai galvojau viso man fool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
RamuteS - uzskaitau thumbup.gif
Atsakyti
as turbut su tarpu ir nukopinau lotuliukas.gif , kad isileido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 14:49)
as turbut su tarpu ir nukopinau lotuliukas.gif , kad isileido lotuliukas.gif

nu vat norejau klaust - kaip tu cia taip sugebejai... biggrin.gif
Atsakyti
Oj jūs, kgb'istės smile.gif pažengusios užsirakino namų darbus tik tada kai autoprotretus fotkino, kai jau buvo atsisijoję daugelis ir daugmaž sudėtis klasės nusistovėjo smile.gif
pas mus gi dar formuojasi kursas, kas išeina, kas ateina. Reikėjo palaukt su tuo rakinimu mirksiukas.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 01 19, 14:37)
Sveiki 4u.gif , bandau vytis su namu darbais, ir uzsitarnaut slaptazodi, nes jau siandien bandziau ir is kiausiniu kazka ispest, tik sunkiai sekes.
Dienos sviesoje

o kodėl manual režimu siena tokia balta?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 14:50)

o kodėl manual režimu siena tokia balta?

man irgi toks kl iskilo g.gif nenaturaliai kazkaip? g.gif
Atsakyti
nu znk Sadi, jau esu ne karta susidurus su beprotiskai smalsiais zmonem... unsure.gif ne visada tas malonu... aisku nelabai cia tas gelbes, bet nors kiek... pvz vakar tikrai norejau pastabu del savo auto gaut - nu bet laikyt viesam etery kol kas nenoriu... unsure.gif ir trint kazkaip nei sis, nei tas gaunas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 sausio 2009 - 14:57