Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peperoni, eik į my settings, acount information
Atsakyti
O man slaptazodi? blush2.gif
Atsakyti
fotki galima ant kokio tik nori albumo -uzdet slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
O, jau slaptažodžiai. man atrodo bus sunku, nes skyrelio pradžia ir lankytojų labai daug yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 14:26)
fotki galima ant kokio tik nori albumo -uzdet slaptazodi mirksiukas.gif

Na matai, jei yra žinomas pagrindinis slaptažodis, tai tie visi kiti slaptažodžiai neturi prasmės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 19 sausio 2009 - 13:30
Sveikos 4u.gif Ir as noreciau slaptazodzio blush2.gif Ar nenusipelniau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 13:30)
Na matai, jei yra žinomas pagrindinis slaptažodis, tai tie visi kiti slaptažodžiai neturi prasmės biggrin.gif

ai, aha -tas tai tiesa tongue.gif kazkaip niekad neturejus bendro su kazkuom ten albumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 13:20)
Peperoni, eik į my settings,  acount information

nu blyn - nematau gi biggrin.gif uzmusk - bet nematau biggrin.gif kazkas pas mane uzkoduota - nes tokio isvis nematau biggrin.gif jei matai toki - pakeisk, ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 13:37)
nu blyn - nematau gi biggrin.gif uzmusk - bet nematau biggrin.gif kazkas pas mane uzkoduota - nes tokio isvis nematau biggrin.gif jei matai toki - pakeisk, ok wink.gif

o prisiregistravai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 14:37)

Bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Tiksliai gi jei prisiregistruoji tai i visus albumus gali eiti. Tai tada reketu pirmam psl det tik nuoroda i albuma, tada paziuret gales ir kiti, o tik prisijungus su psw det nuotraukas ir matyti uzrakyntus albumus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 13:40)
o prisiregistravai g.gif

nu jep biggrin.gif net atskira albuma susikuriau - kad pamatyt, kaip tas sus... fotki.com veikia... biggrin.gif doh.gif geriau jau buc neuzvirus tos koses... biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 01 19, 13:44)
Tiksliai gi jei prisiregistruoji tai i visus albumus gali eiti. Tai tada reketu pirmam psl det tik nuoroda i albuma, tada paziuret gales ir kiti, o tik prisijungus su psw det nuotraukas ir matyti uzrakyntus albumus. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti