Peperoni, eik į my settings, acount information
O man slaptazodi?
fotki galima ant kokio tik nori albumo -uzdet slaptazodi
O, jau slaptažodžiai. man atrodo bus sunku, nes skyrelio pradžia ir lankytojų labai daug yra
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 14:26)
fotki galima ant kokio tik nori albumo -uzdet slaptazodi
Na matai, jei yra žinomas pagrindinis slaptažodis, tai tie visi kiti slaptažodžiai neturi prasmės
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 13:30)
Na matai, jei yra žinomas pagrindinis slaptažodis, tai tie visi kiti slaptažodžiai neturi prasmės
ai, aha -tas tai tiesa kazkaip niekad neturejus bendro su kazkuom ten albumo
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 13:20)
Peperoni, eik į my settings, acount information
nu blyn - nematau gi uzmusk - bet nematau kazkas pas mane uzkoduota - nes tokio isvis nematau jei matai toki - pakeisk, ok
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 13:37)
nu blyn - nematau gi uzmusk - bet nematau kazkas pas mane uzkoduota - nes tokio isvis nematau jei matai toki - pakeisk, ok
o prisiregistravai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 14:37)
Bandysiu
Tiksliai gi jei prisiregistruoji tai i visus albumus gali eiti. Tai tada reketu pirmam psl det tik nuoroda i albuma, tada paziuret gales ir kiti, o tik prisijungus su psw det nuotraukas ir matyti uzrakyntus albumus.
QUOTE(bonda @ 2009 01 19, 13:40)
o prisiregistravai
nu jep net atskira albuma susikuriau - kad pamatyt, kaip tas sus... fotki.com veikia... geriau jau buc neuzvirus tos koses...
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 01 19, 13:44)
Tiksliai gi jei prisiregistruoji tai i visus albumus gali eiti. Tai tada reketu pirmam psl det tik nuoroda i albuma, tada paziuret gales ir kiti, o tik prisijungus su psw det nuotraukas ir matyti uzrakyntus albumus.