Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

as rakinimui pritariu 4u.gif
Atsakyti
Va ka radau savo archyvuose !

Light Box

Atsakyti
oho kokių gerų foto su kiaušiniais yra !! aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro cool.gif o dar nuo penktadienio atsotogos, šią savaitę į seminarą ir darbus pasibaigt... žodžiu dvejetukininkė kaip reta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 12:07)
*nežinau, man atrodo nėra ten kažko TOKIO kad rakint kaip brangenybes kokias  blush2.gif
man labai sudėtingas  doh.gif  blush2.gif

**HELP - ką daryt su triukšmais??????? Nu neįmanoma, iso 200, o baltas vatmano lapas iš spalvotų taškučių  verysad.gif

*nu dabar dar tik kiausinius laikom hihihi.gif o ateity, manau, laikysim ir rimtesnius darbus... ax.gif

** nu znk nzn ka patart... g.gif o tau visada ju tiek buvo? g.gif nes kai as turejau muiline savo, tai pradzioj buvo viskas tvarkoj, o po kokiu 1,5 metu atsirasdavo ju vis daugiau ir daugiau... doh.gif finale fotiko mikroschemos nuduso... unsure.gif

o kokiu principu tas pluginas veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 12:22)
oho kokių gerų foto su kiaušiniais yra !! aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro  cool.gif o dar nuo penktadienio atsotogos, šią savaitę į seminarą ir darbus pasibaigt... žodžiu dvejetukininkė kaip reta  blush2.gif

paliksim po pamokų mirksiukas.gif

šiaip pažiūrėjus pvz puoduko temą - daaaaug daugiau autorių buvo. o dabar dingo daug mokinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 13:03)
tarp kitko - kaip tas pluginas avytess?

Įdomus jis...įkelsiu po pietų vieną foto su avytess pluginu...vakar žaidžiausi biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 13:07)
HELP - ką daryt su triukšmais??????? Nu neįmanoma, iso 200, o baltas vatmano lapas iš spalvotų taškučių  verysad.gif

Gal tamsu, tudėl ir triukšmai taip matosi?

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 13:22)
aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro  cool.gif

Aš irgi! biggrin.gif Balto kiaušo dar nefotkinau normaliai...idėjos neturiu doh.gif ir nžn ar ateis į mano galvą kokia įdomi mintis... ... rolleyes.gif
Atsakyti
Olo, dar nespejau kaip reikiant apziuret - ale nuoroda atrodo nebloga labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 12:22)
oho kokių gerų foto su kiaušiniais yra !! aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro  cool.gif o dar nuo penktadienio atsotogos, šią savaitę į seminarą ir darbus pasibaigt... žodžiu dvejetukininkė kaip reta  blush2.gif

as net nezinau kas geriau .. ar nieko nedaryt ,ar bandyt daryt ir nervintis kad neiseina biggrin.gif blush2.gif nu bet kaip nors ....
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 12:25)
Įdomus jis...įkelsiu po pietų vieną foto su avytess pluginu...vakar žaidžiausi biggrin.gif
Gal tamsu, tudėl ir triukšmai taip matosi?
Aš irgi! biggrin.gif Balto kiaušo dar nefotkinau normaliai...idėjos neturiu  doh.gif  ir nžn ar ateis į mano galvą kokia įdomi mintis... ...  rolleyes.gif

aš net WB nefotkinus... grįžom vakar vėlai, kol nuprausiau suguldžiau sutvarkiau 12 nakties doh.gif

sakiau vešiuos baltus kiaušus į kalnus biggrin.gif bus balti kiaušiniai baltame fone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 12:23)
** nu znk nzn ka patart... g.gif  o tau visada ju tiek buvo? g.gif  nes kai as turejau muiline savo, tai pradzioj buvo viskas tvarkoj, o po kokiu 1,5 metu atsirasdavo ju vis daugiau ir daugiau...  doh.gif  finale fotiko mikroschemos nuduso...  unsure.gif

o kokiu principu tas pluginas veikia?  g.gif

gąsdini tu čia mane doh.gif

ten galima pasirinkti daug variantų vertimo ir dar kiekvieną galima reguliuot.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aprimo skyrelis, nuotrauku mazoka, as irgi neturiu visai ka rodyt unsure.gif oras bjaurus, pilka visur schmoll.gif baltu kiausu nerasta irgi doh.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 12:24)
šiaip pažiūrėjus pvz puoduko temą - daaaaug daugiau autorių buvo. o dabar dingo daug mokinių g.gif

va va as irgi ziurineju, kad labai jau daug nusimuilinusiu mokiniu ax.gif

Peperoni, dekui uz psw. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 19 sausio 2009 - 12:42
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 11:45)
nea - i kurybinius leidziam tik su slaptazodziu smile.gif

jau issigandau, kad isvis baigiat ta kurybine tema doh.gif lotuliukas.gif gal ir nedaug parastumet blush2.gif bet norisi bent pabandyt biggrin.gif

o kad skyrelis aprimo, tai tik i gera (nereik daug skaityt) blush2.gif lotuliukas.gif svarbu, kad fotki.com pildytusi lotuliukas.gif

aciu, Peperoni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 19 sausio 2009 - 12:40