oho kokių gerų foto su kiaušiniais yra !! aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro o dar nuo penktadienio atsotogos, šią savaitę į seminarą ir darbus pasibaigt... žodžiu dvejetukininkė kaip reta
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 12:07)
*nežinau, man atrodo nėra ten kažko TOKIO kad rakint kaip brangenybes kokias
man labai sudėtingas
**HELP - ką daryt su triukšmais??????? Nu neįmanoma, iso 200, o baltas vatmano lapas iš spalvotų taškučių
man labai sudėtingas
**HELP - ką daryt su triukšmais??????? Nu neįmanoma, iso 200, o baltas vatmano lapas iš spalvotų taškučių
*nu dabar dar tik kiausinius laikom o ateity, manau, laikysim ir rimtesnius darbus...
** nu znk nzn ka patart... o tau visada ju tiek buvo? nes kai as turejau muiline savo, tai pradzioj buvo viskas tvarkoj, o po kokiu 1,5 metu atsirasdavo ju vis daugiau ir daugiau... finale fotiko mikroschemos nuduso...
o kokiu principu tas pluginas veikia?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 12:22)
oho kokių gerų foto su kiaušiniais yra !! aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro o dar nuo penktadienio atsotogos, šią savaitę į seminarą ir darbus pasibaigt... žodžiu dvejetukininkė kaip reta
paliksim po pamokų
šiaip pažiūrėjus pvz puoduko temą - daaaaug daugiau autorių buvo. o dabar dingo daug mokinių
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 13:03)
tarp kitko - kaip tas pluginas avytess?
Įdomus jis...įkelsiu po pietų vieną foto su avytess pluginu...vakar žaidžiausi
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 13:07)
HELP - ką daryt su triukšmais??????? Nu neįmanoma, iso 200, o baltas vatmano lapas iš spalvotų taškučių
Gal tamsu, tudėl ir triukšmai taip matosi?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 13:22)
aš tai ta iš galiorkos, kur nieko nedaro
Aš irgi! Balto kiaušo dar nefotkinau normaliai...idėjos neturiu ir nžn ar ateis į mano galvą kokia įdomi mintis... ...
Olo, dar nespejau kaip reikiant apziuret - ale nuoroda atrodo nebloga labai
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 19, 12:22)
as net nezinau kas geriau .. ar nieko nedaryt ,ar bandyt daryt ir nervintis kad neiseina nu bet kaip nors ....
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 12:25)
Įdomus jis...įkelsiu po pietų vieną foto su avytess pluginu...vakar žaidžiausi
Aš irgi! Balto kiaušo dar nefotkinau normaliai...idėjos neturiu ir nžn ar ateis į mano galvą kokia įdomi mintis... ...
aš net WB nefotkinus... grįžom vakar vėlai, kol nuprausiau suguldžiau sutvarkiau 12 nakties
sakiau vešiuos baltus kiaušus į kalnus bus balti kiaušiniai baltame fone
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 12:23)
** nu znk nzn ka patart... o tau visada ju tiek buvo? nes kai as turejau muiline savo, tai pradzioj buvo viskas tvarkoj, o po kokiu 1,5 metu atsirasdavo ju vis daugiau ir daugiau... finale fotiko mikroschemos nuduso...
gąsdini tu čia mane
ten galima pasirinkti daug variantų vertimo ir dar kiekvieną galima reguliuot.
sveikos
aprimo skyrelis, nuotrauku mazoka, as irgi neturiu visai ka rodyt oras bjaurus, pilka visur baltu kiausu nerasta irgi
va va as irgi ziurineju, kad labai jau daug nusimuilinusiu mokiniu
Peperoni, dekui uz psw.
aprimo skyrelis, nuotrauku mazoka, as irgi neturiu visai ka rodyt oras bjaurus, pilka visur baltu kiausu nerasta irgi
QUOTE(Sadi @ 2009 01 19, 12:24)
šiaip pažiūrėjus pvz puoduko temą - daaaaug daugiau autorių buvo. o dabar dingo daug mokinių
va va as irgi ziurineju, kad labai jau daug nusimuilinusiu mokiniu
Peperoni, dekui uz psw.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 11:45)
nea - i kurybinius leidziam tik su slaptazodziu
jau issigandau, kad isvis baigiat ta kurybine tema gal ir nedaug parastumet bet norisi bent pabandyt
o kad skyrelis aprimo, tai tik i gera (nereik daug skaityt) svarbu, kad fotki.com pildytusi
aciu, Peperoni