Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 10:41)
Laba ryta smile.gif
pilnatis baiges, ir skyrelis aprimo hihihi.gif
ekspromtine mintis - gal visgi uzrakinam tuos Kurybinius nd?  g.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 20:52)
Stikline, kas tau?  g.gif

Jatau, dabar tik pamačiau klausimą lotuliukas.gif nieko..padariau apie ką senai galvojau...ir manau, teisingai...nes kol kas naudos duoda tik šis skyrelis man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 19, 10:46)
pritariu  thumbup.gif

na palaukim dar kokiu 3 pritarimu ir tada rakinam... ax.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 10:46)
Jatau, dabar tik pamačiau klausimą  lotuliukas.gif  nieko..padariau apie ką senai galvojau...ir manau, teisingai...nes kol kas naudos duoda tik šis skyrelis man  biggrin.gif

biggrin.gif teisi tu 100 procentu... drinks_cheers.gif

as kol kas kaip i zaidima ziuriu... biggrin.gif nerimta ten viskas... irnesakyk.gif

nors is kitos puses akiu paganymui, geras psl. - daug ivairaus kalibro foto vienoj vietoj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 11:52)
na palaukim dar kokiu 3 pritarimu ir tada rakinam...  ax.gif

nors is kitos puses akiu paganymui, geras psl.  -  daug ivairaus kalibro foto vienoj vietoj...  ax.gif

Aš pritariu biggrin.gif

Na norint įsilieti į gretas reikia forume dalyvaut, komentuot foto..o aš ir taip manau nemažai laiko skiriu vien jau šiam skyreliui...dar plius reikia rimtų fotografų darbus pažiūrinėt...dirbt kaip ir nebelabai yr kada lotuliukas.gif na jei užsikabliuosiu vėl...grįšiu..anketą palikau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 10:55)
Aš pritariu biggrin.gif

Na norint įsilieti į gretas reikia forume dalyvaut, komentuot foto..o aš ir taip manau nemažai laiko skiriu vien jau šiam skyreliui...dar plius reikia rimtų fotografų darbus pažiūrinėt...dirbt kaip ir nebelabai yr kada  lotuliukas.gif  na jei užsikabliuosiu vėl...grįšiu..anketą palikau  rolleyes.gif

je je - suryja daug laiko tokie pomegiai... ax.gif

Kaip tau su tuo j/b - ar pavyko isgaut, ka norejai?
Atsakyti
Laba
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 20:44)
tu apie tilta ar apie namukus?  g.gif  abi is tikro isplauke smile.gif tik po paros jos vis vien dingsta wink.gif tokios taisykles smile.gif

apie namukus rolleyes.gif matyt, neteisingai taisykles supratau, nes tik permečiau jas akim. nesigilinau labai.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 10:41)
pilnatis baiges, ir skyrelis aprimo hihihi.gif
ekspromtine mintis - gal visgi uzrakinam tuos Kurybinius nd?  g.gif

aha, štilis kažkoks. neturiu kada fotkinti, reiktų bent po senas pasiknaisioti, gal atsiras ką parodyti. pažiūrėjau kiek jau jūs kiaušų pridėję, o aš dar baltų neturiu doh.gif pardėse MB vis neranda, eisiu šiandien į turgų, ten tikrai bus.

rakinam ax.gif
Atsakyti
nu tai dar vienas sutikimas reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 11:59)

Kaip tau su tuo j/b - ar pavyko isgaut, ka norejai?

Nea, vakar jau nebebuvo sveikatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 19, 11:11)
Nea, vakar jau nebebuvo sveikatos  lotuliukas.gif

biggrin.gif as tai po senus archyvus braidziau ir viena po kitos fotkes i j/b verciau biggrin.gif susirgau panasu, kad hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 19, 12:25)
biggrin.gif  as tai po senus archyvus braidziau ir viena po kitos fotkes i j/b verciau biggrin.gif susirgau panasu, kad hihihi.gif

O aš, jei kada išmoksiu normaliai verst į j/b, būsiu pati laimingiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 19, 11:05)
pažiūrėjau kiek jau jūs kiaušų pridėję, o aš dar baltų neturiu  doh.gif  pardėse MB vis neranda, eisiu šiandien į turgų, ten tikrai bus.

Nebandei nulupto fotkint g.gif

Pritariu- rakinam 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 19, 10:46)
pritariu  thumbup.gif

Rakinam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 19 sausio 2009 - 11:50