Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 16:51)
tai, kad ner didesnio - nukopinau tiesiai is ekrano biggrin.gif tos foto spalvos labai geros vertimui thumbup.gif  - tik truputeli pakoregavau kontrasta po vertimo, as savasias gerokai daugiau koreguoju....  g.gif
Papildyta:
turi omeny, kad per sviesus veidas, ar kad isvis nerysku...  g.gif  nes man su fokusu sitoj lyg ir gerai...  g.gif
Stikline, paskutinej foto kiek blasko tas veido isdegimas (arba isdegimo riba...)  ax.gif  bet modelio tai pavydziu  smile.gif

kazkaip neissiskiria bruozai, lupos... g.gif
Atsakyti
Stikline - WOW bigsmile.gif ypač tas kur tik veidas ir akys taip šėlmiškai šonan žiūri wub.gif labai laisvai tavo modelis pozuoja thumbup.gif peperoni jb labai geras, bet man megstinis per ryškus, nuo dryžių net mirga akyse. ax.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 01 18, 13:33)
turiu tokį pasiūlymą/prašymą neišiminėti nuotraukų  ax.gif  ar bandėt skaityti senas pažengusiųjų temas? praverti pusę temos, randi 3 nuotraukas ir begalę tuščių vietų, nes nuotraukos išimtos. apie ką eina kalba gali tik nujausti  doh.gif  o perskaityti tas temas norisi, nes tikrai yra gerų minčių. bet tų gerų minčių gaudymas gaunasi nuobodus ir naudingos info labai sumažėja palyginus su tuo jei tos nuotraukos būtų.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 18, 15:04)
Gal kas galite pasakyti,kaip per PS su move tool sumažinti nuotrauką, man niekaip nesigauna. doh.gif  blush2.gif (noriu sudėti tris nuotraukas į vieną lapą, darau pagal Stiklines pavyzdį, bet nesigauna sumažinti nuotraukos...)

o kodėl su move tool? daryk per edit - transform - scale. tada už kampų tampyk kiek reikia.

Einu į fotki pažiūrėk kokio ten gėrio pridėjot mirksiukas.gif kažkaip pamirštu aš tas fotki.com doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 08:51)
tai, kad ner didesnio - nukopinau tiesiai is ekrano biggrin.gif tos foto spalvos labai geros vertimui thumbup.gif  - tik truputeli pakoregavau kontrasta po vertimo, as savasias gerokai daugiau koreguoju....  g.gif

Truputi,sumaliau savo komentara blush2.gif Stikline galejo didesnes foto ideti,nes norisi patyrineti detales 4u.gif patiko,kaip tu pavertei jo foto jb, o Stiklines vertimai i jb per pilki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 18, 17:13)
Truputi,sumaliau savo komentara blush2.gif Stikline galejo didesnes foto ideti,nes norisi patyrineti detales 4u.gif patiko,kaip tu pavertei jo foto jb, o Stiklines vertimai i jb  per pilki 4u.gif

aaa - aisku tada biggrin.gif

Pacific, pas mane pc viskas matyt... gal cia del monitoriu skirtumu taip atrodo... g.gif

Sadi - dryzuoti drabuziai visada duoda toki mirguliavimo efekta - cia jau nieko nepadarysi... ax.gif
Atsakyti
Stikline, Sadi, dėkui už patarimus dėl PS, gavosi. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Del tu kiausiniu, tai is kart pastebejau, kad matosi kas su kokiu fotiku idejo nuotraukas, bet tylejau, galvojau gal nieks nepastebes biggrin.gif blush2.gif
Aciu uz pamokymus kaip padaryt, kad nesimatytu 4u.gif

Stiklines portretukai man patiko, tik paskutinis lyg neryskus veidas g.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus biggrin.gif reik man mokytis j/b verst hihihi.gif kažkaip kai labiau pakontrastinu man gaunasi išdegimai g.gif ir tada nebepatinka vėl....siaubas.

Sea_ gal kiekvienam monitoriui skirtingai rodo...taip turbūt ir yra, nes mano monitoriuj tos foto pakankamai didelės g.gif Na gal vos vos didesnės galėtų būt, bet šiaip dydžio visai užtenka man.

Dėl paskutinio portreto, bent jau mano ekrane išdegimai ant ribos biggrin.gif bet čia eksperimentas.... Modelis nerealus, galiu išduot paslaptį, kad be manęs buvo dar vienas fotografas hihihi.gif
Atsakyti
As norejau paklausti, ar galima ND nuotraukyte pakeisti kita, jeigu persigalvoji?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 18:27)
Ačiū visiems už komentarus biggrin.gif reik man mokytis j/b verst  hihihi.gif kažkaip kai labiau pakontrastinu man gaunasi išdegimai  g.gif  ir tada nebepatinka vėl....siaubas.

Sea_ gal kiekvienam monitoriui skirtingai rodo...taip turbūt ir yra, nes mano monitoriuj tos foto pakankamai didelės  g.gif  Na gal vos vos didesnės galėtų būt, bet šiaip dydžio visai užtenka man.

Dėl paskutinio portreto, bent jau mano ekrane išdegimai ant ribos  biggrin.gif  bet čia eksperimentas....  Modelis nerealus, galiu išduot paslaptį, kad be manęs buvo dar vienas fotografas  hihihi.gif

as maciau tavo kudrini varianta... ten tikrai per daug isdegusio ploto gavos...

kontrasta didink per curves wink.gif sviesink ne pacius sviesiausius tonus, o per viduriuka wink.gif tada baltumas nebesikeicia, o veido spalva pasvieseja...

na gal surpasi, ka cia norejau pasakyt... g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 18, 18:30)
As norejau paklausti, ar galima ND nuotraukyte pakeisti kita, jeigu persigalvoji?

aisku, kad galima - negalima bus jau po 02.01 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 19:39)
as maciau tavo kudrini varianta... ten tikrai per daug isdegusio ploto gavos...

kontrasta didink per curves wink.gif sviesink ne pacius sviesiausius tonus, o per viduriuka wink.gif tada baltumas nebesikeicia, o veido spalva pasvieseja...

Supratau wink.gif nors vieną kartą kūdra pasitarnavo lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip ieit i albuma?

radau jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacific: 18 sausio 2009 - 19:02
QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 18:48)
Supratau wink.gif  nors vieną kartą kūdra pasitarnavo  lotuliukas.gif

Cia ne i tema, bet kaip is kudros istrinti nuotraukas?
Atsakyti