Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peperoni, gražiai pavertei į j/b wub.gif
Stikline, ta antra foto man patinka thumbup.gif Tik man kliuna tie kepurės šniureliai, jie kaip šleikutės atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 14:14)
thumbup.gif 
supratau, kad ir į j/b nemoku paverst fotkių  doh.gif

del tamstos silpnumo portretuose - tai musiuos biggrin.gif issitrauksiu dirza tuoj uz ta savikritika biggrin.gif man labai jie patinka...

o vat j/b, tai joa - man truksta kontrasto, tamsesniu atspalviu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 sausio 2009 - 14:19
visgi pirma pagyriau, o paskui pamačiau toj pirmoj j/b ant peties nereikalingų plaukų. kol nemačiau tol viskas gerai buvo, o dabar jau jie man kliūva, nebegaliu nematyti doh.gif

Peperoni, labai gerai j/b pavertei thumbup.gif
Atsakyti
stikline, o kokie nustatymai tu portetuku wub.gif ? blush2.gif man kai iki tokiu, kaip iki menulio -tai maqn jie visi geri ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 18, 15:46)
stikline, o kokie nustatymai tu portetuku wub.gif ? blush2.gif man kai iki tokiu, kaip iki menulio -tai maqn jie visi geri ax.gif  thumbup.gif

wink.gif

F/3,5
Išlaikymas 1/15 sek.
ISO 100
Židinio nuotolis 6 mm
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti,kaip per PS su move tool sumažinti nuotrauką, man niekaip nesigauna. doh.gif blush2.gif (noriu sudėti tris nuotraukas į vieną lapą, darau pagal Stiklines pavyzdį, bet nesigauna sumažinti nuotraukos...)
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 18, 16:04)
Gal kas galite pasakyti,kaip per PS su move tool sumažinti nuotrauką, man niekaip nesigauna. doh.gif  blush2.gif

O už kampiuko patraukus nesimažina? g.gif Nes mano PS tai mažinas gražiausiai rolleyes.gif

Apkrausiu eterį savo eksperimentais lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Pasirodo vakar niekas laiko veltui nesvaiste smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 12:53)
Įdedu vieną iš vakarykščių bandymų. Tiesą sakant pati nebegaliu įvertint  doh.gif  Mokausi koreguot foto su PS...o dar su žmonių portretais man sunkoka "susitvarkyt". Kad centruota, tai pati žinau, galit nesakyt biggrin.gif Man čia centras patinka ir tinka  biggrin.gif

Man labai patinka tavo portretukai.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 13:53)
as kadangi jauciu demesio trukuma fotkese hihihi.gif - tai vakar puse dienos bandziau auto fotkint...  blush2.gif  be distancinio paleidimo - tai darbelis ne is lengvuju..... blink.gif  doh.gif  bet jau siaip ne taip atrodo ikirtau sistema biggrin.gif

Nagi pasirodyk kas vakar gavosi bigsmile.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 18, 15:52)
Nagi pasirodyk kas vakar gavosi bigsmile.gif  tongue.gif

nu gavos tai praktiskai tik vienas kadras... doh.gif ir dar pati nzn ar jis man patinka, todel jeigu istrinsiu, tai nepykit labai... ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 sausio 2009 - 16:40

QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 12:53)

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 14:08)

juoda balta man laaabai patiko thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 16:06)
nu gavos tai praktiskai tik vienas kadras...  doh.gif  ir dar pati nzn ar jis man patinka, todel jeigu istrinsiu, tai nepykit labai...  ax.gif  blush2.gif

o man cia veido ryskumo truksta g.gif (na as ne profas, man tik taip ziurisi ax.gif )
Atsakyti
Stikline, grazu pats pirmasis portretas ir antrasis thumbup.gif Pepperoni graziai paverte jb 4u.gif tik noretusi didesne foto pamatyti 4u.gif o tavieji vertimai i jb per pilki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 18, 16:35)
Stikline, grazu pats pirmasis portretas ir antrasis  thumbup.gif  Pepperoni graziai paverte  jb 4u.gif  tik noretusi didesne foto pamatyti  4u.gif o tavieji vertimai i jb per pilki 4u.gif

tai, kad ner didesnio - nukopinau tiesiai is ekrano biggrin.gif tos foto spalvos labai geros vertimui thumbup.gif - tik truputeli pakoregavau kontrasta po vertimo, as savasias gerokai daugiau koreguoju.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2009 01 18, 16:31)
o man cia veido ryskumo truksta  g.gif  (na as ne profas, man tik taip ziurisi  ax.gif   )

turi omeny, kad per sviesus veidas, ar kad isvis nerysku... g.gif nes man su fokusu sitoj lyg ir gerai... g.gif

Stikline, paskutinej foto kiek blasko tas veido isdegimas (arba isdegimo riba...) ax.gif bet modelio tai pavydziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 sausio 2009 - 16:54