Peperoni, gražiai pavertei į j/b
Stikline, ta antra foto man patinka Tik man kliuna tie kepurės šniureliai, jie kaip šleikutės atrodo.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 14:14)
del tamstos silpnumo portretuose - tai musiuos issitrauksiu dirza tuoj uz ta savikritika man labai jie patinka...
o vat j/b, tai joa - man truksta kontrasto, tamsesniu atspalviu...
visgi pirma pagyriau, o paskui pamačiau toj pirmoj j/b ant peties nereikalingų plaukų. kol nemačiau tol viskas gerai buvo, o dabar jau jie man kliūva, nebegaliu nematyti
Peperoni, labai gerai j/b pavertei
Peperoni, labai gerai j/b pavertei
stikline, o kokie nustatymai tu portetuku ? man kai iki tokiu, kaip iki menulio -tai maqn jie visi geri
QUOTE(bonda @ 2009 01 18, 15:46)
stikline, o kokie nustatymai tu portetuku ? man kai iki tokiu, kaip iki menulio -tai maqn jie visi geri
F/3,5
Išlaikymas 1/15 sek.
ISO 100
Židinio nuotolis 6 mm
Gal kas galite pasakyti,kaip per PS su move tool sumažinti nuotrauką, man niekaip nesigauna. (noriu sudėti tris nuotraukas į vieną lapą, darau pagal Stiklines pavyzdį, bet nesigauna sumažinti nuotraukos...)
QUOTE(lamella @ 2009 01 18, 16:04)
Gal kas galite pasakyti,kaip per PS su move tool sumažinti nuotrauką, man niekaip nesigauna.
O už kampiuko patraukus nesimažina? Nes mano PS tai mažinas gražiausiai
Apkrausiu eterį savo eksperimentais
Pasirodo vakar niekas laiko veltui nesvaiste
Man labai patinka tavo portretukai.
Nagi pasirodyk kas vakar gavosi
QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 12:53)
Įdedu vieną iš vakarykščių bandymų. Tiesą sakant pati nebegaliu įvertint Mokausi koreguot foto su PS...o dar su žmonių portretais man sunkoka "susitvarkyt". Kad centruota, tai pati žinau, galit nesakyt Man čia centras patinka ir tinka
Man labai patinka tavo portretukai.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 13:53)
as kadangi jauciu demesio trukuma fotkese - tai vakar puse dienos bandziau auto fotkint... be distancinio paleidimo - tai darbelis ne is lengvuju..... bet jau siaip ne taip atrodo ikirtau sistema
QUOTE(Armana @ 2009 01 18, 15:52)
nu gavos tai praktiskai tik vienas kadras... ir dar pati nzn ar jis man patinka, todel jeigu istrinsiu, tai nepykit labai...
QUOTE(Stikline @ 2009 01 18, 12:53)
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 14:08)
juoda balta man laaabai patiko
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 18, 16:06)
nu gavos tai praktiskai tik vienas kadras... ir dar pati nzn ar jis man patinka, todel jeigu istrinsiu, tai nepykit labai...
o man cia veido ryskumo truksta (na as ne profas, man tik taip ziurisi )
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 18, 16:35)
Stikline, grazu pats pirmasis portretas ir antrasis Pepperoni graziai paverte jb tik noretusi didesne foto pamatyti o tavieji vertimai i jb per pilki
tai, kad ner didesnio - nukopinau tiesiai is ekrano tos foto spalvos labai geros vertimui - tik truputeli pakoregavau kontrasta po vertimo, as savasias gerokai daugiau koreguoju....
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2009 01 18, 16:31)
turi omeny, kad per sviesus veidas, ar kad isvis nerysku... nes man su fokusu sitoj lyg ir gerai...
Stikline, paskutinej foto kiek blasko tas veido isdegimas (arba isdegimo riba...) bet modelio tai pavydziu