Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loreli @ 2009 01 17, 21:21)
Taip, toks

Geras dalykas !!! Tokį pat ir aš turiu !
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 17, 21:12)
As supratau, kad galima deti ne daugiau kaip 3 nuotraukas ax.gif

sssssupratau !
Atsakyti
bigsmile.gif geras nuo vakar vakaro cia dar tuscia biggrin.gif
Atsakyti
Aha, tikrai keista. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 18 sausio 2009 - 12:14
QUOTE(Amiletta @ 2009 01 18, 11:45)
Aha, tikrai keista. smile.gif

Keliu savo kelis darbelius. smile.gif

Pirmoj nuotraukytej tai man rodos, kad su WB kazkas negerai,
o antroje nuotraukoje noretusi platesnes ryskumo zonos blush2.gif ir, kad nesimatytu apacioje islindusiu kaladeliu galiuku ax.gif . Remelis tai man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Amilleta wb tikrai stipriai nugrybaves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 18, 11:59)
Pirmoj nuotraukytej tai man rodos, kad su WB kazkas negerai,
o antroje nuotraukoje noretusi platesnes ryskumo zonos blush2.gif  ir, kad nesimatytu apacioje islindusiu kaladeliu galiuku ax.gif . Remelis tai man nepatinka schmoll.gif
Pirma nuotrauka- teisingai. Pati WB nustatinėjau. Man šiltos spalvos gražu. smile.gif
Dėl antros, tai na nežinau... Aišku jums geriau matosi visi trūkumai. smile.gif O rėmelius man keliant į internetą uždėjo. smile.gif

Ačiū už kritiką. Bandysiu kitaip daryt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 18 sausio 2009 - 12:21
o as niekaip nesuprantu ,kodel fotografuojant manual rezime nuotraukos labai tamsios gaunasi g.gif galvojau, kad kazka pridirbau nustatymuose, bet visus nustatymus istryniau ir vistiek tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 18, 12:48)
o as niekaip nesuprantu ,kodel  fotografuojant manual rezime nuotraukos labai tamsios gaunasi  g.gif galvojau, kad kazka pridirbau nustatymuose, bet visus nustatymus istryniau ir vistiek tas pats  g.gif

Islaikyme problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Įdedu vieną iš vakarykščių bandymų. Tiesą sakant pati nebegaliu įvertint doh.gif Mokausi koreguot foto su PS...o dar su žmonių portretais man sunkoka "susitvarkyt". Kad centruota, tai pati žinau, galit nesakyt biggrin.gif Man čia centras patinka ir tinka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 18, 12:49)
Islaikyme problema mirksiukas.gif

as bandziau didint mazint .. vistiek tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 01 17, 19:36)

Kad šviesa būtų nuotraukoje geresnė aš nusipirkau ant įmontuojamos blykstės šviesos sklaidytuvą.

kur pirkia? ax.gif ir ar jis tinka bet kokiam fotikui ar tik atitinkamos firmos gal zinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 18, 12:56)
as bandziau didint mazint .. vistiek tas pats  g.gif

Nezinau tada.Pas mane kai buna tamsu,tai as ir su islaikymu zaidziu ir su fragma ax.gif
Atsakyti