Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Noriu parodyt savo ND su WB prie dirbtinio apsvietimo ir sulaukti komentaru blush2.gif
Auto WB
user posted image
Lempute
user posted image
Custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 15, 14:07)
sadi aciu  4u.gif tik kazkas prie manes prisase pgm irnesakyk.gif tegu buna tikriausiai igysiu kazkokiu lengvatu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tai tavo koks fotikas? juk neveidrodinis g.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 15, 14:10)
Noriu parodyt savo ND su WB prie dirbtinio apsvietimo ir sulaukti komentaru  blush2.gif

Man atrodo gerai thumbup.gif
Atsakyti
aš darbe dar photoshopo neturiu... laukiu kompjuterasto, kad ateitų ir atneštų man, taip kad visos nuotraukos va tokios ir lieka netvarkytos sad.gif
Atsakyti
Tai mano ND su WB uzskaitomas? ax.gif
Liko nelemtieji 3 daiktai... nors lyg ir uzskaitet man galu gale, bet ten su klaustuku buvo, tai norisi graziau padaryti...
o ka jus ten su kiausiniais darot? blush2.gif
Atsakyti
Sadi o tu gali paziureti mano wb g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 15, 14:01)
o dabar truputis mano pastebėjimų WB tema.

sita tavo minti as pastebejau - bet tingejau tikrint koks fotikas blush2.gif , ir kadangi juose visuose skirtinga ta procedura, tai nieko ir nesakiau...

dabar ikelsiu 2 puslapius is savo fotiko instrukcijos... juose aiskiai ir nuosekliai viskas parasyta... pagal sita instrukcija as ir darau, ir taip darant ta foto lieka tarp kitu... taigi viskas priklauso nuo fotiko wink.gif

user posted image
user posted image

pastebejot ta minti apie 18 proc. pilkuma? as jauciu, kad reitku pabandyt toki atsispausdint spausdintuvu... g.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 15, 14:02)
nuo stovo ,objektyvas nustatytas ant MF  g.gif

mano vyras ,paemes fotika , persistato ant AF, todel as visad pasitikrinu  ax.gif

o kodel tu taip darai? g.gif zadi visada MF naudot? g.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 15, 14:06)
Bet žinokit supratau kad vistik PS yra reikalingas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 15, 14:10)
Noriu parodyt savo ND su WB prie dirbtinio apsvietimo ir sulaukti komentaru  blush2.gif

super mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 sausio 2009 - 14:23
Nors karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 14:20)
o kodel tu taip darai?  g.gif  zadi visada MF naudot?  g.gif
drinks_cheers.gif
super  mirksiukas.gif

galvoju, kad vistik pavyks islavint ranka ax.gif

siandien atlikinedama ND supratau, kad naudojant stova, patogu naudoti ir life view funkcija, o fotografuojant is rankos jos gali ir nebuti ax.gif
Atsakyti
As paprastai naudoju autofokusa, mf ijungiu tik tada, kai anas netinka ar nepasiteisina... ax.gif kai jau labai gerai i8valdysiu visas funkcijas - tada imsiuos mf... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 15, 14:13)
o tai tavo koks fotikas? juk neveidrodinis g.gif

g.gif na iki siol buvo veidrodinis bent jau turetu buti blush2.gif olympus e420 ax.gif nu va gi sits g.gif http://www.olympus.l...e-420_18938.htm
Atsakyti
Ka manot, jei taip? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 15, 15:10)

Man patiko thumbup.gif

Belly, man rankytes kazkaip negraziai nukirstos, gal tada jas visai nukirpti reiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 15 sausio 2009 - 14:43