Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na dar bandziau
dienos sviesoje:
auto
user posted image
debeselis
user posted image
custom
user posted image

su kiausiniais bandysiu vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 17, 16:21)
Grazi nuotraukyte ax.gif thumbup.gif  Ner cia ka ir bepridurt cool.gif

Dėkui. blush2.gif
Atsakyti
dar pazaidziau su viena foto kompe.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacific: 17 sausio 2009 - 16:02
QUOTE(lamella @ 2009 01 17, 14:56)

Norėčiau kritikos,kas blogai, kas gerai. biggrin.gif

man tai labai neblogai thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 17, 15:13)
ijunk fotike raudonas akis ir nebus raudonu akiu, nes tada blykste kitokiu principu dirba.

reiks eit ieskot biggrin.gif

QUOTE(Pacific @ 2009 01 17, 15:24)
na dar bandziau

thumbup.gif
Atsakyti
Perziurejau nuotraukytes musu Fotki albume, tai pastebejau, kad prie nuotraukyciu rodoma informacija su kokiu fotoaparatu daryta nuotrauka smile.gif . O kadangi matome fotoaparato modeli, tai pagal ji galime spresti kas idejo nuotrauka. Tai gal kita karta pries dedamos nuotraukytes, jas galetume issaugoti internetui (PS save for web) tuomet prie nuotrauku nebus rodoma su kuo ta nuotrauka buvo daryta smile.gif
Atsakyti
Lamella, panikes portretas thumbup.gif Tik pritariu Peperoni, kad siek tiek sviesesnes norisi. smile.gif

Peperoni mergicka fainulka. 4u.gif Tik pas mane tarsi kazkoks rukas matosi, bet gal tik pas mane, nes montorius nelabai svarus jau... blush2.gif

Pacific, yra skirtumas tarp ivairiu wb. O kuri tikriausia- pati atsakysi. mirksiukas.gif
Irgi bandziau WB naturalioje sviesoje. Balkone gaunasi atspindys nuo geltonu sienu. doh.gif Teiks eiti i lauka.
Reiks ieskoti kiausiniu baltu. Turejau dideli dirbtini, kaip krokodilo kokio. Bet jau buvo apsilaupes, tai ismetem ko gero. Neberandu... Teniso kamuoliukus irgi kazkur nukisau taip ir nesugebejusi ju apnerti. verysad.gif

Bandau ideti drugeli is flickr, dar niekad is jo nedejau. Visos rodotes, o as nebeatsimenu, kada ka dejau... blush2.gif
Vaiku neturiu, tai fotografijos objektu laukas labai susiaureja, deja.
Per Kaledas radome saldytuve drugeli. Nutupe ant nelabai grazios palanges. Man splavotas graziau ziurisi, jb kazkaip nepavykes.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 13:41)

nu va.... ax.gif  aisku tvirtinimas priklauso nuo blikstes imontavimo principo - reik pasitelkt fantazija tuo klausimu biggrin.gif gali tekt ir lipnia juosta panaudot biggrin.gif

kai parodei ta dezute, prisiminiau, kad vienoje is pirmuju temu kazkas rase del blikstes susvelninimo. kad dar galima naudoti tiesiog balta lapa pritvirtinta prie blikstes arba laikant netoliese kad sviesa nebutu tokia ryski. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 17, 15:52)
Bandau ideti drugeli is flickr, dar niekad is jo nedejau. Visos rodotes, o as nebeatsimenu, kada ka dejau...  blush2.gif

Spalvotas man grazesnis, bet J/b variantas irgi neblogas 4u.gif .

Siandien fotkinau savo mazaja smile.gif Bet is kokio 100 nuotrauku, tik kelios normaliai isejo doh.gif
Dvi noreciau parodyti jums. Lauksiu komentaru ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 sausio 2009 - 16:23
Stai saules puga buvo imetusi apie blykstes.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 17, 15:13)
ijunk fotike raudonas akis ir nebus raudonu akiu, nes tada blykste kitokiu principu dirba.

tas rezimas tikrai ne visada padeda... ax.gif

Linoles drugelis man labai patiko thumbup.gif

PAcific - foto idomi g.gif bet kazkas su ja ne taip - ir neikai negaliu suprast kas... g.gif gal gali parodyt originala? g.gif wb atrodo gerai... ax.gif

Armana - momentai pagauti labai labai mieli wub.gif , bet kokybes tai truksta.. unsure.gif neryskumas jaucias ir dar triuksmai nelabai vyke... unsure.gif

o del fotiku ir as norejau sakyt, ka istrintumet exif pries edamos/-i mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 sausio 2009 - 16:44
hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Pacific, man tas atspindys labai nenatūraliai atrodo (turiu įtarimą, kad jis prilipintas dirbtinai). spinduliai ant uolos super atrodytų, bet nepatinka ta violetinė spalva. aš ją jau priskiriu foto brokui. dar nepatinka ta tvora. jinai man turbūt patiktų, jei kitam krašte nebūtų žmogaus g.gif žodžiu, palikčiau tik vieną kažkurį iš jų. bet tais spinduliais tai žaviuosi, labai gražiai išgauta mirksiukas.gif
kol rašiau, įkėlei originalą, tikrai apačia prilipnta bigsmile.gif bet man ji schmoll.gif

Linote, gražus drugelis thumbup.gif spalvotas man labiau ax.gif

Armana, pirma nuotraukytė man patinka wub.gif antros neryškumas truputį jau trukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 17 sausio 2009 - 16:59