na dar bandziau
dienos sviesoje:
auto
debeselis
custom
su kiausiniais bandysiu vakare
QUOTE(lamella @ 2009 01 17, 14:56)
man tai labai neblogai
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 17, 15:13)
ijunk fotike raudonas akis ir nebus raudonu akiu, nes tada blykste kitokiu principu dirba.
reiks eit ieskot
QUOTE(Pacific @ 2009 01 17, 15:24)
na dar bandziau
Perziurejau nuotraukytes musu Fotki albume, tai pastebejau, kad prie nuotraukyciu rodoma informacija su kokiu fotoaparatu daryta nuotrauka . O kadangi matome fotoaparato modeli, tai pagal ji galime spresti kas idejo nuotrauka. Tai gal kita karta pries dedamos nuotraukytes, jas galetume issaugoti internetui (PS save for web) tuomet prie nuotrauku nebus rodoma su kuo ta nuotrauka buvo daryta
Lamella, panikes portretas Tik pritariu Peperoni, kad siek tiek sviesesnes norisi.
Peperoni mergicka fainulka. Tik pas mane tarsi kazkoks rukas matosi, bet gal tik pas mane, nes montorius nelabai svarus jau...
Pacific, yra skirtumas tarp ivairiu wb. O kuri tikriausia- pati atsakysi.
Irgi bandziau WB naturalioje sviesoje. Balkone gaunasi atspindys nuo geltonu sienu. Teiks eiti i lauka.
Reiks ieskoti kiausiniu baltu. Turejau dideli dirbtini, kaip krokodilo kokio. Bet jau buvo apsilaupes, tai ismetem ko gero. Neberandu... Teniso kamuoliukus irgi kazkur nukisau taip ir nesugebejusi ju apnerti.
Bandau ideti drugeli is flickr, dar niekad is jo nedejau. Visos rodotes, o as nebeatsimenu, kada ka dejau...
Vaiku neturiu, tai fotografijos objektu laukas labai susiaureja, deja.
Per Kaledas radome saldytuve drugeli. Nutupe ant nelabai grazios palanges. Man splavotas graziau ziurisi, jb kazkaip nepavykes.
Peperoni mergicka fainulka. Tik pas mane tarsi kazkoks rukas matosi, bet gal tik pas mane, nes montorius nelabai svarus jau...
Pacific, yra skirtumas tarp ivairiu wb. O kuri tikriausia- pati atsakysi.
Irgi bandziau WB naturalioje sviesoje. Balkone gaunasi atspindys nuo geltonu sienu. Teiks eiti i lauka.
Reiks ieskoti kiausiniu baltu. Turejau dideli dirbtini, kaip krokodilo kokio. Bet jau buvo apsilaupes, tai ismetem ko gero. Neberandu... Teniso kamuoliukus irgi kazkur nukisau taip ir nesugebejusi ju apnerti.
Bandau ideti drugeli is flickr, dar niekad is jo nedejau. Visos rodotes, o as nebeatsimenu, kada ka dejau...
Vaiku neturiu, tai fotografijos objektu laukas labai susiaureja, deja.
Per Kaledas radome saldytuve drugeli. Nutupe ant nelabai grazios palanges. Man splavotas graziau ziurisi, jb kazkaip nepavykes.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 13:41)
nu va.... aisku tvirtinimas priklauso nuo blikstes imontavimo principo - reik pasitelkt fantazija tuo klausimu gali tekt ir lipnia juosta panaudot
kai parodei ta dezute, prisiminiau, kad vienoje is pirmuju temu kazkas rase del blikstes susvelninimo. kad dar galima naudoti tiesiog balta lapa pritvirtinta prie blikstes arba laikant netoliese kad sviesa nebutu tokia ryski.
QUOTE(linole @ 2009 01 17, 15:52)
Spalvotas man grazesnis, bet J/b variantas irgi neblogas .
Siandien fotkinau savo mazaja Bet is kokio 100 nuotrauku, tik kelios normaliai isejo
Dvi noreciau parodyti jums. Lauksiu komentaru
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 17, 15:13)
ijunk fotike raudonas akis ir nebus raudonu akiu, nes tada blykste kitokiu principu dirba.
tas rezimas tikrai ne visada padeda...
Linoles drugelis man labai patiko
PAcific - foto idomi bet kazkas su ja ne taip - ir neikai negaliu suprast kas... gal gali parodyt originala? wb atrodo gerai...
Armana - momentai pagauti labai labai mieli , bet kokybes tai truksta.. neryskumas jaucias ir dar triuksmai nelabai vyke...
o del fotiku ir as norejau sakyt, ka istrintumet exif pries edamos/-i
Pacific, man tas atspindys labai nenatūraliai atrodo (turiu įtarimą, kad jis prilipintas dirbtinai). spinduliai ant uolos super atrodytų, bet nepatinka ta violetinė spalva. aš ją jau priskiriu foto brokui. dar nepatinka ta tvora. jinai man turbūt patiktų, jei kitam krašte nebūtų žmogaus žodžiu, palikčiau tik vieną kažkurį iš jų. bet tais spinduliais tai žaviuosi, labai gražiai išgauta
kol rašiau, įkėlei originalą, tikrai apačia prilipnta bet man ji
Linote, gražus drugelis spalvotas man labiau
Armana, pirma nuotraukytė man patinka antros neryškumas truputį jau trukdo.
kol rašiau, įkėlei originalą, tikrai apačia prilipnta bet man ji
Linote, gražus drugelis spalvotas man labiau
Armana, pirma nuotraukytė man patinka antros neryškumas truputį jau trukdo.