Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Liamuna - raudonos akytes - tai brokas iskart... unsure.gif net ir pakoregavus nieko gero... jau isitikinau - jei dar monitoriu atrodo gerai, tai ant popieriaus vis vien matos... unsure.gif uz ieskojimus kito kampo galima pagirt - ale rezultato reik geresnio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 16, 21:21)
Idesiu ir as savo pupos nuotrauka  blush2.gif

user posted image

Nu grozis neispasakytas wub.gif Gal daugiau veiduko noretusi g.gif Fokusas tvarkoj mano manymu smile.gif Tik akytem kazkas su spalvom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 17 sausio 2009 - 12:55
Bonda, cia kur tokie milziniski drugiai veisias? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 17, 12:51)

liamuna, tu cia daug nukarpei, ar tokia foto? mirksiukas.gif rysku tai pakankamai rysku thumbup.gif bent man ax.gif

cia taip buvo fotografuota, nuotraukai nieko nedaryta jei gerai pamenu (cia pernai fotkinta) blush2.gif
Atsakyti
Nuejau i fotki - ir labai nustebau - kokiu geru foto pridejot thumbup.gif wub.gif tik dejuojat, kad nesigauna tongue.gif gaunas pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 17, 12:54)
Nu grozis neispasakytas  wub.gif  Gal daugiau veiduko noretusi  g.gif Fokusas tvarkoj mano manymu  smile.gif Tik akytem kazkas su spalvom  g.gif

akytes tai tokios spalvos zalsvai-rudos (ar atvirksciai), tik kad raudoni vizdziai buvo.
Peperoni drinks_cheers.gif del akiu raudonumo, man irgi nepatinka labai, bet jau daugiau zinau, sios temos pagalba, tai stengsiuos kad ju nebutu. 4u.gif
Atsakyti
Man patinka Bondos drugys thumbup.gif toks milziniskas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 12:54)
Liamuna - raudonos akytes - tai brokas iskart...  unsure.gif net ir pakoregavus nieko gero... jau isitikinau - jei dar monitoriu atrodo gerai, tai ant popieriaus vis vien matos...

tau nepasikoreaguoja raudonos akys? g.gif g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 12:55)
Bonda, cia kur tokie milziniski drugiai veisias?  biggrin.gif

nesijuok tikrai mano fotkinta mirksiukas.gif tik su kitu aparatu, tokiu kaip mano, tik senesnio modelio mirksiukas.gif
cia Balio saloj, Indonezijoj wub.gif wub.gif lygiai pries metus mirksiukas.gif drugys tai tikrai geru beveik dvieju vyrisku delnu dydzio bigsmile.gif - didziausias ir graziausias ten skraidanciu tongue.gif
dar keli -truputi mazesni..bei ju leliukes, is ko pavirsta tokiais grazuoliais mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 01 17, 12:59)
  del akiu raudonumo, man irgi nepatinka labai, bet jau daugiau zinau, sios temos pagalba, tai stengsiuos kad ju nebutu.  4u.gif

o ka daryt, kad ju nebutu? blush2.gif blush2.gif jei su blycu, gi beveik visada yra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 12:58)
Nuejau i fotki - ir labai nustebau - kokiu geru foto pridejot  thumbup.gif  wub.gif  tik dejuojat, kad nesigauna tongue.gif  gaunas pasirodo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir pagaliua ten sugebejau nueit blush2.gif nustebau blink.gif thumbup.gif bet teigiamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 17, 13:03)
*tau nepasikoreaguoja raudonos akys? g.gif  g.gif
**nesijuok  tikrai mano fotkinta mirksiukas.gif tik su kitu aparatu, tokiu kaip mano, tik senesnio modelio mirksiukas.gif
cia Balio saloj, Indonezijoj wub.gif  wub.gif lygiai pries metus mirksiukas.gif drugys tai tikrai geru beveik dvieju vyrisku delnu dydzio bigsmile.gif - didziausias ir graziausias ten skraidanciu tongue.gif

***o ka daryt, kad ju nebutu? blush2.gif  blush2.gif jei su blycu, gi beveik visada yra doh.gif

*koreguojas, bet vis vien as jas matau ir pakoreguotas biggrin.gif (dabar, anksciau labai sustra buvau, kad mokejau pakoreguot biggrin.gif )

** nesijuokiu biggrin.gif tik nesitiki, kad tokio didumo gali but... blink.gif pasirodo yr... ispudingi wub.gif ech, kaip pavydziu, kad teko tau ten pabuvot... blush2.gif

***nenaudot blico tongue.gif blogiausiu atveju det kazkoki difuzeri ant jo... kad prasklaidytu sviesa... arba pirkt blykste ir kreipt i lubas, sonus ir pan.
Atsakyti
Man patiko paskutine nuotraukakur juodai baltam fone, tik pagalvojau, o galima det ne tik baltam fone? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 13:15)

** nesijuokiu  biggrin.gif  tik nesitiki, kad tokio didumo gali but...  blink.gif  pasirodo yr... ispudingi  wub.gif  ech, kaip pavydziu, kad teko tau ten pabuvot...  blush2.gif

***nenaudot blico  tongue.gif  blogiausiu atveju det kazkoki difuzeri ant jo... kad prasklaidytu sviesa... arba pirkt blykste ir kreipt i lubas, sonus ir pan.

buna buna, ten ir laukiniai kenkejai tokio dydzio, kaip nuo plastakos iki alkunes lotuliukas.gif ale neturiu jokio kokybiskesnes foto blush2.gif

na del nenaudot blyco -tai as jau isitikinau -mano vaika fotkinant namie prie prasto apsvietimo -sansu nulis doh.gif cia kelis savaitgalius mandrazinaus -be blyco, su nustatymais -ir visas istryniau lauk doh.gif doh.gif o blyce isorine pas mane nesitvirtina unsure.gif o kas per difuzeris? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 17, 13:19)
buna buna, ten ir laukiniai kenkejai tokio dydzio, kaip nuo plastakos iki alkunes lotuliukas.gif  ale neturiu jokio kokybiskesnes foto blush2.gif

na del nenaudot blyco -tai as jau isitikinau -mano vaika fotkinant namie prie prasto apsvietimo -sansu nulis doh.gif cia kelis savaitgalius mandrazinaus -be blyco, su nustatymais -ir visas istryniau lauk doh.gif  doh.gif  o blyce isorine pas mane nesitvirtina  unsure.gif o kas per difuzeris? unsure.gif

as cia kazkada bandziau, kai reikejo boulinge fotkint... ax.gif kazkur nete perskaiciau, kad tam labai gerai tarnauja balta dezute nuo foto juostos...

tuoj pabandysiu nufotkint, kaip tai padaryt...
Atsakyti