Liamuna - raudonos akytes - tai brokas iskart... net ir pakoregavus nieko gero... jau isitikinau - jei dar monitoriu atrodo gerai, tai ant popieriaus vis vien matos... uz ieskojimus kito kampo galima pagirt - ale rezultato reik geresnio
QUOTE(liamuna @ 2009 01 16, 21:21)
Nu grozis neispasakytas Gal daugiau veiduko noretusi Fokusas tvarkoj mano manymu Tik akytem kazkas su spalvom
Bonda, cia kur tokie milziniski drugiai veisias?
QUOTE(bonda @ 2009 01 17, 12:51)
cia taip buvo fotografuota, nuotraukai nieko nedaryta jei gerai pamenu (cia pernai fotkinta)
Nuejau i fotki - ir labai nustebau - kokiu geru foto pridejot tik dejuojat, kad nesigauna gaunas pasirodo
QUOTE(Belly @ 2009 01 17, 12:54)
Nu grozis neispasakytas Gal daugiau veiduko noretusi Fokusas tvarkoj mano manymu Tik akytem kazkas su spalvom
akytes tai tokios spalvos zalsvai-rudos (ar atvirksciai), tik kad raudoni vizdziai buvo.
Peperoni del akiu raudonumo, man irgi nepatinka labai, bet jau daugiau zinau, sios temos pagalba, tai stengsiuos kad ju nebutu.
Man patinka Bondos drugys toks milziniskas atrodo
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 12:54)
Liamuna - raudonos akytes - tai brokas iskart... net ir pakoregavus nieko gero... jau isitikinau - jei dar monitoriu atrodo gerai, tai ant popieriaus vis vien matos...
tau nepasikoreaguoja raudonos akys?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 12:55)
Bonda, cia kur tokie milziniski drugiai veisias?
nesijuok tikrai mano fotkinta tik su kitu aparatu, tokiu kaip mano, tik senesnio modelio
cia Balio saloj, Indonezijoj lygiai pries metus drugys tai tikrai geru beveik dvieju vyrisku delnu dydzio - didziausias ir graziausias ten skraidanciu
dar keli -truputi mazesni..bei ju leliukes, is ko pavirsta tokiais grazuoliais
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 01 17, 12:59)
del akiu raudonumo, man irgi nepatinka labai, bet jau daugiau zinau, sios temos pagalba, tai stengsiuos kad ju nebutu.
o ka daryt, kad ju nebutu? jei su blycu, gi beveik visada yra
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 12:58)
Nuejau i fotki - ir labai nustebau - kokiu geru foto pridejot tik dejuojat, kad nesigauna gaunas pasirodo
as ir pagaliua ten sugebejau nueit nustebau bet teigiamai
QUOTE(bonda @ 2009 01 17, 13:03)
*tau nepasikoreaguoja raudonos akys?
**nesijuok tikrai mano fotkinta tik su kitu aparatu, tokiu kaip mano, tik senesnio modelio
cia Balio saloj, Indonezijoj lygiai pries metus drugys tai tikrai geru beveik dvieju vyrisku delnu dydzio - didziausias ir graziausias ten skraidanciu
***o ka daryt, kad ju nebutu? jei su blycu, gi beveik visada yra
**nesijuok tikrai mano fotkinta tik su kitu aparatu, tokiu kaip mano, tik senesnio modelio
***o ka daryt, kad ju nebutu? jei su blycu, gi beveik visada yra
*koreguojas, bet vis vien as jas matau ir pakoreguotas (dabar, anksciau labai sustra buvau, kad mokejau pakoreguot )
** nesijuokiu tik nesitiki, kad tokio didumo gali but... pasirodo yr... ispudingi ech, kaip pavydziu, kad teko tau ten pabuvot...
***nenaudot blico blogiausiu atveju det kazkoki difuzeri ant jo... kad prasklaidytu sviesa... arba pirkt blykste ir kreipt i lubas, sonus ir pan.
Man patiko paskutine nuotraukakur juodai baltam fone, tik pagalvojau, o galima det ne tik baltam fone?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 17, 13:15)
** nesijuokiu tik nesitiki, kad tokio didumo gali but... pasirodo yr... ispudingi ech, kaip pavydziu, kad teko tau ten pabuvot...
***nenaudot blico blogiausiu atveju det kazkoki difuzeri ant jo... kad prasklaidytu sviesa... arba pirkt blykste ir kreipt i lubas, sonus ir pan.
buna buna, ten ir laukiniai kenkejai tokio dydzio, kaip nuo plastakos iki alkunes ale neturiu jokio kokybiskesnes foto
na del nenaudot blyco -tai as jau isitikinau -mano vaika fotkinant namie prie prasto apsvietimo -sansu nulis cia kelis savaitgalius mandrazinaus -be blyco, su nustatymais -ir visas istryniau lauk o blyce isorine pas mane nesitvirtina o kas per difuzeris?
QUOTE(bonda @ 2009 01 17, 13:19)
buna buna, ten ir laukiniai kenkejai tokio dydzio, kaip nuo plastakos iki alkunes ale neturiu jokio kokybiskesnes foto
na del nenaudot blyco -tai as jau isitikinau -mano vaika fotkinant namie prie prasto apsvietimo -sansu nulis cia kelis savaitgalius mandrazinaus -be blyco, su nustatymais -ir visas istryniau lauk o blyce isorine pas mane nesitvirtina o kas per difuzeris?
as cia kazkada bandziau, kai reikejo boulinge fotkint... kazkur nete perskaiciau, kad tam labai gerai tarnauja balta dezute nuo foto juostos...
tuoj pabandysiu nufotkint, kaip tai padaryt...