QUOTE(Sadi @ 2009 01 16, 23:08)
pamenu kai mokykloj visi mokėjo matyti tuos 3d paveiksliukus (kur suvedus akis iš makalynės išryškėja figūra). Aš buvau turbūt vienintelė kuri jų nemačiau, tada išdidžiai visiem aiškinau kad tai dėl astigmatizmo. Panašu kad dėl ryškumo galiu pasakyti tą patį Nors fokusą dabar kartais jau matau, gal kada ir iki ryškumo matymo daaugsiu
Mano pašviesintas "išėjimas į pasaulį" geriau gal?
tiesa - kiek nuotraukų dedam balsavimui? Ir ar tikrai jau darom taip rimtai kaip buvo pas pažengusius - anonimiškai dedam, balsuojam ir t.t.?
ir ką darom su dingusiais mokytojais? Nes WB jau kaip ir baigė dauguma
Mano pašviesintas "išėjimas į pasaulį" geriau gal?
tiesa - kiek nuotraukų dedam balsavimui? Ir ar tikrai jau darom taip rimtai kaip buvo pas pažengusius - anonimiškai dedam, balsuojam ir t.t.?
ir ką darom su dingusiais mokytojais? Nes WB jau kaip ir baigė dauguma
as irgi ju nemaciau ir fokusa dar ne visada matau - bet labai stengiuos manau, kad cia treniruociu reikalas...
man netrukdo nei spalvos, nei seseliai abejose tavo foto - bet labiausiai maiso triuksmas... na, gal dar truputi sviesinciau...
vakar fotkinau kiausus halogenu sviesoj - nu tikrai nesiskusiu - mano akiai labai neblogai jis aciu praeitam musu buto seimininkui, kuris suprojektavo stipriai halogenais apsviesta bara sviesa krenta palygint is aukstai - metras tikrai bus, gal ir dar daugiau... bet, kadangi tie halogenai 6 - tai sociai gana... ir seseliu mazai - nes is virsaus...
fotkiu gal iki 3? nes laiko dar daug... maza kas, gal saus kam i galva kelios geros idejos
o del mokytoju... panasu, kad teks kapstytis patiems... gaila, as labai seniai skaiciau tas pazengusiuju temas - jau nebepamenu, kokie dar ten nd buvo... reik ieskot nauju ideju...
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 17, 08:17)
man kazkaip super patiko olo, sadi, papperoni kiausiniai ir ryskumas ir fokusas, gerai ziurisi
o as atsilieku, nespeju su jum. tai kiausus fotkinam iki 19d, ir tada vel nauja tema, ar kaip?
o as atsilieku, nespeju su jum. tai kiausus fotkinam iki 19d, ir tada vel nauja tema, ar kaip?
kiausus fotkinam iki 02.01 ir tai kurybine, anonimiska tema - paskui balsuosim ....
o kiausu, del to paties anonimiskumo as nerodziau
QUOTE(Armana @ 2009 01 17, 08:55)
man vis tiek nepatinka j/b.... matyt pati foto ner labai kokybiska, kad vercias i j/b nelabai kaip... labiausiai kliuva tie plotai ant veiduko, kurie yra ant isdegimo ribos... ir ryskumo noris...
QUOTE(boruzka @ 2009 01 17, 11:15)
boruzka, fokusas, fokusas, fokusas.... fonas pas mane pilkas... irgi per loptopa...
as vakar tirgi oki grazu turejau, pasipuosusi su plunksna, tai kur tau.... chebra isismaginus, beziuredama i mano eksperimentus - ir plunksnas nulupo, ir kiausam veidu pripaise vos issaugojau trejeta sveiku...