Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 01 17, 00:10)
reikės jaučiu iki senukų nulėkt, halogeninių pažiūrėt. o jos baltos, ane?
čia fotografuota prietemoj, prie žydros sienos paremtas baltas vatmano lapas, iš šono geltona lemputė.

Tuoj imesiu pavyzdi ax.gif
Kokybes nejieskokit.Cia kalbam apie lempos apsvietima

Gal ir nelabai matosi,bet kiek pamenu tai baltai sviesdavo.Beja,cia vienas is daugelio mano vyro bandymu sufokusuoti 3 daigtus ax.gif
Matai Sadilapas baltutelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 17 sausio 2009 - 00:57
Dar viena is arti
user posted image
Atsakyti
sveiki.
man kazkaip super patiko olo, sadi, papperoni kiausiniai bigsmile.gif ir ryskumas ir fokusas, gerai ziurisi biggrin.gif
o as atsilieku, nespeju su jum. tai kiausus fotkinam iki 19d, ir tada vel nauja tema, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 17 sausio 2009 - 08:17
Labas rytas 4u.gif ,

QUOTE(Sadi @ 2009 01 16, 23:08)
doh.gif  doh.gif  doh.gif pamenu kai mokykloj visi mokėjo matyti tuos 3d paveiksliukus (kur suvedus akis iš makalynės išryškėja figūra). Aš buvau turbūt vienintelė kuri jų nemačiau, tada išdidžiai visiem aiškinau kad tai dėl astigmatizmo. Panašu kad dėl ryškumo galiu pasakyti tą patį  verysad.gif  Nors fokusą dabar kartais jau matau, gal kada ir iki ryškumo matymo daaugsiu smile.gif

Nors tuos 3d paveiksliukus sugebedavau (ir vis dar sugebu) matyti, bet ... fokusa ne visada matau doh.gif

Ka manot apie sia nuotraukyte atskirai? Ir ar tinka cia toks remelis?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 sausio 2009 - 08:57
QUOTE(Sadi @ 2009 01 16, 23:48)
Dedu dar vieną - kai užknisiu, meskit kas nors į mane kiaušinį  blush2.gif
šitoj man patiko tas apšviestas kiaušinio vidus, toks biški mistinis švytėjimas. Bet čia balta dar labiau nugrybavus  ax.gif

Man geriausiai ziurisi sitas variantas 4u.gif ir wb nekliuna g.gif
QUOTE(Armana @ 2009 01 17, 08:55)
Labas rytas 4u.gif ,

Nors tuos 3d paveiksliukus sugebedavau (ir vis dar sugebu) matyti, bet ... fokusa ne visada matau doh.gif

Ka manot apie sia nuotraukyte atskirai? Ir ar tinka cia toks remelis?

user posted image

as kiek bandziau ziureti tuos 3d man ne karto nepavyko iziureti unsure.gif su fokusu visai prastai verysad.gif vyras ryte iseidamas i darba jau sake palikt fotika ramybeje unsure.gif

dabar apie sita foto ... man noretusi spalvotos .fokusas jei gerai dazlibinu plaukuose kaireje puseje, man norisi ryskiu akiu (pataisykit jei klystu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 17, 09:41)
dabar apie sita foto ... man noretusi spalvotos .fokusas jei gerai dazlibinu plaukuose kaireje puseje, man norisi ryskiu akiu  (pataisykit jei klystu)  blush2.gif

Matai, as ir pati fokuso nelabai moku nustatyti photo.gif biggrin.gif , tai man sunku pasakyti, kurioje vietoje cia tas fokusas tongue.gif , o spalvota nuotrauka tai negrazi, per daug ten spalvu unsure.gif mirgu margu unsure.gif
Akys tikrai galetu buti ryskesnes. Ech, reik mokytis mokytis ir dar karta mokytis book.gif
Labai aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 17, 09:52)
Matai, as ir pati fokuso nelabai moku nustatyti photo.gif  biggrin.gif , tai man sunku pasakyti, kurioje vietoje cia tas fokusas tongue.gif , o spalvota nuotrauka tai negrazi, per daug ten spalvu unsure.gif mirgu margu unsure.gif
Akys tikrai galetu buti ryskesnes. Ech, reik mokytis mokytis ir dar karta mokytis book.gif 
Labai aciu uz komentara 4u.gif

Noretusi akiu ryskesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 16:53)
O kaip Jus mergaites savus mazylius fotkinat g.gif  As pvz sufokusuoju ir seku seku ir tik veliau, kai vaikas maziau juda nuspaudziu iki galo, ar kaip kitaip reiktu pabandyti g.gif  na gris didcke is darzo, reiks ikalbet kad modeliuku pabutu lotuliukas.gif

stengiuosi, kad sviesos butu kuo daugiau biggrin.gif tada su fokusu gaudau lotuliukas.gif doh.gif dicke be sansu, maivosi negraziai, pozuoja nenaturaliai, isaugo jau fotiko nematyma biggrin.gif , maze dar imanoma pagaut, tikiuosi, jos foto bus grazesnes, nei dickes savo laiku blush2.gif bigsmile.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:03)
Man kirminelis mano vistiek patinka, kad ir su fokusu nelabai tvarkoj  rolleyes.gif

zinok, man tavo kirminas irgi labai patiko, gaila, kad isplauke siek tiek smile.gif
Atsakyti
Kitoks ir dar su plunksnom ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 17, 11:15)
Kitoks ir dar su plunksnom ...

Neryskus unsure.gif
Atsakyti
o man fona
idomiai rodo ... per laptopa ziurint fonas i melynuma, o dabar pilka matau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 17 sausio 2009 - 11:25
QUOTE(boruzka @ 2009 01 17, 11:24)
o man fona
idomiai rodo ... per laptopa ziurint fonas i melynuma, o dabar pilka matau  g.gif

Pas mane per laptopa tai pilka fona rodo ax.gif
Atsakyti